Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יוקוהומה צ'אלנג' ביבנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה פשוט גועל נפש :mm_nah: אני הייתי בכמה תחרויות אחרות והיה סבבה אבל זאתי הייתה נפילה ההתארגנות הייתה על הפנים והג'יפים היו בין האנשים כל הזמן צפצפו והזיזו את הישראלים שחייבים להכנס להם בין הגלגלים אחרת איך יסבירו לחברה שלהם מה זה הדבר הזה שמסתובב מהר ועושה רעש :mad:

וגם אני חייב למחות על הג'יפים שהיו שם כולם משופרים בצורה מ-ו-ג-ז-מ-ת זה כבר לא מתקרב לדבר האמיתי סתם מאפנים

נפילה :x

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

בשביל מה לסוע עד יבנה??

יש לך איסוזו צ'אלנג' חינם חופשי ופתוח לכל הציבור ברוב רחובי ת"א במיוחד באלו המשופצים.

אם אתה רוצה באמת עבירות אתה יכול למצוא ליד קניון איילון אם אתה מגיע מאבא הלל יש שם אחלה הצלבות צירים.

I don't drive fast, I fly low

• תוכן חדש...