Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה הרכב שלי לא סוחב כמו שהוא היה פעם (מהיר) וגיליתי שיש לי סדק קטן בראש מנוע. הרכב הוא

הונדה סיוויק 98 אם 200000 ק"מ. כפי שאתם כבר יודעים לרכב הזה יש שוק שיפורים מטורף והחלטתי לעשות פרויקט קטן (אם אני כבר פותח את הראש אז למה לא).

הרכב גם קצת משופר (צנרת מלאה בלי ממיר + סעפת פליטה, פילטר פתוח ומערכת הצתה מלאה [פלאגים IR, קויל, וחוטי הצתה 10.2 מ"מ]).

הזמנתי כבר אטם ראש יותר דק מהמקורי שעשוי מפלדה וגם את כול החלקים הנחוצים להחלפת אטם ראש מנוע.

מה שאני רוצה לעשות ולא כל כך בטוח בזה

זה לעלות את הקומפרסיה לאיזור ה-11.2-11.5

תכננתי להזמין בוכנות של סיוויק מודל 91

מה שאמור לעלות את הקומפרסיה לאיזור הזה

מה אתם חושבים על זה ?

האם זה בטוח ?

לפי מה שקראתי בפורומים למנוע של הסיוויק לא אמורה להיות בעיה אם קומפרסיה כזאת (על אוקטן 95)

תודה מראש לכול העונים.

פורסם

תודה על התגובה דוד והאמת שזה מה שחשבתי.

קראתי בפורום הזה

http://www.d-series.org/forums/engine-building/21761-building-powerful-street-na-d16y8-z6.html

שזה אמור להיות בסדר

אבל אני חושב כמוך

וממש לא בא לי לתדלק 98 (לא זול)

האם אתה חושב שגל זיזים חם יסדר את הבעיה

ואז אני כן יוכל לנסוע על 95

ואם כן אז איזה Stage

פורסם

אם אתה מאיזור המרכז,יש תחנת דלק ממש זולה לפני כיכר קוגל בחולון לדלק 98.

עולה שם ליטר דלק 6.70 בערך,תחנה של סונול ודלק מאוד איכותי!!

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

מחזק את זה שמעלי, זה בידיוק מה שעמדתי להציע.

אבל יש בעיה קטנה בכלל הפרוייקט שלך.

נניח שאתה גר במרכז ותתדלק שם (שזה מה שאני עושה ואני גר לא באזור הקרוב)

אז תעלה יחס דחיסה, והכל טוב. מה תעשה עם ניהול, הרי זה בטוח יסע יותר טוב מעכשיו, אך למה לא להשקיע עוד קצת ולההוציא עוד הספק שבטוח יש . תשים ניהול או ציפ(לא בטוח לגבי ציפ) וסע ממש טוב ! כמובן שקאמפשאפטים !

A.R.T Performance

פורסם

שאתה אומר 'ניהול' למה אתה מתכוון ?

למשהו בסגנון AEM EMS שעולה יותר מכול הפרויקט שלי, או למשהו בסגנון APEXi VAFC VTEC שדווקא דיי נחמד אבל גם לא זול. כמובן שיש גם את Hondata שהכי משתלם מכולם.

לגבי הדלק

אני מודה לכם על המידע לגבי התחנה שמוכרת 98 בזול

אבל אני לא מעוניין לעבור ל-98

ובגלל זה שאלתי על היחס דחיסה המקסימלי אם אוקטן 95

ואם גל זיזים חם יעזור לי לעלות אותו בלי לשנות את סוג הדלק

אז אני ילך על זה

לגבי צ'יפ

אי-אפשר לשים ברכב שלי צ'יפ

אלא רק מודול (כמו צי'פ)

פורסם

אם תשים ניהול מנוע, תוכל לכוון את ההצתות כך ש 95 לא יהווה סכנה למנוע, אבל תאלץ להתפשר מבחינת הכוח.

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

גלגל הזיזים לא משפיע בשום קשר לאיזה דלק אתה משתמש או כמה זה מסוכן,

זה בעיקרון , הצתה נגד יחס דחיסה שווה איזה דלק לשים.

זאת אומרת, אם תעלה יחס דחיסה ותישאר עם 95, תצתרך לתת הרבה פחות מעלות הצתה, שכתוצאה מזה יהיה לך הרבה פשוט כוח.

אם אתה מתכנן להישאר עם 95 . אני לא הייתי הולך על יותר מ10 .לדעתי זה גם אוברקיל אם אתה לא מחליף כלום

וניהול , זה כל דבר שתוכל לשלוט על הצתה ודלק ,מצידי שזה יהיה ציפ . מה שאתה מחליט, כמובן שבניהול יש לך הרבה יותר אפשרויות.

למשל אם אתה רוצה לסוע על 95 רוב הזמן , ו98 כשאתה רוצה ללחוץ , אז אתה יכול לעשות שני מפות הצתה , שכשאתה מחליט אתה משנה .

אבל שוב, אני לא הייתי עושה א תזה , אין בזה שום הגיון , אתה רוצה לשפר את האוטו, שים 98, אין לך תחליף לזה!

A.R.T Performance

• תוכן חדש...