Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן של ה C4 VTS שלי להתחלף - (למי שרוצה למכירה בעוד חודשיים 42K ק"מ יד ראשונה 2006 שמורה מאוד :) ).

אני בדילמה מאוד גדולה עם הניסאן 370Z שעל פניו נראה שזה הרכב הכי שווה כסף מול תועלת\ביצועים מכל בחינה שאני מסתכל ,

אמרתי אולי למישהו כאן יש משהו לחדש לי -

ואני מדבר על רכב חדש בלבד! ללא סטייה מהמחיר. אין אפשרות ליותר מ-340 אלף וזה המקסימום.

אני נמצא רגע לפני הזמנה של הגרסא הידנית הבסיסית (שהיא מעל ומעבר בשבילי) .

כמו כן , מבחינה פרקטית של נוסעים אין לי בעיה לאישתי יש רכב חדש , אז 4 דלתות זו לא סוגייה כלשהיא.

הרצון כמובן - מקסימום ביצועים עם מקסימום יופי וכמובן איכות :) (בקיצור הכל מהכל). ושכל אחד מהנ"ל לא יבוא על חשבון האחר במידת האפשר(איזון).

אז לכל מי שרוצה לעזור - אודה לכם.

פורסם

תודה , על התגובות .

ונסיעת מבחן זה כמו לאונן מעכשיו על רכב... בגדול סתם כאב בייצים, (כבר ביטלתי 2 נסיעות מבחן שקבעתי אחת בגלל עבודה השניה בגלל שעשיתי חושבים שזה סתם יכאב עוד יותר אם נדע מעכשיו מה אני מפסיד כל יום מחדש).

הרכב ידוע לי שמעולה כמעט בכל המישורים ביחס לכסף והתמורה מלאה. חשבתי שאולי יהיו רעיונות נוספים לרכבים ברמה זהה ואולי אפילו טיפה פחות יקרים שיעמדו קרוב לרכב הזה.

פורסם

היה שרשור דומה שפתח silvermr2 ממש לאחרונה ובו דוברו החלופות. אחזור על המלצתי משם - Z370 ידנית היא הבחירה הכי טובה שתוכל לעשות בכסף הזה.

וכמובן - כשתמכור אותה בעוד מספר שנים, אם silvermr2 לא ימכור לי כבר את שלו - יש לך קונה אחד בטוח :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
היה שרשור דומה שפתח silvermr2 ממש לאחרונה ובו דוברו החלופות. אחזור על המלצתי משם - Z370 ידנית היא הבחירה הכי טובה שתוכל לעשות בכסף הזה.

וכמובן - כשתמכור אותה בעוד מספר שנים, אם silvermr2 לא ימכור לי כבר את שלו - יש לך קונה אחד בטוח :wink:

עוד 8 ימים למנאאאאאאיייייק !!!

אני חייב להודות שההתרגשות החלה. אתמול.

---

פורסם
תודה , על התגובות .

ונסיעת מבחן זה כמו לאונן מעכשיו על רכב... בגדול סתם כאב בייצים, (כבר ביטלתי 2 נסיעות מבחן שקבעתי אחת בגלל עבודה השניה בגלל שעשיתי חושבים שזה סתם יכאב עוד יותר אם נדע מעכשיו מה אני מפסיד כל יום מחדש).

לדעתי נסיעת מבחן היא חובה (ולא משנה באיזה סכום)

בכמה רכבים שנהגתי בהם לאחרונה (בטווחי מחירים של 100-400 אלף ש"ח) מצאתי הבדלים מאוד משמעותיים בנוחות, ולא בהכרח לטובת היקרות יותר.

A3

A4

פורסם

למרות שאישית אני אוהב את המראה של האינפיניטי G37 קופה, אין ספק שבטווח המחירים שצויין הניסאן היא היחידה שניתן לקנות. ורק לחשוב על מה שניתן להשיג בחו"ל (אפילו באירופה, שלא לדבר על ארה"ב...) בכזה סכום מכובד...

אגב ארה"ב - מה עם יבוא אישי? אפשר להשיג רכבי שרירים אמריקאיים כמו שברולט קמארו, מוסטנג בגרסאות הבכירות ועוד. מה שעתכם? אמנם הם אינם מהוקצעים כמו הניסאן, אבל הגרגור של V8 הוא האפקט הטוב ביותר בעולם, ואפילו הביצועים טובים.

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

כרגע יש בעייתיות להכניס מוסטנג לארץ.

אני הייתי מייבא 335 יד שניה בתקציב הזה.

*לא נהגתי על הניסן, ככה שאני לא שולל אבל גם לא יכול להמליץ*

• תוכן חדש...