Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לא מזמן ג'אנטים מקוריים של 206CC מיד שניה (אלה עם ה9 צלעות 16").

אני בדקתי במכון רישוי וצילמו לי דף מאוטודאטה 2006 שרשום שזה המידה המקסימלית שמותרת לי (למרות שניראה לי שזו טעות אבל ניחה)

בכל אופן ביררתי בכמה מקומות כדי לקבל מושג , וקיבלתי הצעה ל MAXXIS ב 480 צמיג ואז זה כבר קופץ 680 למישלין וצפונה לגודייר ,אגב באוטו-דיפו המוכר הסתכל עלי כאילו נפלתי מהירח שאמרתי לו את המידה - ממש עוד רגע אמר לי שאני ממציא.

בגדול אני לא רוצה להתקמצן ולקנות זבל סיני , אבל גם לא יכול להרשאות לעצמי יותר מ 500 ש"ח צמיג (חריגה של כמה עשרות בודדות לכל היותר) , ואני גם לא רוצה צמיגים שמחליפים כל שנה.

אופי הנהיגה שלי לא ממש ספורטיבי (לא תתפסו אותי חורך צמיגים בכבישים בים המלח או בצפון) אבל אני כן אוהב לנסוע 'לא רגוע' ולקחת סיבובים עם ביטחון.

על איזה דגמים אתם ממליצים ? ואיך הMAXXIS , כן אני מבין שיש כל מיני דגמים אבל אני שואל באופן כללי.

פורסם

אין לאף אחד עצה לתת?

בנוסף קיבלתי בנוסף היום הצעה לצמיגי UNIART ב 2400 רביעייה ,דיי חורג אבל המוכר אומר שמדובר בצמיגיים ממש איכותיים ושאר סיפורי סבתא.

פורסם

תן דגמים ולא רק חברות.

להגיד מקסיס כמו להגיד פג'ו, מה הדגם?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אין הרבה מקסיס במידה הזאת בארץ. אני מניח שהוא מתכוון לMaxxis MAZ1

product_photos-xlarge_image-11359-1-331x.jpg

הסוליה נראית קרבית, אבל אני לא יודע מה באמת שווה הצמיג. באופן כללי למקסיס יש צמיגים לא רעים שנותנים יופי של תמורה לכסף.

תבדוק מה תאריך הייצור של היונירויאל שמציאים לך, כי עד כמה שאני יודע כבר הרבה זמן שלא מייבאים אותם לארץ. שלא ידחפו לך צמיג עם זקן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...