Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אחרי שבאמת קראתי המון המון בפורום הזה ואחרי שקיבלתי כלכך הרבה עצות מאנשים שלא נראה לי כלכך מבינים אני פונה אל המומחים שבניכם ולאלה שבאמת מבינים במה מדובר.

אני מעוניין להחליף את הרכב שברשותי יש לי כרגע יונדאי אטוס אוטומט 98 עם 95 אלף ק"מ והיא אצלי רק 5+ חודשים.

אני באמת לא מתחבר לרכב הזה,הוא לא מתאים לי,לא נוח לי וממש אין לי את תענוג הנסיעה איתו ואני בנאדם שחולה הגה.

הוא הרכב השני שלי אחרי פונטו 95 ידני ובאמת שחיפשתי אותו הרבה זמן והוא היה מן "חלום"-מצאתי והתאכזבתי...

אני סטודנט שלומד באשקלון וגר 30 דקות נסיעה מהעיר,כל הנסיעות שלי הן רק בעיר ולמכללה באשקלון ואפילו את זה האטוס לא יכל לספק לי בצורה שאני רוצה... באמת שהרכב הוא רכב טוב אבל לא בשבילי...

ולעניין-אני מחפש רכב שישרת אותי ויגרום לי הנאה מהנסיעה,אני אוהב תאוצה,כוח וכיף מהנהיגה.

אני מחפש רכב חסכוני בדלק(סטודנט כבר אמרתי),אמין וקטן... אין לי טעם ברכב משפחתי רוב הנסיעות הם ללא נלווים :)

קראתי המון המון המלצות על רכבים ואני באמת לא יודע על מה ללכת...

חשבתי אולי על היונדאי גטס GLF ועל השברולט אוואו אבל שמעתי ביקורות לא משהו..יש המון קטנים וישנים שלא מלהיבים אותי כלכך..אני מחפש גם משהו חדיש קצת ולא גרוטאה...

ד"א התקציב עומד על 15,000-30,000 אלף... עדיף כמה שפחות...

אשמח לכמה שיותר עצות והמלצות.

תודה,

שי :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...