Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב 100 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלנו מתנה לחג מההורים של אשתי 100 אלף ש"ח לרכישת רכב לאשתי (כיום נוסעת בפולו ישנה).

יש לי מהעבודה רכב ליסינג (קורולה) והרכב המיועד ישמש את אשתי בד"כ לנסיעות קצרות עם הילדים (תינוק + ילד בן 3) באזור מגורינו ולפי הערכתי יסע פחות מ 10,000 ק"מ כל שנה.

יש לציין כי ילד נוסף נמצא בתכנון לעוד כשנה שנה וחצי.

ההתלבטות היא בין רכב "משפחתי" כגון קורולה, מאזדה או פוקוס חדש או בן שנה לבן רכב גדול יותר כמו מאזדה 5, או מאזדה 6 מליסינג יד שנייה (בן כשלוש שנים).

עם רכב גדול יהיה יותר קל עם הילדים, מצד שני הוצאות הדלק שלו + הוצאות קבועות יותר גדולות.

אבקש המלצה ל 2 רכבים מכל קטגוריה,

תודה,

ירון

פורסם

לדעתי כדאי לקנות משפחתית ורק בעתיד כשהמשפחה תתרחב לעבור לרכב בגודל של מאזדה 5.

אני מבין שלא מדובר ברכב חדש, נכון?

פורסם

לצרכים שלך תוכל להתסדר עם משפחתית קטנה (כגון SX4) ובודאי עם סטנדרטית (קורולה, 3 וכו'). את ה-5 השאר לילד הרביעי. כאשר הילדים שלוש שלי היו קטנים הסתדרתי עם אקסנט, גם ליציאות לחופשות, וכעת, כאשר למעשה מדובר כבר במבוגרים אין לי שום בעיה עם SX4 שלי וה-3 של אשתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תחילה תמכור את הפולו, הרי אם אתם קונים רכב במקומו לא תצטרכו אותו, או שתוסיפו את הכסף שיצא לכם מהפולו וקנו אוטו חדש ,או שתשאיר את הכסף בצד בצד לטיפולים ,דלק או אפילו לצרכים אחרים שלא קשרים ברכב.

הכוונה היא בכל מקרה שאם אין צורך בפולו ,אז אולי עדיף לכם למכור אותה.

כמו שכבר אמרו לך מנוסים ממני, לדעתי קורולה בהחלט תספיק לך ,אני לא חושב שיש לכם כרגע צורך במאזדה 6.

בהצלחה :)

פורסם

אני חושב, שפורד פוקוס בת שנה -שנתיים תספק את הצריכים שלכם, גם עכשיו וגם בעתיד המתוכנן.

רכב מרווח, בטיחותי, בגאז' גדול.

לא תהיה בעייה להתקין כיסא בטיחות +שני בוסטרים\ שני כיסאות בטיחות+בוסטר במושב האחורי בפוקוס.

אופציה נוספת - רנו מגאן .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עניין נוסף שנשכח - חשובה אפשרות ביטול כרית אויר במושב הנוסע הקדמי, על מנת לאפשר התקנת מושב בטיחות בו.

צודק מי שציין כי כדאי להוסיף את ערך הרכב הישן - אם על ידי מכירתו המוקדמת ועם על ידי נטילת הלוואת גישור ומכירתו לאחר קבלת הרכב החדש, מה שמאפש גמישות מבחינת לו"ז הרכישה והמכירה.

אישית אני מעדיף רכב חדש - אמנם מדובר בהשקעה התחלתית גדולה יותר אולם מאידך רכישת רכב בן 3 שנסע כבר 100,000 ק"מ צפויה לגרום לצורך בטיפולים גדולים בשלב יותר מוקדם, מה שיקזז חלק מיתרון המחיר, וכן יפגע בנוחיות של רכב שצריך להגיע למוסך פעם בשנה לצורך טיפול. כמובן שאם יש לכם אשךרות להשיג רכב שמור עם קילומטרז' נמוך התמונה שונה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תחילה תמכור את הפולו, הרי אם אתם קונים רכב במקומו לא תצטרכו אותו, או שתוסיפו את הכסף שיצא לכם מהפולו וקנו אוטו חדש ,או שתשאיר את הכסף בצד בצד לטיפולים ,דלק או אפילו לצרכים אחרים שלא קשרים ברכב.

הכוונה היא בכל מקרה שאם אין צורך בפולו ,אז אולי עדיף לכם למכור אותה.

כמו שכבר אמרו לך מנוסים ממני, לדעתי קורולה בהחלט תספיק לך ,אני לא חושב שיש לכם כרגע צורך במאזדה 6.

בהצלחה :)

מסכים בהחלט

אמנם אני סבא (מאחל לכולם את האושר הזה) אבל כשנולדה לי הנכדה השניה בחרתי בקפידה את המכונית שאקנה.

קניתי לנסר 1500 ואני מאד מרוצה כשאני לוקח (די הרבה) את הנכדים. יש לה עיגוני איזופיקס, אפשרות לבטל כרית אויר קדמית עם מפתח הרכב (ולא במוסך), הרכב מספיק גבוה מעל הכביש וזה ייתרון כשמתכופפים להכניס את הזעטוטים, יש לו 7 כריות אויר והוא גם קל לתפעול ונהיגה ויש לו בגאז' מספיק גדול.

מקרי לגמרי ובלי להתיעץ איתי, הבת האחרת שלי החיה בארה"ב קנתה רכב זהה בגלל אותן סיבות.

אני מניח שניסן טידה תתן לך את אותם דברים פחות או יותר ובמחיר שפוי יותר. ואם תשימו יד על פוקוס סטיישן אז זה עוד יותר מוצלח לדעתי.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
מסכים בהחלט

אמנם אני סבא (מאחל לכולם את האושר הזה) אבל כשנולדה לי הנכדה השניה בחרתי בקפידה את המכונית שאקנה.

קניתי לנסר 1500 ואני מאד מרוצה כשאני לוקח (די הרבה) את הנכדים. יש לה עיגוני איזופיקס, אפשרות לבטל כרית אויר קדמית עם מפתח הרכב (ולא במוסך), הרכב מספיק גבוה מעל הכביש וזה ייתרון כשמתכופפים להכניס את הזעטוטים, יש לו 7 כריות אויר והוא גם קל לתפעול ונהיגה ויש לו בגאז' מספיק גדול.

מקרי לגמרי ובלי להתיעץ איתי, הבת האחרת שלי החיה בארה"ב קנתה רכב זהה בגלל אותן סיבות.

אני מניח שניסן טידה תתן לך את אותם דברים פחות או יותר ובמחיר שפוי יותר. ואם תשימו יד על פוקוס סטיישן אז זה עוד יותר מוצלח לדעתי.

ראשית בעקיפין למדתי כי נוסף לך עוד נכד . מזללל טוף ובריאות. חיי סקס פעילים.:lol:

לא התייעצה איתך אם להביא לך עוד נכד. חינוך קלוקל:shock: אז על רכב קל וחמור

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שלום,

קיבלנו מתנה לחג מההורים של אשתי 100 אלף ש"ח לרכישת רכב לאשתי (כיום נוסעת בפולו ישנה).

יש לי מהעבודה רכב ליסינג (קורולה) והרכב המיועד ישמש את אשתי בד"כ לנסיעות קצרות עם הילדים (תינוק + ילד בן 3) באזור מגורינו ולפי הערכתי יסע פחות מ 10,000 ק"מ כל שנה.

יש לציין כי ילד נוסף נמצא בתכנון לעוד כשנה שנה וחצי.

ההתלבטות היא בין רכב "משפחתי" כגון קורולה, מאזדה או פוקוס חדש או בן שנה לבן רכב גדול יותר כמו מאזדה 5, או מאזדה 6 מליסינג יד שנייה (בן כשלוש שנים).

עם רכב גדול יהיה יותר קל עם הילדים, מצד שני הוצאות הדלק שלו + הוצאות קבועות יותר גדולות.

אבקש המלצה ל 2 רכבים מכל קטגוריה,

תודה,

ירון

טוב שיש חגים!!

קנה היום מה שמתאים להיום בעוד X זמן כאשר השלישי יגיע ויגדל קצת תחליף למשהו מתאים יותר.

פוקוס רגילה/ סטיישן תספק אתכם גם עם שלישיה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

רכב יד שניה במצב טוב ובתחזוקה נכונה, הוא לדעתי הקנייה הנכונה .

יש לנו שלושה רכבים בגיל 3-10 , ללא תקלות מיוחדות - רק בלאי טבעי , בעלות סבירה .

אלטרנטור ,מצבר , גומיות תושבת מנוע קדמית , וטיפול גדול 1 טיימינג .

שתי מכוניות נקנו ישירות מליסינג (אוויס) מתוחזקות במוסכי היבואן , עם היסטוריית טיפולים .

ראה דיון -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=278018&highlight=%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94+6

לא חייבים להשתמש בכל התקציב - אפשר להשאיר חלק לתחזוקה , דלק , ולביטוחים .

קנו רכב שמתאים לכם מבחינת גודל חניה וכו' .

מאזדה 3 , פוקוס מתאימות - ובעלות של יותר ב 15-20% בכלל התחזוקה וההוצאה ,אפשר גם מאזדה 6 .

לבדוק את הרכבים לבד , במכון לבדיקה , ואח"כ , חובה לקחת למוסך מורשה יבואן , להתחבר למחשבי הרכב לבדוק תקלות

ועלות תיקונים .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים,

אבקש להבין יותר מדוע כדאי לוותר על רכישת מיני ואן,

אני מבין שמדובר ברכישת מודל משומש (לעומת אולי רכב חדש), אבל כפי שאני מבין החסרונות הם צריכת דלק יותר גבוהה (גם טסט וביטוח?) וטיפולים יותר מהירים (רכב ישן). בהנחה שאשתי תסע כ 13,000 ק"מ לשנה, ובהנחה שההפרש בצריכת הדלק בין קורולה למאזדה 5 הוא בממוצע 2 ק"מ לליטר (קורולה 12 ומזדה כ 10 - טעות?), הרי ההפרש הוא פחות מ 2000 ש"ח לשנה.

היתרונות הם הנוחות של הרכב למיקום הילדים ושטח איחסון לעגלה וכד' (אנחנו גרים באזור שוהם).

חג שמח,

ירון

פורסם
יש לנו שלושה רכבים בגיל 3-10 , ללא תקלות מיוחדות - רק בלאי טבעי , בעלות סבירה .

quote]

אני לא מתווכח איתך על כך שאפשר למצוא מכוניות טובות בשוק המשומשות ואפילו במגרשי הליסינג - למשל, מי שיקנה את המכונית שאשתי החזירה לפני כשבועיים יזכה לרכב עם פחות מ-50,000 ק"מ שזכה לטיפולם של נהגים מתונים. ובכל זאת - כאשר חיפשתי רכב לאחרונה מרבית רכבי הליסינג שהוצעו באתרי האינטרנט עברו לפחות 75,000 ק"מ ורבים עברו למעלה מ-100,000 ק"מ ב-3 שנים כך שאני מצפה שהזמן בו ה יזקקו לטיפולים גדולים קרוב, ושהמכלולים שלהם יהיו שחוקים יחסית.

נכון שהצד השני של המשוואה הוא מחיר רכישה נמוך יותר, אבל יש לכך שני חסרונות: הצורך במאמץ יותר גדול באיתור הרכב המתאים והצפי לצורך בטיפוילם גדולים (על הטרחה הכרוכה בכך) בשלב יותר מוקדם של החזקת הרכב. אישית אני פחות מוטרד מהעלות הכספית של טיפולים אלה שכן הם מתקזזים מול מחיר הרכישה, אבל הטרדה ואבדן שעות העבודה הכרוכות בהגעה למוסך מפריעות לי מאוד.

פורסם

ירון

חדש מול ישן מליסינג עם קילומטרג' גבוה. כך הוצגה האלטרנטיבה על ידך

מבחינתי האופציה של רכב מליסינג נפסלת באופן קטגורי, גם אם באותות ומופתים אחרים חושבים אחרת.

וכאשר צרכיך יכולים להיות מכוסים בצורה אחרת אז מה השאלה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
ראשית בעקיפין למדתי כי נוסף לך עוד נכד . מזללל טוף ובריאות. חיי סקס פעילים.:lol:

לא התייעצה איתך אם להביא לך עוד נכד. חינוך קלוקל:shock: אז על רכב קל וחמור

תודה על האיחולים

גם לא התיעצה על איזה רכב אבל יש טלפטיה כנראה בין אבא ובת.

מצא את ההבדלים. אותו שנתון, שלהם מנוע 2000 ועיקר העיקרים, הם עמדו עלל גיר רגיל! גיר רגיל בארה"ב! לא קישקוש על ההגה אלא שלוש דוושות!

attachment.php?attachmentid=199549&d=1273476323

attachment.php?attachmentid=199550&d=1273476323

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
תודה על האיחולים

גם לא התיעצה על איזה רכב אבל יש טלפטיה כנראה בין אבא ובת.

]

התמונות לא יצאו משום מה

הטלפטיה זו האשה שסיפרה לבת "אוי תשמעי איזה אוטו חדש ומקסים אבא קנה בחוץ בצבע...בפנים בצבע ...:-D"

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...