Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה מדובר על נהג בן 21, עם תקציב של עד 150K

נהג עד היום על a6 1800t עם 150 כ''ס, שנת 2001

מה שהאהבתי באודי זה איכות ההרכבה, והאמינות, רכב עם מעל 9 שנים על הכביש שטחן ק''מ, ורק עכשיו התחיל לעשות בעיות.

ובכול זאת מבחינת איכות הרכבה של הפנים והחוץ, הכול במקום ונראה חדש מהשקית.

חוץ מזה עקב המנוע 1800 מודגש, גם הביצועים היו כייפים והמכונית הייתה מהנה לנהיגה.

מבחינת אמינות כמו שציינתי קודם, הרכב עד היום לא עשה לי בעיות, לא התחממות, לא אי הנעות, אוטו פיקס.

ואני מאמין שזה הישג יפה לרכב מעל גיל 9, עם 200 אלף ק''מ.

עכשיו הגיע הזמן להביא אוטו חדש, תקציב עד 150 אלף, המטרות, רכב קטן (הספיקו לי שנתיים עם אונייה, הגיע הזמן למשהו פרקטי וקטן)

חוץ מזה חשוב לי גם צריכת הדלק שתהיה נורמלית, מה שהיה עם האודי היה זוועה, כול האצה הכי קטנה, ואתה רואה את המחוג של הדלק עושה בנג'י למטה.

למרות שזה מתנגש שהיה גם ספורטיבי התרגלתי לאוטו עם 150 כ''ס ואני לא רוצה לרדת להרגשה של נוסע בעגלה שלא סוחבת ברמזור.

והכי חשוב, אמינות, אני לא רוצה להתחיל להעתסק עם בעיות ותקלות, ולרוץ למוסכים.

המעומדות שחשבתי עליהן

אלפא מיטו 1.4T 155 כ''ס, תעלה 150 אלף עגול - יצאתי כבר לנסיעת מבחן האבתי את ההרגשה בפנים, והנהיגה. במיוחד על המצב d. חושש כי בכול זאת זה אלפא...

איביזיה בצורה החדשה, נראת לי קצת מכוערת, מבחינת איכות הרכבה קצת חושש, נראה פלסטי שמתפרק כעבור כמה זמן.

וחוץ מזה מבחינת ספורטיביות המיטו לוקחת אותה.

גולף, עם המנוע 1.4 המודגש, גם ספורטיבית גם אמינה אמורה להיות לפי הביקורת.

איכות הרכבה טובה...

אבל נראת אפורה, לא משדרת את מה שהאלפא והאיביזה משדרות נראת אפורה ליד שתיהן.

פתוח להצעות נוספות אם יש כול עוד עומדות בדרישות ובתקציב, התקציב הוא סופי, אין אפשרות למתוח מעליו.

אני מדבר על רכישת רכב חדש, והעדפה לידני.

פורסם

הגולף 160 לא עונה על ההגדרה "ספורטיבית". רחוק מכך שנות אור. היא בהחלט משפחתית מכובדת, מאובזרת ובעלת שילוב מנוע/גיר מעולה.

רצוי לקחת בחשבון שישנן תקלות מסויימות עם המנוע המדובר - רובן (בעיקר) כתוצאה מרמת הדלק הירודה שלנו. הפתרון המקומי הוא שינוי ניהול מנוע אשר מפחית במעט מההספק.

יתכן ומעבר לאוקטן גבוה יותר יפתור בעיות אלו, למרות טענות היבואן שאוקטן סטנדרטי (95) מספיק.

שקול גם את ה-500 אבארת'. נכון שהיא פחות חזקה (על הנייר) מהמתחרות שהצעת,

ויש בה שפע של קסם והרגשה קארטינגית יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ידידי, אני חושב שהבנתה אותי לא נכון, אני מדבר על הגולף 1.4 מודגשת שמגיעה ל170 כוח סוס.

בכול מקרה מה דעתכם, על האמינות והצריכת דלק של הסיאט והאלפא.

ובעיקר איכות החומרים וההרכבה באיביזה החדשה.

פורסם

מצטער לאכזב אותך אבל אתה מדבר על רכב שלא קיים.

לגולף יש 2 גירסאות למנוע ה-1.4. אחת עם טורבו בלבד ו-122 כ"ס והשניה עם מגדש על בנוסף ו-160 כ"ס.

פורסם
טעות בהקלדה מדובר אכן על ה1.4 עם ה160 כ''ס.

ועליה דיברתי, כך שלא אני הטועה :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

[

אלפא מיטו 1.4T 155 כ''ס, תעלה 150 אלף עגול - יצאתי כבר לנסיעת מבחן האבתי את ההרגשה בפנים, והנהיגה. במיוחד על המצב d. חושש כי בכול זאת זה אלפא... אל תחשוש רכב אמין מאוד ושירות מעולה

איביזיה בצורה החדשה, נראת לי קצת מכוערת, מבחינת איכות הרכבה קצת חושש, נראה פלסטי שמתפרק כעבור כמה זמן.

וחוץ מזה מבחינת ספורטיביות המיטו לוקחת אותה. לא רעה בכלל

גולף, עם המנוע 1.4 המודגש, גם ספורטיבית גם אמינה אמורה להיות לפי הביקורת.

איכות הרכבה טובה... לא ספורטיבית לא אמינה ואין אחריות על מה שמתקלקל (אבל מה שתקין באחריות)

עכשיו תעשה את הבחירה שלך

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
הגולף 160 לא עונה על ההגדרה "ספורטיבית". רחוק מכך שנות אור. היא בהחלט משפחתית מכובדת, מאובזרת ובעלת שילוב מנוע/גיר מעולה.

רצוי לקחת בחשבון שישנן תקלות מסויימות עם המנוע המדובר - רובן (בעיקר) כתוצאה מרמת הדלק הירודה שלנו. הפתרון המקומי הוא שינוי ניהול מנוע אשר מפחית במעט מההספק.

יתכן ומעבר לאוקטן גבוה יותר יפתור בעיות אלו, למרות טענות היבואן שאוקטן סטנדרטי (95) מספיק.

שקול גם את ה-500 אבארת'. נכון שהיא פחות חזקה (על הנייר) מהמתחרות שהצעת,

ויש בה שפע של קסם והרגשה קארטינגית יותר.

סימוכין בבקשה או שאל תפיץ את חרושת השמועות הזאת.

בתור אחד שעשה מחקר של שעות על המנוע הנ"ל כל מה שראיתי זה שמועות ומקרה אחד ידוע של רכב לימון ככל הנראה. המנוע הזה קיים כבר במאות רכבים בארץ, ובמאות אלפים ברחבי העולם.

גם באקלים ים תיכוני בין אם זה ספרד או מדינות המזרח התיכון.

פורסם

חביבי, את ה"מדע" שלך תשמור לעצמך - או שתספר את זה ללא מעט לקוחות אשר כבר אחרי ה"עדכון המחליש".

אני פגשתי שני בעלי שירוקו (בצ'מפיון) אשר לאחד מהם הוחלפו שני מנועים והשני התלונן על ירידה מורגשת בכוח לאחר העדכון.

בצ'מפיון לא מסתירים את העובדה שהעדכון פותר את הבעיה אך ההספק לא נשאר בדיוק זהה - וזה בלשון המעטה.

כדי גם שתיקח בחשבון את איכות הדלק האירופאי מול איכות הדלק הנמוכה משמעותית שלנו, אין ספק שיש כאן הבדל שישכול לגרום לבעיות כאלה ואחרות.

אוכל ללספר לך גם על כמה מקרים דומים בגרסת ה-122 כ"ס, לא רק בגולף, גם באוקטביות - גם שם לקוחות התלוננו על ירידה מסויימת בהספק.

הרגשת סחיבה פחות "עצבנית" מלפני העדכון.

ביום שתהיה מהנדס רכב - תוכל להגיב לי כך. עד אז, אל תכנס לכך.

העובדות הן בשטח, אתה צריך להתאמץ ולהגיע אליהן (יותר נכון - ללקוחות האלה, שרובם לא גולשים כאן כלל וכלל).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא בטוח. שווה לנסות...

באירופה - על חלק מהרכבים שנמכרים עם המנוע הזה - יש בקשה לאוקטן גבוה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
חביבי, את ה"מדע" שלך תשמור לעצמך - או שתספר את זה ללא מעט לקוחות אשר כבר אחרי ה"עדכון המחליש".

אני פגשתי שני בעלי שירוקו (בצ'מפיון) אשר לאחד מהם הוחלפו שני מנועים והשני התלונן על ירידה מורגשת בכוח לאחר העדכון.

בצ'מפיון לא מסתירים את העובדה שהעדכון פותר את הבעיה אך ההספק לא נשאר בדיוק זהה - וזה בלשון המעטה.

כדי גם שתיקח בחשבון את איכות הדלק האירופאי מול איכות הדלק הנמוכה משמעותית שלנו, אין ספק שיש כאן הבדל שישכול לגרום לבעיות כאלה ואחרות.

אוכל ללספר לך גם על כמה מקרים דומים בגרסת ה-122 כ"ס, לא רק בגולף, גם באוקטביות - גם שם לקוחות התלוננו על ירידה מסויימת בהספק.

הרגשת סחיבה פחות "עצבנית" מלפני העדכון.

ביום שתהיה מהנדס רכב - תוכל להגיב לי כך. עד אז, אל תכנס לכך.

העובדות הן בשטח, אתה צריך להתאמץ ולהגיע אליהן (יותר נכון - ללקוחות האלה, שרובם לא גולשים כאן כלל וכלל).

יקירי, לא הבאתי שום "מדע" ביקשתי סימוכין.

את הסיפור על ה 2 מנועים, משאבות דלק, מצתים וכו אני מכיר.

תקן אותי אם אני טועה אך לפי המסמכים של פולקסוואגן אותה יחידת כוח יושבת באיביזה קופרה שמכוילת ל 180 כ"ס. מוזר לי שהשמועות הנ"ל הן רק כלפי השירוקו.

מה גם שיהיה לי מאוד מוזר לשמוע שיבואן מוריד את ההספקים מתחת למה שהוא מתחייב, כנ"ל לגבי המומנט שהוא מתחייב אליו בסל"ד מסוים.

יכול להיות ששינו את עקומת המומנט?

בכל אופן אני לא מבין למה אני צריך להיות מהנדס רכב בשביל להגיב לך בנושא הזה.

פורסם

דניאל, קרו לא מעט מקרים. אלה שני בחורים שפגשתי במקרה בהנהלת צ'מפיון.

להגיד לך מה בדיוק כשל בתפקוד - אין לי מושג. לא נכנסתי לזה בדיוק.

אכן, גם בקופרה נמצאת יחידת הכוח הזאת עם שינוי בתוכנה (למיטב זכרוני).

אני מכיר קופרה אחת ויחידה שנקראה לעדכון וגם אז התלונן בעליה על הרגשה של ירידת הספק.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

חביביי,

אם יש צורך במכונית משפחתית, אזי הגולף יכולה להניות אופציה טובה.

אם היא נשקלת, אזי כדאי לשקול גם את אחותה דוברת הספרדית - סיאט לאון.

בגירסת ה1.8TSI היא מפיקה 160 כ"ס ממגדש יחיד. הביצועים טובים והמחיר בגירסה הידנית עומד על כג140K ש"ח.

אם אין צורך ברכב משפחתי, המיטו אפצייה נהדרצ, לא הייתי שולל אותה על סעיף אמינות תאורטי, לדעתי היא תהייה מגנט כיד 2.

אופציה נוספת- השירוקו בגירסת ה122 כ"ס. פחות מהאאודי שיש לך כרגע, למרות שגם סוסיה הזדקנו עם השנים.

הפרשי המשקל לטובת השירוקו יפצו על כמה סוסים נוספים- נסיעת מבחן מתבקשת.

אוראל- לא יזיק לך למתן תגובות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...