Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אני לא יודע מה הבעיה, אולי בסגנון נהיגה ואולי משהו במנוע.

שיפצתי את הקרטבוקטור שלי אצל צביקה, כמובן עשה עבודת קודש אך בגלל בעיה טכנית באתי אליו עם הקרבוקטור בלבד, וכיוונתי אותו אני בעצמי אחרי שהרכבתי על הרכב.

אחרי ההרכבה ידעתי שיש לי צריכת דלק מאוד גבוהה, וידעתי שכנראה מדובר בכיוון לקוי של הקרבורטור, נכנסתי למכון טסטים לבצע טסט וכמו שחשבתי, צריכת הדלק הייתה פי 2 מהרגיל בעקבות בדיקת גזים, הגעתי לבית ומשום מה הבורג של האוויר היה פתוח ממש ממש הרבה, סגרתי אותו לגמרי, ונתתי סיבוב וחצי לכיוון הפתיחה של האוויר וככה השארתי את זה, סיבבתי 2 סיבובים לכיוון פתיחה של המד סל"ד, והנעתי את הרכב, שיחקתי עם 2 הברגים עד לחצי סיבוב לכל כיוון עד שהתייצב המנוע והיה נשמע יפה, נכנסתי שוב לטסט ועברתי בצורה חלקה.

אחרי כל העניין, שמתי פול ברכב דרך ג'רקינים, היה לי ברכב כ18 ליטר, ונכנסו לי 2 וחצי ג'ריקנים של 20 ליטר (70 ליטר בערך סה"כ?)

ונסעתי עם הרכב 600 ק"מ בדיוק, עוד כמה ק"מ בודדים והרכב היה מתכבה לי עקב חוסר דלק. 200 מהם היו בין עירוניים והשאר עירוניים. נסיעה מחוץ לעיר לא עוברת את ה100, אך נסיעה בעיר, אחרי עמידה אני "לוחץ" על הדוושה כדי להאיץ כמו כל רכב סטנדרטי אחר, הרכב מאיץ ממש לאט אם אני מנסה לעשות את זה בעדינות בלי ללחוץ יותר מדי על הדוושה.

אם זה משנה, הבלוק מנוע עבר חריטה מ1400 ל1500. אשמח לעזרה.

פורסם

שלום רב !

הבדיקה שלך לא נכונה, ורצופה טעויות לא הגיוניות, ואני אפרט:

אתה טוען, שתדלקת , כ50 ליטר, בעוד שלדעתך בטנק היו כ18 ליטר(מאין לך לדעת במדוייק, כמה ליטר היה בטנק?!), סך הכל כ68 ליטר !

אייני חושב שטנק הדלק בטמפרה מכיל 70 ליטר !

נסעת כ300 קילומטר, וטנק הדלק נגמר לדברייך, ולכן בחישוב גס, הרכב צורך כ8.5 קילומטר לליטר, שבכל קנה מידה , זאת צריכה גבוהה.

לכן אבקשך לבצע בדיקה נוספת, ולהמנע מלבצע בדיקת תצרוכת דלק, מטנק מלא לטנק ריק, כדי להימנע מסתימות דלק בקרבורטור, ומהאפשרות שמצוף טנק הדלק יתקע,

ולא יתרומם שוב.

להבא סע כ100 עד 150 קילומטר, בנסיעה רגועה ללא מזגן באזור מגורייך שדרות, תדלק שוב,טנק מלא, וחלק את מספר הקילומטר, שביצעת בפועל, לכמות דלק שתכנס, בבדיקה הבאה.

חשב את הנתונים שיתקבלו.

וחזור לדווח.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...