Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אחרי חיפוש שעשיתי פה בפורום, הצלחתי רק למצוא את הבעיה ההופכית טורים גבוהים מידי.

אני בעליה של דייהטסו שרייד קלאסיק 1.5 ידנית שנת 99.

הרכב אצלי כ-שנתיים וחצי.

לאחר כחצי שנה של שימוש החלה בעיה מוזרה, אומנם היא לא קטסטרופלית אבל היא כבר מעיקה.

לאחר שמתכבה הצו'ק הטורים בסרק צונחים קרוב מאוד ל0.1 סל"ד האוטו מתחיל לרעוד כאילו הולך להתכבות.

לאחר נסיעה ממשוכת במצב כזה הוא גם מתכבה לפעמים ברמזור או כאשר אני מוציא הילוך ולא מחזיר חזרה מספיק מהר.

בטיפול האחרון המוסכניק שלי עשה משהו (אני לא זוכר מה בדיוק) והבעיה נפתרה זמנית לכמה חודשים. מעצה של כמה מכונאים

אמרו שכנראה המערכת הוואקום לא אטומה מספיק. קניתי צינור והחלפתי בעצמי כמה צינורות שנראו סדוקים ויבשים, אך לא באה

הישועה.

הפתרון הזמני שמצאתי הוא להפעיל אורות או להדליק מזגן ואז הבעיה נעלמת (כול עוד הם פועלים)...אפילו סובבתי קצת את הבורג

של הטורים אבל גם זה עוזר זמנית.

אשמח לחוות דעת

פורסם
שלום רב,

אחרי חיפוש שעשיתי פה בפורום, הצלחתי רק למצוא את הבעיה ההופכית טורים גבוהים מידי.

אני בעליה של דייהטסו שרייד קלאסיק 1.5 ידנית שנת 99.

הרכב אצלי כ-שנתיים וחצי.

לאחר כחצי שנה של שימוש החלה בעיה מוזרה, אומנם היא לא קטסטרופלית אבל היא כבר מעיקה.

לאחר שמתכבה הצו'ק הטורים בסרק צונחים קרוב מאוד ל0.1 סל"ד האוטו מתחיל לרעוד כאילו הולך להתכבות.

לאחר נסיעה ממשוכת במצב כזה הוא גם מתכבה לפעמים ברמזור או כאשר אני מוציא הילוך ולא מחזיר חזרה מספיק מהר.

בטיפול האחרון המוסכניק שלי עשה משהו (אני לא זוכר מה בדיוק) והבעיה נפתרה זמנית לכמה חודשים. מעצה של כמה מכונאים

אמרו שכנראה המערכת הוואקום לא אטומה מספיק. קניתי צינור והחלפתי בעצמי כמה צינורות שנראו סדוקים ויבשים, אך לא באה

הישועה.

הפתרון הזמני שמצאתי הוא להפעיל אורות או להדליק מזגן ואז הבעיה נעלמת (כול עוד הם פועלים)...אפילו סובבתי קצת את הבורג

של הטורים אבל גם זה עוזר זמנית.

אשמח לחוות דעת

תבדוק שוב שכל הצינורות ואקום במקומם וגם שלמים ואם צריך גם תהדק עליהם בנד. ויש המון צינורות ואקום גם מאחורי הסעפת ומתחת לפילטר אויר.

תבדוק שהפילטר אויר נקי ויושב טוב בבית שלו.

יש צינור ואקום עבה שיושב מתחת לבית של הפילטר(יכול להיות שתתצטרך לפרק את הבית) הצינור הזה הולך למנוע צעדים תבדוק שהוא שלם ומחובר לניפלים כמו שצריך אם צריך להוסיף בנדים כדי שיחזיקו אותו טוב יותר אז תוסיף.

שיהיה לך בהצלחה ותעדכן אותנו.

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

הכיוון של צנרת הוואקום לא נכון במקרה זה - לרכב חסר אוויר בסרק וכל "משיכת" אוויר לא מבוקרת היתה רק מטיבה את המצב שהוא לא כזה.

יש לבדוק בין הייתר כיוון מתג מצערת למצב "סרק" , פרפר מצערת נקי, ושסתום PCV כולל המעבר בבית המצערת שהוא חפשי ולא סתום.

היות ואין לדגם זה "מנוע טורים,צעדים"- הגברת הסל"ד בסרק מתבצעת ע"י ברז חשמלי עם שליטה לכיוון הסל"ד הרצוי (אחרי המצערת) - לכן הטורים "נשמרים" בהפעלת מזגן ,אורות ,וכו.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

על הבית מצערת ישנו בורג אויר,

פרק אותו עד הסוף ונקה אותו ואת החריר

והרכב שנית הבעיה צריכה להעלם.

אם היא אינה נעלמת אתה צריך ניקוי יסודי של בית המצערת.

• תוכן חדש...