Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר קריאת ספר ההדרכה בשלמותו, לא צויין איזה סוג מים, ניתן לקנות למכונית. לגבי השמן, רק הומלץ על פז 10/40.

לגבי מי הקירור, הבנתי שמדובר במים ירוקים. אני מאמין שקיימים איכויות ותקנים שונים, לכן מבקש להתייעץ עמכם, לפני רכישה אקראית של הנ"ל.

למיטב הבנתי, המים הירוקים של פרסטון בבקבוק הצהוב מומלצים בדר"כ, האם גם למכונית זו?

עוד מימי הפולו, לפני כארבע שנים, יש ברשותי את בקבוק השמן של ליקווי מולי הצהוב, חדש ולא נפתח (10/40)- האם הוא מתאים?

המכונית מטופלת במוסך מורשה של היבואן, אך אני מעוניין לרכוש את הדברים הללו כגיבוי.

פורסם

שמן 10W40 מסוג SL מתאים (חצי סינתטי) ונוזל קירור הכי טוב המקורי של היצרן. אם תבקש, המוסך ימכור לך נוזל זה במיכל נקי שאותו הוא ימלא מהחבית.

פורסם

תודה רבה על התשובה.

האם עניין מי הקירור הוא קריטי? אני מתכוון למקרה וחסר קצת מים ולא יותר.

האם ניתן להשיג את מי הקירור המקוריים רק במוסכים מורשים או גם במקומות אחרים?

תודה.

• תוכן חדש...