Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה ממה שאמרו לי במאזדה 323 (99) יש בדלת הקדמית מקום של 5X7.. וממה שאני מבין אין מצב להכניס שם קומפוננט נורמאלי כי הם בדרך כלל 6.5. אז מה עושים... יש למישהו רעיונות?

פורסם

זה קצת בעיה.. לא חושב שאבא יסכים... עוד רעיונות פחות נועזים? יש קומפוננטים חזקים ואיכותיים במידה יותר קטנה או שפחות מ-6.5 זה כבר לא שווה?

פורסם

גם לי הייתה אותה בעייה באוטו הקודם מאזדה 626

אז ההתקנה בוצע באוטופרט והם פשוט לקחו שבלונה מעץ

וקיט של דאיינמט 6 וחצי איץ' יצא פצצה של התקנה בלי חיתוכים בלי כלום

פורסם

לפי דעתי יש לך 2 אפשרויות.

1. ללכת לכל מתקין סביר והוא יעשה לך בנייה יפה שמה ויכניס לך 6.5" בלי בעיה.

ההתקנה תעלה כ-200 ש"ח אבל...

אפילו אם צריך לחתוך קצת פח - אבא לא חייב לדעת וזה לא כזה נורא בכלל לא רואים את זה ,זה לא מורגש ואנשים סתם היסטריים בכל מה שנוגע לחיתוכים.

2. לקנות קומפוננט 7*5" וככה לא צריך שום בנייה וחיתוכים.

אין מבחר גדול (בייחוד בארץ) וכנראה שתצטרך להזמין מחו"ל.

http://www.crutchfield.com/S-CPZtLUAJbKH/cgi-bin/ProdGroup.asp?c=10&g=76200&s=0&cc=01&avf=N&search=

• תוכן חדש...