Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב גם כן קטן ואני מניח יוכלו למצב אותו בערך באותו המחיר, רק חיסרון אחד יכול להיות מרכב ה3 דלתות בהשוואה ל5 דלתות באלטו ובC1.

עוד דגם שיכול להיות נחמד מאוד אם ייבאו אותו זה הפורד קא.

אמן סלה! :roll:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שהיבואנים והעדר (להלן הישראלים) מתחילים להבין ש 1.6-אוטומט זה פאסה ושגם רכב בלי בגאז' מסורתי עדיין יכול שימושי.

מחירי הדלק רק יעלו בשנים הקרובות כמו גם הצפיפות בכבישים ובערים. אני משער שכל מי שנהג ברכב קטן יודע כמה זה כיף "להשתחל" במקומות שבהם המאזדה3ליסינג של השכן הייתה חולמת להיכנס.

אז כן, אני בהחלט רואה סיכוי שיגיעו בעתיד עוד רכבי מיני. ואם כבר טווינגו, אז בבקשה גם את ה 133.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני חושב שהיבואנים והעדר (להלן הישראלים) מתחילים להבין ש 1.6-אוטומט זה פאסה ושגם רכב בלי בגאז' מסורתי עדיין יכול שימושי.

מחירי הדלק רק יעלו בשנים הקרובות כמו גם הצפיפות בכבישים ובערים. אני משער שכל מי שנהג ברכב קטן יודע כמה זה כיף "להשתחל" במקומות שבהם המאזדה3ליסינג של השכן הייתה חולמת להיכנס.

אז כן, אני בהחלט רואה סיכוי שיגיעו בעתיד עוד רכבי מיני. ואם כבר טווינגו, אז בבקשה גם את ה 133.

איתמר.

מסכים עם כל מילה!

ה133? :oops:

פורסם

טוינגו בגרסת 133 כ"ס. לא פיאט 133 לאספנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני 10 שנים, נמכרה כאן המאטיס בעלות של 50 אלף ש"ח. זה בערך כמו ה-60 אלף של האלטו כיום.

אז היא לא נמכרה בכלל, רק לחברות השכרה. היום האלטו היא להיט היסטרי.

מה הסוד הגדול? צריכת דלק נמוכה. בעולם שבו הדלק עולה 6.7 ש"ח, זה חשוב.

בעולם שבו הדלק עולה 7 ש"ח לליטר, זה עוד יותר חשוב :-D

מכיוון שהממשלה דאגה לחסום את אופציית רכבי הדיזל הסופר חסכוניים, נותרנו עם המכוניות הקטנות.

אגב - לגבי הגודל - אני הייתי מאוד מופתע כשקניתי פונטו, מכמה קל להיכנס לחניות שפעם היו נחשבות דמיוניות עבורי.

כנראה שבאמת אנשים מתחילים להבין שאוטו משפחתי לאנשים שלא צריכים אותו, זה באמת פאסה.

פורסם

אבל לדעתי יקח עוד כמה זמן עד שיהיו מוכנים למרכב 3 דלתות במכונית מיני.

ואז אולי יגיעו הטווינגו והפורד Ka

שימו לב, שאף אחד בינתיים לא חושב לייבא את גיסת ה 3 דלתות של 107/C1 ולאלטו לדעתי אין בכלל דגם 3 דלתות.

פורסם

המאתיס, שהיתה הטובה במכוניות דייהו, עלתה 60K כשמישפחתיות עלו 80-85K ולכן לא היתה אטרקטיבית דייה.

אותו כנ"ל היונדאי אטוס, שהצליחה להימכר בעיקר בשל הסיבה שהיתה לה גירסה אוטומטית.

האלטו והפיג'ו 107\סיטרואן C1 מצליחות להימכר בעיקר בשל מחירן הזול שהופך אותן לאופציה ראוייה למכונית משומשת, ולא בשל שום סיבה אחרת.

עוד 10K למחירן וגורלן היה כשל הדייהו מאטיס והטווינגו המקורית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אבל לדעתי יקח עוד כמה זמן עד שיהיו מוכנים למרכב 3 דלתות במכונית מיני.

הרבה שנים מכוניות קטנות הגיעו עם 3 דלתות (פיאט 127, פיאסטה) ואפילו שתיים (חיפושית ושאר דגמים בעלי מנוע אחורי). לא מדובר בחידוש גדול. מה שחשוב הוא שאנשים מגלים מחדש את מכוניות המיני, או מה שנקרא במקומות מסוימים, ובצדק רב, city car.

לגבי מחירים - מי זוכר איך סקודה חדרה לשוק הישראלי? ב-1992 הובאה ה-Favorit שנמכרה תמורת פחות מ-30,000 ש"ח בימים בהם מכונית קטנה סטנדרטית עלתה בערך כפליים. המכוניות נמכרו היטב ולמרות שאיכות הבניה היתה נמוכה - מדובר בדגם שיוצר לפני השותפות עם פולקסואגן - לא מעט אקזמפלרים שרדו על כבישי ישראל גם כיום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ואם כבר טווינגו, אז בבקשה גם את ה 133.

איתמר.

אחד הרכבים היותר מדליקים בזמן האחרון לדעתי ללא ספק.

ב2009 ראיתי אותו בתערוכת פרנקפורט, תענוג של ממש. מושבים מצויינים, תנוחת ישיבה שהייתי לי נוחה. מבין שלושת הדגמים הספורטיביים שהוצגו שם (שניים מהם כבר כאן), הטווינגו הכי קרץ לי.

!AWDSOME

פורסם

עם כל החיבה לטווינגו (בעיקר לדור הראשון, השני איבד לדעתי את רוב הייחוד והקסם), הסיכויים לראות כאן מכונית שלוש דלתות

ידנית מבית קרסו אפסי. היבואנית בוחרת בתקופה האחרונה להתמקד במכוניות משפחתיות-אוטומטיות לליסינג, ועם תג המחיר

הצפוי לטווינגו והצפי הנמוך למכירות, סיכוייה להגיע ארצה אפסיים. נתנחם בכך שלמרות הכשלון עד עתה, קרסו לא הרימה ידיים

משיווק הגרסאות הספורטיביות של הקליאו והמגאן...

אותו כנ"ל לגבי מורתה ורבתה של קרסו, דלק מוטורס, שהסיכויים שתייבא לכאן פורד שלוש דלתות(!) ידנית(!!!) נמוכים עד לא

קיימים. במקרה הזה באמת שלא הפסד גדול, מכיוון שממילא מדובר בפיאט 500 מחופשת (שאף מיוצרת על-ידי פיאט), כשהמקור

האיטלקי אטרקטיבי בהרבה.

פורסם

לגבי מחירים - מי זוכר איך סקודה חדרה לשוק הישראלי? ב-1992 הובאה ה-Favorit שנמכרה תמורת פחות מ-30,000 ש"ח בימים בהם מכונית קטנה סטנדרטית עלתה בערך כפליים.

ב-92, מחירה של פג'ו 309 מנוע 1600 (נדמה לי שדגם גראפיק), עלתה 40,000 ש"ח.

לא יודע כמה עלו יפניות מקבילות.

פורסם

במקרה את הסקודות האלה קנו הרבה עולים חדשים במחירי זנות.

אלה היו רכבים סובייטים למהדרין שהם הכירו מהעולם שממנו הגיעו, שבו הרכב מתקלקל כל שני וחמישי ואתה מתקן אותו מתחת לבית שלך.

דוד שלי התלבט ממש בין הפאבוריט לבין לאדה ובסוף קנה לאדה.

אחרי שהבן שלו כיסח אותה בתאונה, הוא קנה פאבוריט משומשת :lol:

קשה להפטר מהרגלים ישנים.

• תוכן חדש...