Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דני, הייתי איתו יחד, מה רע באגדיר בראשון ?

לא הייתי איתו ביחד,אבל יצא לשבת שם יום שישי האחרון לאחר כשנה שלא ביקרתי שם.

ההמבורגר היה לא מבושל בחלקו,כמות הצ"יפס הוקטנה בחצי בערך,זמן המתנה היה גבוהה יחסית,הצלחות היו מסריחות כאילו ניקו אותם עם סמרטוט רצפה,ועל כל זה עוד אפשר להבליג לולא המלצריות המגעילות שעוד שנייה קיבלו סטירה.

אם כבר ראישון אז המיטבול.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
טבסקו נחשב ליותר חריף מסחוג או אריסה?

לטעמי סחוג חריף יותר מטבסקו, מה גם שבמספר מקומות, מדללים את הטבסקו ובכך מוצאים את העוקץ.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
תעלה את הסרטון אני רוצה לראות את זה בבקשה.

תרשום ביוטיוב Tabasco DRINK מבטיח לך שלא תתאכזב

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
מצולם ומתועד אצלי, מצולם גם התגובה שלך אחרי שאתה שתית טבסקו :roflmao:

(דם על המושבים לא היה הפעם)

בדיוק בשביל רגעים כאלה קיים YOUTUBE :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני אוכל באגאדיר בראשל"צ כל שבוע (מינימום פעם בשבוע), אין שם שום בעיה. לא מבחינת שירות ולא מבחינת איכות אוכל.

מצד שני, אני לא אוכל את ההמבורגר הבסיסי, אז אני לא יודע מה קורה שם בעניין הזה.

אגב, כן , לוקח קצת זמן להכין את ההמבורגר ואתה מחכה יחסית הרבה אם אתה לא לוקח מנה ראשונה אבל זה חלק מהעסק. זה לא מקדונלדס ששמים לך המבורגרים קפואים בעובי מ"מ שמוכנים תוך 2 דקות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני זוכר מפעמים לפני אחרונות שישבתי שם שהכול היה סבבה,אולי הפעם בגלל שהגעתי מאוחר (יום שישי 2 בלילה) השאירו את כל המלצריות בלאי.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אפשר להצטרף בתור משתתף?

בשמחה ידידי!

כשיהיה פה לבחורים (ולבחורות) את הרצון לערוך תחרות רצינית, אני בא עם הכוח שלי.

נכון, תמיד לכוח יש כוח יותר חזק ממנו, אבל בחיים לא ראיתי אדם כמו גיסי שלוקח כף של סחוג ובולע, ככה, נקי, מבלי לאכול לחם וכאלה.

(המילה "סחוג", הייתה רק דוגמית ליכולות שלו)

כשהרעיון יבשיל למעשים, נדבר.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

בטוח שחלקכם נזכרו בקטע הבא:

http://www.youtube.com/watch?v=LYXiMzEjHtE&p=3E5C1CFEBC3D3E0D&playnext=1&index=29 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

:twisted:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הבעיה עם הטבסקו היא לא החריף (זה לא כל כך חריף לדעתי) אלא שהוא חמוץ נורא. נהיית לי צרבת רק מלחשוב על זה.

כשהייתי יותר צעיר עשיתי שטויות כמתואר כאן כולל אכילת קופסה שלמה של עמבה , רצוף בלי הפסקה, עם כף :-D וגם היום אני Up to challenge. אני אוכל סחוג כמו ריבה :twisted:.

לתחושת החריפות מתרגלים וזה לא נורא בפה. בתאילנד אכלתי סלט שזה רק רצועות צ'ילי מגורדות בחומץ - משהו שמנשיר את השיניים מרוב חריפות. אח"כ לי אישית (במיוחד אחרי חציית גיל ה 30...) זה עושה פשוט צרבת וזה החלק הבאמת לא נעים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

חריף זה לבנות!

תעשה איתה התערבות על אכילת כף גדושה של אבקת קינמון.

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

• תוכן חדש...