Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ראיתי ביד2 למכירה רכב מסוג סקודה ניו פליסיה במחיר מצחיק, הסיבה למחיר כמובן היא שיש בעיה, והפעם - הלך מנוע צעדים (לפי המוכר).

האם שווה לקנות את הרכב, כמה יעלה לטפל בכזה דבר, מהו בכלל מנוע צעדים ובכלל ההמלצה הכללית ודעתכם.

תודה מראש

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
היי, ראיתי ביד2 למכירה רכב מסוג סקודה ניו פליסיה במחיר מצחיק, הסיבה למחיר כמובן היא שיש בעיה, והפעם - הלך מנוע צעדים (לפי המוכר).

האם שווה לקנות את הרכב, כמה יעלה לטפל בכזה דבר, מהו בכלל מנוע צעדים ובכלל ההמלצה הכללית ודעתכם.

תודה מראש

לא כתבת את שנת הרכב ועוד כמה פרטים חשובים לא פחות כמו: כמה זמן הרכב נמצא אצלו, קילומטרים, איזה יד והיכן טופל אם בכלל. מאוד קשה לענות על השאלה שלך אבל לדעתי זה לא יסתיים רק במנוע צעדים.

Citroen C5 2007 2.0L HDI

פורסם

לא כתבת את שנת הרכב ועוד כמה פרטים חשובים לא פחות כמו: כמה זמן הרכב נמצא אצלו, קילומטרים, איזה יד והיכן טופל אם בכלל. מאוד קשה לענות על השאלה שלך אבל לדעתי זה לא יסתיים רק במנוע צעדים.

Citroen C5 2007 2.0L HDI

פורסם

לפי המוכר עד כמה שזכור לי הרכב משנת 98' מטופל במוסך מורשה. יד 2, 290,000 ק"מ

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

בלי קשר לתקלה במנוע צעדים.

290K זה המון(!) - אפילו בשביל רכב בן 12, זה בסביבות ה25אלף לשנה, שבשילוב עם הגיל של הרכב לדעתי לא כדאי.

ובנוגע למנוע צעדים - בדייהו שלי היתה תקלה במנוע צעדים, לפי מה שהבנתי מהמכונאי שלי זה החלק שאחראי לזה שהרכב יידע להתניע כמו שצריך ב0 סל"ד, וכאשר יש תקלה (כמו שלי היתה) אז היית צריך להוסיף גז בנוסף לסטרטר ורק אז הרכב הניע, דבר שבהתחלה היה סביל אבל גם גרם לצריכת דלק מוגברת - בסופו של דבר זה החמיר ולקח איתו את הסעפת יניקה והמצערת אוויר והתיקון הכולל היה בסביבות ה4000-4500ש"ח (שלרכב שעולה 5000שקל זה לא משתלם בעליל - אז הרכב נמכר בגרושים וכרגע מחפש חדש)

בשורה תחתונה - בעקבות העניין עם המנוע צעדים והק"מ הגבוה והעבודה שאני מאמין שניתן למצוא רכב יותר שמור ויותר טוב, לא הייתי הולך על העסקה - למה להכניס ראש בריא למיטה חולה? יש מספיק רכבים ללא תקלות רציניות.

אבל אל תסתמך עלי ב100%, אתה מוזמן להמתין למישהו יותר מנוסה :)

• תוכן חדש...