Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פוקוס 1600 2007 שרכשתי לפני 8 חודשים מליסינג מאוויס.

לפני 3 שבועות הגיר התחיל לעשות בעיות:

1. הוא נותן לעיתים "מכות" בהחלפת הילוך (נראה לי משלישי לשני).

2. לפעמים הוא "מחליק", ז"א אני לוחץ על דוושת הגז והוא כאילו ב"ניוטרל", עד שהוא משתלב להילוך.

הרכב עדיין באחריות של אוויס וכשניגשתי איתו למוסך בוצעה בו גם בדיקה בנסיעה וגם בדיקה חשמלית (ממוחשבת).

המוסכניק אמר שהגיר לא בסדר ולכן צריך להחליף אותו.

שאלותיי:

1. האם אלו הבדיקות היחידות שצריך לעשות לגיר ?

2. האם ההחלטה להחליף את הגיר מתקבלת כל כך מהר לפני שמנסים לתקן או לעשות משהו אחר ?

3. הגיר החלופי הוא כמובן מפירוקים של מכוניות שהיו של אוויס. אין בזה סיכון בכך שאני לא יודע איזה גיר ישימו לי באוטו ?

תודה

פורסם

קח את הרכב למכון לגירים אוטומטיים שיחברו את הרכב לסורק תקלות. אצלי הייתה בעיה דומה, בעיטה בהחלפה בין 2-3 ולעיתים רחוקות גם מה שסיפרת שקורה בתחילת נסיעה. החלפת וסת לחץ שמן גיר פתרה את הבעיה כליל. אנשים שלא מבינים או שלא מעוניינים לחפור ולמצוא את הבעיה תמיד יגידו לך את הפיתרון הבטוח - תחליף גיר. כמובן שבמידה והבעיה תזוהה יכול להיות שתיקון לא ישתלם וכבר יהיה עדיף להחליף\לשפץ את הגיר אבל עדיף לבדוק קודם.

עריכה: אם הרכב באחריות כמובן שתדרוש מהם לתקן!

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

ההחלטה להחליף את הגיר היא ההחלטה ה"אולטימטיבית".

כלומר - מוסך לא יחליט החלטה כזו אלא אם כן הוא מעריך שבאמת זה הפתרון היחיד שיפתור את הבעיה. הסיבה לכך היא כלכלית - החלפת גיר היא פעולה יקרה.

כדי להרגיע אותך בנוגע לגיר החליפי שמתקינים לך - תבקש סימוכין שאכן מדובר בגיר שמיועד לפורד פוקוס, בהתאם להנחיות היצרן / מוסך היבואן. לא אמורה להיות בעיה לספק לך מסמכים כאלה.

אם יש משהו נוסף שאוכל לעזור אני אשמח אם תפנה אלי,

גיל מאוויס

• תוכן חדש...