Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד כרגע לפני החלטה לשידרוג המערכת, ועומדות בפניי מס' שאלות:

1) יש לי אפשרות לבחור בין לשדרג את ה-HU שלי (Pioneer DEH-6850MP), ר"ד שאני דווקא מרוצה ממנו למען האמת, לאלפיין 9887, שעליו יש רק ביקורות טובות (אם כי מעולם לא שמעתי מערכת עם הר"ד הזה)

לבין לשדרג קומפוננט למשהו רציני יותר. כרגע התכנון הוא ברמת העיקרון ל-K2P, אבל אם אני לא אשדרג את הר"ד, אז זה יהיה כנראה Morel Elate 6.5 2WAY)

2) האם בכלל המגבר שלי יצליח להוציא משהו מהסט הזה? (Elate) המגבר הוא Soundstream TRA960.4.

3) מה מהשידרוג הנ"ל יניב תוצאה הרבה יותר טובה ומשמעותית? (בהתאם לנתונים הנ"ל, מגבר, ר"ד קיים וכד')

תודה,

מתן.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה לא מתכנן לעבור לעבודה אקטיבית, הייתי מחכה עם שדרוג ה HU.

אתה מתלבט בין שני סטים שונים בתכלית, קודם תיסגר על הסט שאתה מתחבר אליו יותר.

שדרוג רמקולים יתן שינוי משמעותי יותר מאשר שינוי HU.

עד כמה שאני מבין המגבר "יזיז" את הרמקולים יופי, במיוחד כאשר תרכוש מגברון לטויטרים ותעבוד אקטיבית :-D

מתחדשת*

פורסם

את הפוקל שמעתי (אם כי לזמן ממש קצר, לכן אני מחכה לשמוע אותם שוב) וממש אהבתי אותם (למעט ה-TN-52 שהוציאו לי דם מהאוזניים עוד רגע)

מבחינת מורל היה לי שני סטים של טמפו ויצא לי גם כן לשמוע לזמן ממש קצר את הדוטק - כנ"ל.

אני מבין שאני קצת עוף מוזר בתחום, אבל באמת שאני מתחבר לשתי החברות.

לגבי עבודה אקטיבית: לא בתיכנון.

אני פשוט חושש לרכוש את הסט הזה ובסוף לגלות שהמגבר אפילו לא מצליח "להזיז" אותו, או לנצל אותו בצורה מספקת.

בכל אופן, אתה אומר שהשדרוג ל-elate יהיה הרבה יותר משמעותי?

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

שדרוג רמקולים יותר משמעותי משדרוג HU (בד"כ, תלוי ממה משדרגים)

אגב, איך התחברת לפוקל אם סבלת מהטויטר שלו? הטויטר זה חצי מהסט. אני מסכים שהמידים שלהם מצויינים, אבל צריך לבחון שילוב של מיד עם טויטר שנשמע לך טוב.

לדעתי המגבר יספיק בהחלט.

מתחדשת*

פורסם

במידה ואני אלך על הפוקל, אני אשדך לו MT-23 (שאני מניח שאפשר להגיד עליו "קצת מהפוקל וקצת מהמורל")

ב-HU שלי יש אקולייזרים שונים (מצטער על הבורות - אין לי נסיון ממשי בכיוונים וחיתוכים שונים), השאלה היא עד כמה הרמה בינו לבין ה-9887 גדולה ומשמעותית (בעיקר מבחינת הסאונד שהוא יתרום [או לא] למערכת)

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

שים לב שה MT23 הוא 6 אוהם, ולא יתאים לכל קרוס.

יהיה יותר נכון לשדך את המיד של פוקל לסט של מורל בלי המיד של מורל.

אם אתה לא מתכנן לעבוד אקטיבית לא יהיה לך צורך משמעותי ביתרונות של האלפיין (שוב, לדעתי).

מתחדשת*

פורסם

האם הנקודות חיתוך של ה MX-22.2 יתאימו למידים של פוקל (K2P)?

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

עכשיו כשאני חושב על זה, זה דיי מיותר. אני פשוט אלך על כל הסט של Elite וזהו :)

תודה רבה לך על העזרה!

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

אין ממש תקציב מוגדר.

אני מנסה לחפש את האופצייה הטובה ביותר והזולה ביותר.

ברמת העיקרון, אני מוכן להשקיע באזור ה-1500+- לסט שלם.

האם מישהו יוכל להעריך מה תהיה העלות של קרוסים + טוויטרים לפוקל? (במידה ואני אכן אחליט בסוף ללכת עליהם)

אני פשוט רוצה לבדוק בכלל אם זה יוצא משתלם (המידים עצמם באזור ה-700 ש"ח. כמה אני אצטרך להוסיף בשביל לקבל סט שלם?)

*אני רק אזכיר - מבחינת הטוויטרים, אני מחפש משהו שהוא בין ה-TN-52 של פוקל, לבין MT-11 למשל (אני משווה מבחינת אופי הסאונד)

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

תבדוק גם את האופציה של מידבאס קלארוס בשילוב עם L1V2 , אחרי הרבה זמן עם השילוב הזה אני יכול להגיד לך בוודאות לאחר ששמעתי לא מעט סטים שהוא אחד המוצלחים והטובים ביותר.

על הקלארוס לא צריך להרחיב , מידבאס מצויין שנותן תמורה אדירה למחיר , בקשר לL1v2 נראה לי זה האופי שאתה מחפש , בהיר ומפורט מאוד מבלי לצעוק ולצרום.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

א. לפי מה שאני זוכר המיד של K2P החדש הוא 2 אוהם

ב.אם אתה רוצה לקחת מיד וטוויטר ממותגים שונים,עדיף לעבוד אקטיבי

ג. בסט מורל אלייט 2 WAY המידבאס הוא למעשה וופר,שדורש תיבות על מנת לנצל את כל הפוטנציאל שלו,ובאלייט עדיף 3 WAY

(לדעתי) כי תחום המיד חסר בסט אלייט 2 WAY

ממליץ (אם אתה רוצה מורל) לקחת מידבאס של היבריד וטוויטר של אלייט

תבדוק גם הרץ היי אנרג"י,DLS UPI

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

אוקיי חברים,

מס' עדכונים:

שקלתי מחדש את האפשרות לעבור לאקטיבי, ולכן:

1) רכשתי את ה-9887 בשעה טובה :)

2) אני מוכן להקצות תקציב נפרד לרכישת הסט, למרות הנ"ל. התקציב יהיה זהה פחות או יותר (פחות:wink: )

3) אני כרגע בהתייעצות עם אדי לגבי המידים של מורל הייבריד שהוא מציע למכירה + הטוויטרים של אומגה אודיו (CR101)

התכנון הוא להתאים קבלים מתאימים לטוויטרים, ולחבר את הכל בצורה אקטיבית.

אבל, אני עדיין הייתי מעדיף את הפיתרון הפשוט של קרוס פאסיבי מתאים כדי לגמור את הסיפור הזה בפשטות.

demandred - אלו בין היתר הסיבות שבגללן דיי ויתרתי על האלייט. ללא תיבות ואטימה רצינית הם לא יהיו שווים יותר מדי.

וכרגע אני לא רוצה להתעסק עם הדברים הללו יותר מדי (אטימה תהיה בעתיד, אבל לא עכשיו)

כמו שאתה רואה, אני שוקל עכשיו לרכוש את המיד של מורל הייבריד, למרות שאין לי שום נטייה כלשהיא לחברה כזו או אחרת (כמו שאמרתי - גם המידים של הפוקל וגם של מורל מצאו חן בעיניי. אני לא בררן :) )

עכשיו אני מקווה שאני אצליח למצוא איזה קרוס של אילייט למכירה בנפרד או משהו. יחסוך לי הרבה כאבי ראש.

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

הייתי רוכש את הנ"ל :

סט קומפוננט מבית היבריד אודיו דגם קלארוס 6

חדש לגמרי !!

טוויטרים מבית היבריד אודיו דגם לגטיה L1V2 כסוף

חדש לגמרי !!

תקנה את הקלארוס ופשוט תשדרג את הטוויטר ל-L1V2 שיכול לעבוד על אותו קרוס פסיבי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=336432

• תוכן חדש...