Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני התחלתי למודי הנדסאי מכונות עם התמחות ברכב, במסלול ערב במכללת עתיד.

רציתי במקביל לעבוד במוסך ביום יום על מנת לצבור ניסיון, אבל ישנם מספר מוסכים שרוצים אנשים עם תעודות, אחרת הם מציאים לי שכר של 1500 לחודש בגלל שהם מלמדים אותי את העבודה.

שמעתי שללשכת התעסוקה ישנו קורס אוטוטרוניקה, ושאני ילמד מכונאות רכב עם תעודות של מה"ט וכדומה.

ניסתי להירשם לשם, קיבלתי הפניה מהלשכה אבל בבית הספר סירבו בגלל שישנו חוק שאומר שאני איני יכול ללמוד ב2 מוסדות במקביל.

 

למה יש למדינה שלנו חוקים כאלה מוזרים?

למה לא לאפשר לאדם ללמוד ולהשתלב בעבודה?

למה לא לתת לאדם להגיע למקסימום מהלימוד?

מה אני יכול לעשות על מנת להיכנס לקורס הזה? אני הצעתי לשלם על הקורס אבל הם אמרו שהבעיה היא לא התשלום אלא החוק הנ" שלא מאפשר להם לקבל אותי.

 

אשמח לקבל את עצתכם.

 

*אני יודע שישנם מוסכים שיקבלו אותי גם בסכומים סבירים אבל העבודה שאני אקבל שם בתור עובד חדש שמגיע ללא תעודות היא עבודה שחורה ביותר- פרק את זה תרכיב וזהו, לכן אני רוצה ללמוד זאת בצורה מסודרת ואני גם בטוח שהם ילמדו אותי מעבר למה שאני כבר יודע על הרכב.

קובי

פורסם

אין חוק שאוסר ללמוד בשני מוסדות לימוד בו-זמנית.

העניין הוא שמי שרשום כסטודנט במוסד לימוד רישמי לא יכול לגשת ללשכת התעסוקה ולחתום על אבטלה או לקבל הפנייה למוסד לימוד, וכנראה שזאת הסיבה שסירבו לקבל אותך בבית-הספר לאוטוטרוניקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שאלתי זאת במשרד התעסוקה, אמרו לי שאין עם זה בעיה.

בית הספר טוען שאני כבר עושה קורס של מה"ט0 הנדסאי רכב ולכן איני יכול ללמוד אצלם.

אם אני ילך לתחום אחר אז אני כן יוכל ללמוד, אבל למה שאני ילך ללמוד משהו אחר שאינו קשור למקצוע שבו אני רוצה לעסוק?

קובי

×
×
  • תוכן חדש...