Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי דווקא יש מכה בסלד נמוך.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
המכה ממש חזקה או בקושי מורגשת?

המכה לא ממש חזקה אך בהחלט מורגשת,בוא נגיד שאי אפשר להתעלם ממנה או לא לשים לב אליה.לפעמים במקום מכה יש מן רעידה שכזו בזמן העברת ההילוך.שוב אני מציין שזה רק בין ראשון לשני.

פורסם

בדרך כלל זאת התנהגות אופיינית לגיר הזה. גם אצלי יש את המכה לעיתים רחוקות,לפעמים גם בסלד נמוך.

נכנסתי לשלושה מוסכים מורשים לבירור התופעה ובשלושתם אמרו לי שאין לי מה לדאוג,ושככה הגיר צריך לתפקד.

צריך לחבר למחשב ולראות האם יש תקלות. למרות שהבדיקה עולה כמה מאות שקלים,בסופו של דבר תחסוך כמה אלפי שקלים וגם תיתן לך שקט נפשי.

Hyundai IONIQ

פורסם

גם אצל אמא שלי זה ככה בטיבה הזאת,

חבל על הכסף, גם אנחנו בדקנו במחשב וזה ככה,

המוסכים עושים מזה הרבה כסף, כיון שכל אחד שיש לו את הרכב הזה מפחד ומשלם כמה מאות על הבדיקה,

בקיצור תקין!, סע לשלום.

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

סטיסטיקה :

בפלואנס של אחי (ליסינג) ובפלואנס של אימי (פרטית) - שגם שם יש סוג של al4 (למרות שטוענים שלא) יש את המכה המדוברת בין ראשון לשני (ללא קשר לסל"ד ) ולא ניראה שמשהו שם הולך להתפרק, שאלתי בזמן הטיפול על המכה הזאת ואמרו שהכל תקין ואין בעיה.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

ב-C4 שלי יש לפעמים מכה או רעידה בין 1 ל-2

זה באמת קורה בדר"כ בסל"ד גבוה יותר.

שמתי לב שזה קורה בעיקר אם נוסעים בירידה שההילוך משתלב יותר מאוחר.

כמו כן יש מכה שהאוטו קר, אבל רק אם נסעתי עליו כבר בסביבות 5 דקות. (ללא קשר לסל"ד).

כמו כן בימים חמים ממש אחרי נסיעות ארוכות. (ללא קשר לסל"ד).

אני גם לא יודע אם זה תקלה. שלחו לי את האוטו למוסך מורשה (האוטו ליסינג) ונראה לי שלא עשו כלום כי שום דבר לא השתנה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

היי

גם לי יש מגאן 2004 אם אותו מקרא היתי בזמנו בכמה מוסכים אמרו לי תקין

דווקא לאחרונה התחילה לי בעיה הפוכה העברה משני לראשון מתבצעת בממכה

פורסם

אצלי ב-C4 ו-C5 ישנה מכה בהעברה בין ראשון לשני. לטענת כל המוסכים שבהם הרכבים טופלו, אין בעיה.

בספר הרכב של ה-C4 הוסיף היבואן עמוד שבו מוסבר שהתופעה תקינה.

abcde

פורסם

האם נגזר על בעלי תיבה AL4 לחיות עם מכה בין ראשון לשני?

פעם המכה הזו לא הייתה לי אז בטוח שמשהו פעם היה תקין וכרגע הוא לא..מייאש.

• תוכן חדש...