Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש מועדון החמש צפון - 13.8.10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה קצת חלש היום, אני מקווה ששבוע הבא להשקה ושבוע אחרי זה בעוספייה יגיעו הרבה אנשים כפיצוי.

מה שכן היה קצת אקשן אחרי המפגש, תפסתי עם המצלמה שריפה ליד כביש דורי.

IMG_2938a.jpg

IMG_2940a.jpg

IMG_2941a.jpg

IMG_2942a.jpg

IMG_2943a.jpg

IMG_2944a.jpg

IMG_2945a.jpg

IMG_2946a.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

היי ארז, מעט מכוניות?

לפי התמונות של גדרון היו המון...

אך האמת, לא חשוב אם יש יותר או פחות,

תמיד כייף לראות את המכוניות היפהפיות שלכם, בשלל הצבעים.

תודה לצלמים,

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

הייתכן כי זו ה"גרוטאה" של BATZ??? (פעם אחרונה שראיתי אותה הייתה בתמונות שלו שהוא פירסם פה כשהיא רק נרכשה ונראתה כמו הצרות שלי...).

attachment.php?attachmentid=210486&d=1281720453

וגם האלקמינו והMG נראות נהדר!

איזה בעסה שלא הגעתי דווקא השבוע...

יש לי חולשה רצינית לכל שותות הדלק האמריקאיות הכבדות!!!

תודה לכל הצלמים! :)

בברכה!

יונתן.

פורסם

שבת שלום לכולם ותודה לכל הצלמים ובמיוחד לעדי שתמיד אבל תמיד דואג לכולם ושאף אחד (או אחת) לא יצא מקופח ושכל מי שמשתתף במפגש יתועד בתמונות יישר כח............

Dr laster Israel

פורסם
שבת שלום לכולם ותודה לכל הצלמים ובמיוחד לעדי שתמיד אבל תמיד דואג לכולם ושאף אחד (או אחת) לא יצא מקופח ושכל מי שמשתתף במפגש יתועד בתמונות יישר כח............

ומה עם פג'ו? למה אותה לא?

• תוכן חדש...