Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי הונדה סיוויק שנת 99, שהדלת האחורית השמאלית שלה פשוט לא נפתחת. הכפתור של המנעול עולה ויורד חלק אבל הדלת לא נפתחת, כנראה שמשהו נתקע שם.. זה לא משנה איך אני פותח את הרכב עם השלט או עם המפתח..

רציתי לדעת מה הבעיה ואיך אני יכול לתקן אותה? ואם זה כולל פתיחה של דופן הדלת (ככה הבנתי שקוראים לזה), אז איך אני עושה את זה ואיזה מפתחות\מברגים אני צריך?

תודה!

פורסם

העם אתה מנסה לפתוח משתי הצדדים של הדלת? גם מפנים וגם בידית שבחוץ לאוטו ועדיין לא נפתח?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אין לזה מדריך, צריך "סרגל" מיוחד של פורצים, בדרך כלל יש את זה למוסכים מרכזיים, אז כדי שתפנה למרכזי של הונדה כדי שיפתרו לך את הבעיה הזאת, כדי להגיע למנגנון צריך קודם לפתוח את הדלת.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

1. אם (כמו שאני מעריך)המוביל התפרק בתוך הדלת "סרגל הפורצים" לא יעזור. למה בדיוק? זה לא המקום לפרט. לא כדאי ללמד בפורום פתוח איך פורצים הונדות, נכון? :lol: בקצרה-שיטת הפריצה פשוט מבוססת על כך שהמוביל מחובר בצד הכפתור ובצד המנעול.

2. לא צריך "מוסך מרכזי". מי שיודע היטב לפתור בעיות כאלה הוא מנעולן רכב.

3. אתה יכול לנסות לפתוח (בזהירות!) את הקליפסים בחלק העליון ובדיפון הפנימי ולהציץ פנימה-בצד של ה"אין צירים" בערך באמצע הגובה תראה את המנעול. תנסה להשחיל יד (רזה:-) ) ולמשוך את המוביל האנכי כלפי מעלה. זה אגב בדיוק מה שיעשה מנעולן הרכב (רק ביתר זהירות ונסיון קודם)

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מצאתי לך ברשת כמה תמונות להמחשת הקטסטרופה:lol: .

בצבעונית-תראה את החלק שמסומן באות A זה מה שמשחרר את הנעילה.

אותו דבר בשחור-לבן חלק מס' 32 שמתחבר לחלק מס' 31.

זה כנראה מה שלא השתחרר.(אחרת כפתור הנעילה היה משוחרר לגמרי) יש עוד מוביל אחד, אפקי, שלא מצאתי עבורו תמונה הוא כנראה משוחרר.

אף אחד מהנ"ל הוא לא מנעול של הונדה, אבל העיקרון דומה מאד.

נתקו

door+lock1211832281.jpg

power-lock-door2.jpg

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...