Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעצתכם בנוגע לחיפוש סדר חשיבות:

1. אמינות.

2. צריכת דלק.

3. בטיחות.

כמובן שאשמח לשמוע על דגמים ידניים (אני לא אוהב רכבים אוטומטיים).

חשבתי על שברולט אבאו (אפילו כבר סגרתי על אחת ב 34K מודל 2007 ידנית) אבל אתמול הייתי במוסך עם הרכב הישן שלי והמכונאי אמר לי לא להתקרב אליהם ושהם סובלות מבעיות אמינות קשות (אז ביטלתי).

ועכשיו אני מבולבל לגמריי אז מה עדיף מותג (מאזדה טויוטה סובארו וכו') בשנתון נמוך יחסית? או רכב בשנתון גבוה מיצרן קוריאני עלום? או רכב אירופאי. צרפתי\איטלקי

פרטים לגבי אופי שימוש קילומטרז' שנתי 25-30k אני נוסע הרבה בעליות לאריאל.

ועוד שאלה היא האם כדאי לקנות רכב מונע בגז? (יש לי תחנת תדלוק ליד העבודה בערך 3.5 ש"ח לליטר)

פורסם

שברולט אבאו זה קופסה עם גלגלים, ממליץ להתרחק מהרכב.

אני לא חושב שהקילומטרז' שלך מצריך רכב שמונע בגז, הוא דיי ממוצע.

רכב נוסף שאתה יכול לבדוק הוא פיאט פנדה, מנוע 1250 סמ"ק, בתקציב שלך תוכל למצוא אחת משנת 2005-2006.

תריץ חיפוש בפורום, זכור לי שהיו כמה שביקשו ייעוץ על הפנדה.

פורסם

בהקשר לזה שברולט אבאו זה קופסא חווית הנהיגה זה משהו שלא הכי מעניין אותי (זאת אומרת הרכב צריך להיות סביר) חשוב לי שלא יתקלקל הרבה באחזקה סבירה (טיפולים שוטפים) בכל מקרה ראיתי סוזוקי ליאנה ידנית השאלה היא האם כדאי לחשוב בכיוון (ליאנה ידנית 2004) סוזוקי למיטב הבנתי זה רכב אמין.

השאלה היא האם כדאי לחשוב בכיוון

פורסם

אני לא חושב שזוג סטודנטים צריך משפחתית 1600 כמו הליאנה. אבל רגע, נגיע לזה.

"מותג יפאני" מול "יצרן קוראני עלום" - השאלה הזאת פשוט לא רלוונטית לשוק הרכב כפי שהוא היום. כששברולט "אמריקאית" היא בעצם דייהו קוריאנית (ע"ע האוואו שחשבת לרכוש), כשפיג'ו הצרפתית וטיוטה היפאנית מייצרות מכוניות על אותו פס ייצור (ע"ע פיג'ו 107) וכשקיה ייצרה במשך שנים העתקים של מאזדה ומיצובישי. אתה צריך לבדוק כל רכב לגופו, בלי קשר למוצאו של המותג.

נסועה של 30K קילומטרים בשנה היא נסועה די גבוהה, יותר מהממוצע. בנסועה כזאת כדאי להתחיל ולשקול רכב עם מנוע דיזל, למרות שבתקציב כמו שלך קשה למצוא רכבי דיזל ראויים. אם יש לך זמן וסבלנות לחפש רכב דיזל במצב טוב, יכול מאוד להיות שזה ישתלם לך בטווח הארוך. רכב מונע בגז זאת גם אופציה, במיוחד אם יש לך תחנת תדלוק גז ליד הבית. מצד השני, התקנה של קיט גז עולה כמה אלפים טובים, ולך תתעסק עם תקלות במערכת גז שלא אתה התקנת. אהה, יש גם את נושא אגרת הרישוי שגבוהה יותר ברכבים עם קיט גז.

בתקציב שלך אפשר לא מעט סופר-מיני מודרניות, נעימות, בטיחותיות וגם די חסכוניות בדלק. פיאט פנדה היא אופציה סבירה, אבל היא לא מבריקה מחוץ לעיר אז זה יכול להיות קצת בעייתי בשבילך. אחותה הגדולה, הפונטו, מתאימה לך קצת יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...