Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 5 חודשים מאוחר יותר...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לחברי הפורום, שלום רב! :-)

סליחה על הבורות וגם על זה שאני מקפיץ שרשור ישן. יש ברשותי מאזדה 3 1.6 מודל 06 כבר למעלה מחמש שנים

ועוד לא יצא לי להחליף נורה כלשהי. משום כך החלטתי להצטייד בכמה נורות ספאר לכל מקרה שהוא.

אשמח אם מישהו יוכל לפרט לי את הדגמים והפרמטרים של הנורות העיקריות (פנס קדמי, אחורי, וינקרים, כל הנורות שיש שם) והחברות שמהתוצרת שלהן מומלץ לרכוש. חיפשתי הרבה בפורום ובאינטרנט בכלל, הבנתי שאני צריך נורת H7 אבל חוץ מזה לא

מצאתי פרטים. ברכב הקודם שלי היו נורות H4 ואם אני לא טועה האור מעבר והאור הגבוה היו באותו הגוף של הנורה, או שאני טועה?

כמו-כן, יש הבדל בין השנתונים של מאזדה 3 וסוגי הנורות?

אודה לעזרתכם, תפרטו ככל האפשר, נורות בפנס האחורי, הקדמי, וינקרים, סוגי נורות, כמה וואט, וולט, הכל.

גבי

פורסם

היום רכשתי זוג נורות Philips ProQuartz H7 12V 55W מייצור גרמני (מחיר נורה אחת היה 30 ש"ח).

מישהו מכיר את הנורות הללו, הן נחשבות כטובות?

אילו עוד נורות יש בפנס הקדמי והאחורי, מישהו יודע?

פורסם

מישהו? בבקשה, חרשתי על כל האינטרנט ולא מצאתי.

לפחות מישהו יודע אילו נורות בפנס קדמי - אור גבוה?

ובפנס אחורי - נורות אורות דרך ואורות בלם?

פורסם

נורה ראשית (אור דרך) - h7 12v 55w

אור חניה - 12v 5w נורת פופ

נורת איתות- 12v 21w כתומה

אור גבוהה- (12V 60W (THB3ׂ

נורת איתות אחורי- 12v 21/5w (כמו נורת פופ קטנה רק גדולה בשפה שלנו נורה ללא בסיס)

אור דרך + בלם אחורי - 12v 21w נורה ללא בסיס דו גידית

פורסם

הלכתי היום והזמנתי את מרבית הנורות הללו של חברת Osram. יש לי כמה שאלות:

1. אור גבוהה - את הנורה HB3 60W מוכרים רק עם כל חיבור הפלסטיק הגדול, אי אפשר לקנות רק את הנורה?

כמו-כן נכתב בשרשור הזה שהנורה 9006 ובחנות על הנורה הזאת רשום 9005, אז מה צריך?

2. אור חניה - למה הכוונה נורת פופ? ראיתי בחנות Hella 5W 12V BA15s 207BP ב- 10.99 ש"ח לזוג. היה כתוב עליה - מגה קטן. האם זאת הנורה שאני צריך?

3. נורת איתות אחורי - 21W - זה מה שרשום בספר רכב. ראיתי בחנות - Osram Original P21/5W 12V 21/5W

האם זאת הנורה שמתאימה? אני לא יודע איזה בסיס אמור להיות לה.

פורסם

1. אור גבוהה - את הנורה HB3 60W מוכרים רק עם כל חיבור הפלסטיק הגדול, אי אפשר לקנות רק את הנורה?לא ניתן הנורה והבסיס זה חלק אחד

כמו-כן נכתב בשרשור הזה שהנורה 9006 ובחנות על הנורה הזאת רשום 9005, אז מה צריך?צריך 9006 ה 9005 לא יתאים לך זה דגם שונה

2. אור חניה - למה הכוונה נורת פופ? ראיתי בחנות Hella 5W 12V BA15s 207BP ב- 10.99 ש"ח לזוג. היה כתוב עליה - מגה קטן. האם זאת הנורה שאני צריך?נראה לי שזה זה

3. נורת איתות אחורי - 21W - זה מה שרשום בספר רכב. ראיתי בחנות - Osram Original P21/5W 12V 21/5W

האם זאת הנורה שמתאימה? אני לא יודע איזה בסיס אמור להיות לה.לא אמור להיות לה בסיס

צירפתי לך תמונות שהורדתי מהאינטרנט אל תתיחס לצבע של הנורות הכחולות פשוט לא היה לי סבלנות לנבור יותר ולחפש שקופות

Untitled.jpg

פורסם

ניסן, תודה רבה על הסובלנות. כמעט הכל ברור לי, היום גם פירקתי את הנורות בפנס האחורי וראיתי בדיוק מה יש שם.

על גבי הכניסה של האור הגבוהה בפנס הקדמי כתוב - 9005 וגם בספר רכב כתוב שהנורה היא HB3

בדקתי בחנות והנורה 9006 היא לא HB3 אלה HB4 בכלל. כמו-כן HB4 9006 היא 55W ו- HB3 9005 היא 60W ובספר רכב רשום 60W. אז מה בסופו של דבר נכון?

בנוסף, אני רואה שלכל הנורות הללו הקצה צבוע ואילו הנורה שמורכבת כעט בתוך הפנס בעלת קצה נורה שקוף, יש הבדל?

פורסם

כפי שכתבתי לך קודם 12V 60W hb3 מבדיקה יותר לעומק זו נורה הנקראת בשוק 9005.

הנתונים שכתבתי לך בשרשור למעלה הם הנתונים היחידים הנכונים לרכב שלך.

אתה חייב להשתמש רק בנתונים הללו ולא משנה איך קוראים לנורה העיקר שהמתח וההספק יהיה כפי שכתבתי לך.

• תוכן חדש...