Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהמאזדה 3 שלי, שנת 2006 חזרה מתיקון במוסך, למרות שלא היה שום קשר למכסה הבגז', המכסה פשוט נופל נפילה חופשית, כאילו ששני הטלסקופים הפסיקו לתפקד.

איפה ניתן לקנות זוג טלסקופים כאלה ? אני חושב שלא תהיה לי בעיה גדולה להחליף אותם לבד.

התיקון במוסך כלל החלפה של דלת אחורית שמאלית והחלפת פגוש אחורי.

תודה, יוסי.

פורסם

נראה באמת כאילו מישהו החליף לך את החלק בחלק מקולקל, מדובר בחלק יקר ששווה לסחוב אותו מרכב אחר.

לא ברור איך שני טלסקופים יכולים לההרס ביום אחד מבלי שיהיו סימנים מקדימים לכך כמו היחלשות הבוכנות.

בדוק היטב מסביב לחיבורי הטלסקופים האם יש סימנים של פירוק החלק.

במחשבה שנייה: האם ייתכן שהבוכנות נהרסו כתוצאה מהבעיה שגרמה לך להחליף את הפגוש והדלת?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

OK. תודה. שני הרעיונות שהועלו מאד לא סבחרים, אבל לך תדע? איפה קונים כאלה, ומה סדר גודל של מחיר?

תודה, יוסי.

• תוכן חדש...