Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל מה שאתה אומר על קוקה קולה והמים המינרלים ,זה נכון עבור מוצרי מיין סטרים שמיוצרים בכמויות של מיליארדים בשנה.

נתתי את קוקה רולה ואת המים רק כדי להמחיש שהליך הבקבוק וההובלה הוא רווחי, יש המון שמות לא מוכרים שמוכרים בזול, לפי התמונות לא משנה מה החומר, גם ב3 דולר הוא יעשה רווח .

עכשיו אני מבולבל, אני רוצה שהאוטואים שלי יבריקו !

haters will hate

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתעלק על השרשור,

לידע כללי בלבד(:-D ), איזו חברה נחשבת למובילה בשוק למוצר טיפוח לרכב וביחוד לווקסים? האם זו swisswax א, ZYMOL או שבכלל חברה אחרת?

איך יכול להיות שווקסים היותר טובים של ZYMOL עולים 1000$ וצפונה?! :shock: :shock:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
מתעלק על השרשור,

לידע כללי בלבד(:-D ), איזו חברה נחשבת למובילה בשוק למוצר טיפוח לרכב וביחוד לווקסים? האם זו swisswax א, ZYMOL או שבכלל חברה אחרת?

איך יכול להיות שווקסים היותר טובים של ZYMOL עולים 1000$ וצפונה?! :shock: :shock:

אכן הווקסים הללו מעולים, וישנן כמה חברות בתחום הזה כולל מחירים גבוהים מאד.

לכל הווקסים הטובים (מבוססי קרנובה) אורך הלחחם על הרכב הוא מספר חודשים לא רב. מה לעשות השמש גורמת להתמוססות

הווקס גם הטוב ביותר.

למשל כאן בדיקה של ZYMOL מול ZAINO

http://www.z3ers.com/essentials/fixit/nsxwaxtest/waxtestz3.html

וכמובן לא נשכח את הבדיקה שעשו עם 46 סוגי ווקסים בארה"ב ש ZAINO לקח מקום ראשון בברק הרבה מעל כולם וכמובן אורך זמן על הרכב דבר שאף ווקס לא הגיע אליו

הנה כאן תוצאות המבחן של כל הקטגוריות

http://www.theautochannel.com/news/2002/06/13/142004.html

ומי שלקח את המקום הראשון - אתה יכול לראות לבד

מבחן נוסף שכלל עשרות נוספות של ווקסים שכללו גם את היקרים - עם המון תמונות - לקחו קיר של אוטובוס חילקו למקטעים ועל כל אחד מרחו ווקס שונה

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=85205

אחרי 4 חודשים אלה היו התוצאות של הווקסים ששרדו

After 4 months, the following sealants are still protecting the paintwork:

Autoglym Extra Gloss Protection

Chemical Guys: M-Seal, Jetseal 109, Speed Amor

Klasse AIO and Sealant Glaze

Hi Temp Paste

Zaino AIO, Z2 and Z5

Wolfgang Deep Gloss Sealant.

כאן יש את תוצאות הדיקה הגדולה 0 דרוג - ברק

They rated 43 waxes. The test was very comprehensive, and non-biased. They are independent of any wax company, and bough all their waxes at retail. They applied them according to manufacturer's specs.

They do recommend one website for the purchase of detailing products, because of their very positive experience ordering from them: www.autodetail.com

My beloved Griot's Garage Best of Show wax got hammered, finishing 21st. I hang my head in shame.

The winner: Zaino. By a landslide. They positively rave about this stuff.

Herewith is the top 10, with their rating and composit score:

Grade ( A to F) / Rating (out of 4)

1) Zaino Brothers Polish A- / 3.53

2) P21S Concours Carnauba B+/ 3.18

3) Klasse All-In-One Sealent B / 2.94

4) Armor-All Protective Barrier B- / 2.73

5) Pinnacle Souveran Carnauba B- / 2.60

6) Pinnacle Pate Glaze Carnau. B- / 2.53

7) Rain Dance Premium B- / 2.53

8) Mothers Calif. Gold Carnauba B- / 2.52

9) Collinite Marque D'Elegance B- / 2.51

10) Mothers Cal. Gold Pure B- / 2.51

עוד מבחן שמצאתי של כמה סוגים (7) שנבדקו לפי מספר פרמטרים

http://forums.roadfly.com/forums/detailing/5504326-1.html

קובי

:-)

פורסם
Oshri,

נהיית סלב, המוכר שם תמונה של הרכב שלך בעמוד שלו ב eBay :)

כתבתי בזמנו ששלחתי לו תמונות, והוא התלהב וביקש את רשותי לשים תמונה.

בסוף נתתי לו את הסכמתי, הוא היה כ"כ בסדר, כך שלא הפריע לי.

דרך אגב, בארה"ב הם מאוד מקפידים עם הנושא, ואם פרסמת תמונה של רכב

ועוד עם מס' הרישוי שלו(מה שלא נעשה אצלי, אבל שים לב לשאר התמונות)

זו עבירה חמורה.

ובלי קשר, הרגתם לי את השרשור, עם כל דיוני הווקסים האלה ;-)

פורסם

אם אפשר להתעלק על מישהו שהזמין/הולך להזמין ולבקש ממנו שיביא לי גם אני אודה לו מאוד!

אגב נראה מצויין!

פורסם
מתעלק על השרשור,

בדיוק שתי החברות האלה הם הטובות ביותר שיש,וגם בדגמים הפשוטים יותר שעולים 50$.

ZAINO עושים חומרים טובים ועמידים,אבל לא ברמה של זימול קארבון,גאפון,במיוחד מה שקשור לברק ושקיפות.

בתור חומר זול הוא טוב.

פורסם
בדיוק שתי החברות האלה הם הטובות ביותר שיש,וגם בדגמים הפשוטים יותר שעולים 50$.

ZAINO עושים חומרים טובים ועמידים,אבל לא ברמה של זימול קארבון,גאפון,במיוחד מה שקשור לברק ושקיפות.

בתור חומר זול הוא טוב.

לא מסכים בכלל.......

ה-ZYMOL הוא ווקס מעולה על בסיס טבעי לחלוטין.

ה-ZAINO הוא סינטטי לחלוטין, רק הגיוני שסינטטי יחזיק יותר זמן, ושיהיה אפשר לתכנן אותו לברק והגנה יותר טובים.

בכל אופן, לי יש את ה-ZYMOL JAPON וה- ZAINO בדרך, נהיה יותר חכמים כשיגיע.

דווקא לי נראה שה-ZAINO ינצח, אבל זו הרגשה שלי.....

פורסם
לא מסכים בכלל.......

ה-ZYMOL הוא ווקס מעולה על בסיס טבעי לחלוטין.

ה-ZAINO הוא סינטטי לחלוטין, רק הגיוני שסינטטי יחזיק יותר זמן, ושיהיה אפשר לתכנן אותו לברק והגנה יותר טובים.

בכל אופן, לי יש את ה-ZYMOL JAPON וה- ZAINO בדרך, נהיה יותר חכמים כשיגיע.

דווקא לי נראה שה-ZAINO ינצח, אבל זו הרגשה שלי.....

התאוריה שלך שהסינטטי מחזיק יותר זמן פשוט לא נכונה!.

העובדה הווקסים פרמיום של SWISSVAX כמו הקריסטל רוק,דיווין,בסט אוף שאו,וכו,שיש בהם אחוזי קארנובה גבוהים מאד [עד כמעט 80%],כידוע הקארנובה הוא חומר טבעי ולא סינטטי,ואכן הוקסים האלה מחזיקים חודשים רבים עם אותו הברק.

לעומת זאת למשל הסילנט שאני בין השאר משתמש,של,KLASSE הגרמנית,נחשב לחומר יותר טוב מZAINO הוא סינטטי ולא מחזיק רבע ממה שהוקסים האלה מחזיקים!.

אם הZAINO היה כל כך מוצלח הוא לא היה עולה 16 דולר!.

דרך אגב לרכב שלך לא הייתי לוקח את JAPON,הייתי לוקח את הCARBON,אותו המחיר והתמורה טובה יותר במיוחד לרכבים כהים.

פורסם
התאוריה שלך שהסינטטי מחזיק יותר זמן פשוט לא נכונה!.

העובדה הווקסים פרמיום של SWISSVAX כמו הקריסטל רוק,דיווין,בסט אוף שאו,וכו,שיש בהם אחוזי קארנובה גבוהים מאד [עד כמעט 80%],כידוע הקארנובה הוא חומר טבעי ולא סינטטי,ואכן הוקסים האלה מחזיקים חודשים רבים עם אותו הברק.

לעומת זאת למשל הסילנט שאני בין השאר משתמש,של,KLASSE הגרמנית,נחשב לחומר יותר טוב מZAINO הוא סינטטי ולא מחזיק רבע ממה שהוקסים האלה מחזיקים!.

אם הZAINO היה כל כך מוצלח הוא לא היה עולה 16 דולר!.

דרך אגב לרכב שלך לא הייתי לוקח את JAPON,הייתי לוקח את הCARBON,אותו המחיר והתמורה טובה יותר במיוחד לרכבים כהים.

טוב, נשאר רק לבדוק לכשיגיע, את ה-ZYMOL אני כבר לא אחליף(עלה לא מעט) ויש לו 38% קראנובה, לקחתי אותו מפני שהוא מותאם לרכבים יפנים

פורסם

אני עד היום השתמשתי ב P21S שהוא אחד הווקסים מבוססי קרנובה הטובים שנתן לי ברק שכל אחד שרואה מתלהב מהצבע של הרכב.

יום שישי אני אוריד אותו עם פלסטליה ואחר אשים את ה ZAINO ואתן תמונות

קובי

פורסם
אני עד היום השתמשתי ב P21S שהוא אחד הווקסים מבוססי קרנובה הטובים שנתן לי ברק שכל אחד שרואה מתלהב מהצבע של הרכב.

יום שישי אני אוריד אותו עם פלסטליה ואחר אשים את ה ZAINO ואתן תמונות

לא מורידים וטקס קודם עם פלסטלינה, אלא רק עם חומר מיועד, נדמה לי אבל אני לא בטוח Zaino Z-6

פורסם
לא מורידים וטקס קודם עם פלסטלינה, אלא רק עם חומר מיועד, נדמה לי אבל אני לא בטוח Zaino Z-6

שטיפה טובה עם סבון רכב איכותי ולאחר מכן שימוש בפלסטלינה אמורים להוריד את כל הווקס מהרכב.

כך שאוכל לשים את ה ZAINO על הצבע ישירות.

קובי

פורסם
שטיפה טובה עם סבון רכב איכותי ולאחר מכן שימוש בפלסטלינה אמורים להוריד את כל הווקס מהרכב.

כך שאוכל לשים את ה ZAINO על הצבע ישירות.

האמת נראה לי לא הגיוני להשתמש בפלסטלינה רק בשביל להוריד ווקס ישן, לדעתי וגם לפי מה שקראתי קצת בימים האחרונים עדיף ככה:

1.- לשטוף את הרכב עם סבון כלים(רק בשביל להוריד את הווקס) ולייבש את הרכב

2.- למלא 50% IPA יחד עם 50% מים בשפריצר יעודי, להתיז על כל חלק בנפרד ולנגב עם מיקרופייבר(זה בשביל להוריד שאריות של שומן,ווקס, וכו......

3.- לעבור על הרכב עם Zaino Z-6 ושוב לנגב.

4.- למרוח Z-2 לפי ההוראות(בצל), להמתין 6-12 שעות בכדי לתת ל-Zaino ״להתחבר לצבע״

5.- לעבור שוב עם Z-6, ולמרוח עוד שכבה של Z-2.

אלו הם ההמלצות שקראתי ב- Detailing World

פורסם
האמת נראה לי לא הגיוני להשתמש בפלסטלינה רק בשביל להוריד ווקס ישן, לדעתי וגם לפי מה שקראתי קצת בימים האחרונים עדיף ככה:

1.- לשטוף את הרכב עם סבון כלים(רק בשביל להוריד את הווקס) - יש לי שמפו לרכב איכותי

2.- למלא 50% IPA יחד עם 50% מים בשפריצר יעודי, להתיז על כל חלק בנפרד ולנגב עם מיקרופייבר(זה בשביל להוריד שאריות של שומן,ווקס, וכו...... אנסה

2.5 . פלסטלינה על כל הרכב

3.- לעבור על הרכב עם Zaino Z-6 ושוב לנגב. אין לי עדיין לצערי - בהזמנה הבאה

4.- למרוח Z-2 לפי ההוראות(בצל), להמתין 6-12 שעות בכדי לתת ל-Zaino ״להתחבר לצבע״ - את זה אבצע

5.- לעבור שוב עם Z-6, ולמרוח עוד שכבה של Z-2. - שתגיע ההזמנה :)

אלו הם ההמלצות שקראתי ב- Detailing World

ולגבי תמונות מלפני - ההשתקפויות וההחזרים מעולים - זה עם ווקס איכותי P21S Concours שלקח מקום ראשון בפרימיום (באותו המבחן של 46 ווקסים) והוא באמת מדהים - יקר ושווה כל סנט - כל מי שרואה את הצבע חושב שהוא חדש לגמרי

http://www.p21s.com/products/bis_cw.html

נתן לי ברק והשתקפויות ששום ווקס אחר לא נתן

00.JPG

03.jpg

קובי

• תוכן חדש...