Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי לכולם,

הרבה פונים אליי, על גבי הפורום ובה"פ, אז אסכם את הנושא:

מי שרוצה לדעת מחיר לדגם הרכב הספציפי שלו, יכול להתקשר לפיטסטופ ולברר מה המחיר לא ברכישה קבוצתית, וכך יהיה לו קנה מידה כמה עולה הסט עבורו.

אם נצליח להתגבש מעל 8 חברים לרכישה הקבוצתית, נקבל הנחה משמעותית בגובה של כמה מאות שקלים לכל רוכש.

בהצלחה,

עידו.

ואם ניהיה יותר משמונה בינינו המחירים של תעשיית שיפורי הרכב לא מדוייקים מאדם לאדם הכל תלוי מי אתה

וכמ אתה חבר מקומבן עם פיטסטופ אני שמעתי גם שגם היו מחירים בעבר של 4500 לקוילוברים של וויטק לVR6

אז צריך לדעת כמה מחיר טוב יעשה ברכישה קבוצתית .. כי אם אני יתקשר עכשיו וישאל בטלפון לא יגידו לי לא פחות מ6500 לקליאו ספורט ..

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נתחיל מהסוף - אני (לצערי?!) לא "מקומבן" בפיטסטופ.

מה שאני כן יכול להגיד זה שלפני כשנה נערכה רכישה קבוצתית בפיטסטופ של 24!!! לקוחות (בשני סבבים, אם זה חשוב...), ואז, כשסט קוילאוברים מדגם WEITEC GT עלה מחיר מסויים, המחירים ברכישה הקבוצתית היו סביב ה 1,500 ש"ח פחות!!!

זה נשמע לי כמו דיל מספיק מפתה, נכון?!

דברים קצת השתנו מאז...

לפי פיטסטופ - יצא מחירון של שנה חדשה (2010), שער היורו טיפס מכיוון של 4.4 ל-5 ש"ח ליורו, מה שגרם למחירים לטפס בהתאם.

עוד משתנה שמשחק קצת ל"רעתנו" - אם הבנתי נכון מדפי הפורום, הרי שאז פיטסטופ מכרו את הסט שלהם של WEITEC במחיר שקרוב עד זהה לזה של הסט של V-MAXX, אותו מייבאים E&A, ואשר נחשב לזול יותר, מה שאיפשר רכישת מוצר ברמה גבוהה יותר עבור אותו מחיר!

כיום המצב השתנה, כאמור, ו E&A מציעים את הסט שלהם במחיר נמוך משמעותית מאוד מפיטסטופ (מיותר לציין שאני נמנע בכוונה מלציין את המחירים והפערים המפורשים, היות ואני לא "מקושר" עם אף אחד משני היבואנים, ואני בא אך ורק לתת תמונת מצב ולא חלילה להמליץ על יבואן אחד על פני רעהו).

מכאן, הייתי ממליץ שכל אחד מהרוכשים הפוטנציאליים יעשה קצת "שיעורי בית", יבחן ביחס עלות-תועלת איזה סט עדיף לו, יכתוב לי (כאן או בה"פ) באיזה דגם ספציפי הוא בחר והאם הוא יכול ומעוניין לרכוש את הסט בחודש הקרוב, וכך נוכל להתקדם.

אם ישנן שאלות נוספות - אני כאן!

:wink:

עידו.

פורסם

שלום לכולם קצת עידכוני מצב.

רובכם לא מכירים אותי שמי סרגיי בן 23 אני בעל MK1 קבריולט וקאדי MK1

אני ועידו יחד מארגנים את הקבוצת רכישה ובקשר על בסיס כמעט יומיומי על מנת שהיא תצא לפועל ותצליח וכולנו נהנה ממחיר אטרקטיבי

כמו שעידו אמר אני חוזר ואומר

אני בא אך ורק לתת תמונת מצב ולא חלילה להמליץ על יבואן אחד על פני רעהו.

יום שישי הייתי בשיחה עם דודי מפיטסטופ ומה שהצלחתי לשהיג זה הנחה לקבוצה של 5 איש בקבוצה והנחה יותר משמעותית של 10 איש בקבוצה

וכמו שעידו כתב כבר:

דברים קצת השתנו מאז הרכישה הקבוצתית של שנה שעברה

לפי פיטסטופ - יצא מחירון של שנה חדשה (2010), שער היורו טיפס מכיוון של 4.4 ל-5 ש"ח ליורו, מה שגרם למחירים לטפס בהתאם.

המחיר של היום לסט של WEITEC GT הוא גבוה משנה שעברה כך שההנחה שתינתן ברכישה קבוצתית לחלקכם תראה מופרכת ולא הגיוניות (ביחס לשנה שעברה). אבל אלה הנתונים נכון להיום! והמחיר של קבוצה שאתם תקבלו תהיי משמעותית נמוכה מאשר קניה ישירה מהסדנא

באותו היום קפצתי לE&A בכדי להראות מה אפשר יהיה לעשות לטובת הקבוצה מיצרן אחר של קולאוברים - VMAXX גם כאן הקבוצה צריכה לכלולל 5 איש בקבוצה

והמחיר שקיבלתי לרכישה קבוצתית מאלי היה משמעותית נמוך יותר לאותם רכבים שביקשו ממני הצעת מחיר וישנם סטים במלאי ולמכוניות שאין סט קולאוברים אז יש את האופציה של קפיצים בולמים במחיר מוזל יותר מקואילים

לכן הבחירה היום עומדת בין שני הסדנאות המובילות בארץ מי ששאל אותי כאן על דפי הפורום אני מחוייב להחזיר לו תשובה עם תווך המחירים לשני המותגים (WEITEC ו-VMAXX)

כמובן שאם יהיו חברה שירצו לרכוש WEITEC יהיו ברשימה של פיטסטופ

וחבר'ה שירצו לרכוש VMAXX יהיו ברשימה של E&A

(במידה ויהיו מספיק אנשים רציניים לרכוש קויילאוברים אם בכלל)

נכון לעכשיו אני רק בודק את הרצינות שלכם לגבי הנושא ואם אתם באמת מעוניינים במחירים הרבה יותר אטרקטיביים מאשר ואתם באים לקנות את המוצר בעצמכם אנא צרו קש בה"פ

שלא יהיו טעיות אני ועידו פועלים במקביל ובקשר טלפני כמעט יומיומי על מנת להוציא את הרכישה לפעול ולעזור לאנשים רציניים אשר מעוניינים בקוילאוברים ולהזיל במחיר הקניה !

פורסם

לא עניתם לי בפרטי אבל אני רואה שכבר פרסמתם פה את כל התשובות לשאלות שלי.

חשבתי שאתם הולכים לייבא באופן פרטי ורק אז זה היה יכול להיות רלוונטי בשבילי.

לצערי הרב לחברות האלה אין שום אינטרס למכור סטים לרכבים מיוחדים, כל מה שהם רוצים למכור זה הונדה, סיאט, אאודי וכו'.

שיהיה בהצלחה, אני דווקא בעד קניות קבוצתיות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לא עניתם לי בפרטי אבל אני רואה שכבר פרסמתם פה את כל התשובות לשאלות שלי.

חשבתי שאתם הולכים לייבא באופן פרטי ורק אז זה היה יכול להיות רלוונטי בשבילי.

לצערי הרב לחברות האלה אין שום אינטרס למכור סטים לרכבים מיוחדים, כל מה שהם רוצים למכור זה הונדה, סיאט, אאודי וכו'.

שיהיה בהצלחה, אני דווקא בעד קניות קבוצתיות.

תגיד לי מה הרכב שיש ברשותך (דגם שנה)

אני ינסה לברר לך בשני הסדנאות אולי יתמזל מזלך ויהיו מוכנים כן להביא לך את הסט

פורסם

סתם שאלה יש אפשרות להזמין רק קפיצים? בכל אופן אם כן אפשר מחיר לקפיצים או לקויילראובר לRS2000 מודל 94

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
תגיד לי מה הרכב שיש ברשותך (דגם שנה)

אני ינסה לברר לך בשני הסדנאות אולי יתמזל מזלך ויהיו מוכנים כן להביא לך את הסט

כפי שציינתי בהודעה הפרטית ששלחתי לך, אופל מנטה B קופה שנת 83.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
תגידו, אתם בסדר?

אמרו לכם ליצור קשר עם פיט סטופ ולברר מחיר "רגיל" שם.

מארגני הקבוצה החליטו לרכוש קיט קויילאוברים לרכבים הנ"ל מתוצרת V-MAXX.

המשלוח הגיע היום ומופץ לרוכשים המאושרים.

בברכה.

E&A-AUTOSPORT.

d4fd81584bdb.jpg

• תוכן חדש...