Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז התחדשתי בכלה החדשה..גולף 1.4 TSI DSG הייליין 160 כ"ס שחורה, תמונה מצורפת.

אין לי את ספר הרכב (לא היה לצ'מפיון להביא לי אחד אז הם יביאו לי עוד כמה ימים..חארות).

נסעתי ברכב כ20 ק"מ בינתיים ומשהו לא מסתדר לי. אני לא מצליח לעשות זינוק בעליה כמו שצריך!

לפעמים הרכב מידרדר בעליה (אחורה), לפעמים הוא לא מידרדר. ובלי קשר כשאני לוחץ על הגז מעמידה בD לוקח לרכב כמה שניות לקלוט שאני לוחץ גז ורק אז הוא מתחיל להגיב. בינתיים אם אני בעליה הרכב מידרדר למטה ואם אני לא בעליה אז כולם מתחילים לצפור לי שאני אתחיל לנסוע. (לוקח לי הרבה יותר זמן להתחיל נסיעה מרכב אוטומטי רגיל)

האם אני מפספס משהו? האם ככה זה צריך להיות ? (לא לקחתי את הרכב לנסיעת מבחן אז אין לי מושג).

תודה!

03082010092.jpg

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל תתחדש !

גם אני הזמנתי את אותה הגולף אך אצלי המנוע מספק 122 כ"ס בלבד .

האם כשקיבלת את הרכב , לא הסבירו איך תיבת ההילוכים DSG עובדת ?

לא נראה לי הגיוני להשהיות כאלו , אינני מכונאי , דעתי היא על סמך הגיון בלבד ...

פורסם

ממש כמו שם המשתמש שלך "בראבו"

איזה רכב, תענוג

תתחדש והעיקר תנהג בזהירות עם המפלצת הקטנה הזאת.

בכל מקרה, נמתין למנוסים מאיתנו. האמת זה מזכיר לי קצת את ההרגשה בנהיגה עם גיר רובוטי שהרכב מדרדר אחרונית ברמזור.

אני בטוח שתתרגל. תקין או לא, נמתין לעוד תגובות

Golf 2008 MK5

פורסם

תודה חבר'ה:)

רונן- ההסבר שקיבלתי שהתיבה היא כמו אוטומטית וזהו..

אפילו ספר רכב לא נתנו לי ככה שאני לא יכול לבדוק אם קיימת שיטה אולי להתחיל נסיעה שאני לא מכיר.

כמו כן מישהו יודע מה זה ההילוך S?

פורסם

תתחדש! כיף של רכב, יש לי אותו כבר יותר משנה.

לגבי הגיר, לי לא היתה בעיה איתו (זה כבר רכב שני שלי איתו, לפני זה היה לי 140 עם DSG6). אולי אתה צריך להתרגל פשוט למידת הלחיצה על הדוושה? אצלי בעלייה יש איזה שניה-שתיים בין שחרור הברקס לפני תחילת הדרדרות (נקרא מנגנון Hill hold אני חושב), וגם לך הוא אמור להיות.

העניין הזה עם הספר, אגב, הוא חוצפה שלא תיאמן.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תודה חבר'ה:)

רונן- ההסבר שקיבלתי שהתיבה היא כמו אוטומטית וזהו..

אפילו ספר רכב לא נתנו לי ככה שאני לא יכול לבדוק אם קיימת שיטה אולי להתחיל נסיעה שאני לא מכיר.

כמו כן מישהו יודע מה זה ההילוך S?

הילוך S משמע Sport

הרכב מושך הילוכים מעט יותר וכמובן צורך יותר... דלק :wink:

Golf 2008 MK5

פורסם

תודה בר, האם בשביל להפעיל את הHILL HOOD הזה צריך ללחוץ על משהו? כי זה נורא מוזר..לפעמים זה מידרדר ולפעמים לא.

לגבי לחיצת הדוושה מעמידה זה גם לא כ"כ מסתדר לי כי אם אני לוחץ טיפה יותר מידי אז האוטו מזנק קדימה, אבל אם אני לוחץ בעדינות (לפחות כמה ס"מ ראשונים) אין בכלל תגובה.

לדעתי אין ברירה..כשאני אלך לאסוף את ספר הרכב אני אתן להם לבדוק את העניין על הדרך.

וכן זאת ממש חוצפה שלא קיבלתי ספר רכב.

פורסם

וכן זאת ממש חוצפה שלא קיבלתי ספר רכב.

חארות חארות צ'מפיון, אבל אני חולה על הרכבים של הקוצנרן הזה

מחלה

:-)

Golf 2008 MK5

פורסם

תתחדש!

תהנה מהאוטו.

הוא נראה מצוין!

לגבי ספר הרכב... אני בטוח שתקבל ספר (נראה לי שבד"כ מראים ללקוח שהוא מקבל את כ-ל הדברים הנלווים - ככה זה היה אצלי ברכישת הפאביה. עברו איתי מא' ועד ת' על הכל).

וסתם סקרנות, כמה ק"מ היו במונה ? אני קיבלתי את האוטו עם 14 או 15 ק"מ על השעון... ובמכוניות הקודמות שלנו, גם היו 14 ק"מ.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

היה עליה 18 ק"מ..

מישהו עשה סיבוב רציני

:)

במקרה הייתי לפני כחודש במפעלי פולקסווגן ( כתייר ) , נאמר לי כי זה מקובל שהרכבים החדשים יימסרו ללקוחות עם עד 20 ק"מ ראשונים.

אבל אל דאגה , הם במפעל נוסעים עם הרכבים כמה שרוצים לפני שמאפסים את המונה ...( ראיתי במו עיני ) :wink:

פורסם
כשאני לוחץ על הגז מעמידה בD לוקח לרכב כמה שניות לקלוט שאני לוחץ גז ורק אז הוא מתחיל להגיב.

א. תתחדש!

ב. לגבי ההשהיה בזינוק. לדעתי הלא מקצועית, מדובר בתופעה אופיינית לגיר DSG/ מנוע TSI. זה הזמן שלוקח לשלב הילוך, להפעיל טורבו. אני חוויתי בתופעה דומה בנסיעת מבחן באוקטביה עם מנוע TSI 1.2. ונאמר לי שזאת תוצאה של גיר/ מנוע.

פורסם

בחיים לא קרה לי השהייה כזאת ואננו יושבים על אותם מכלולים

שירוקו 160 1.4 DSG

אכן יש HILL HOLD ל2 שניות בזינוק בעליה

בהתחלת הנסיעה הרכב מגיב מיידי.

לגבי מצב "ספורט", עוד לא התנסית בו? אז בשביל מה לקנות את גרסת ההיליין?

יאללה תנסה ותהנה.

פורסם

המנגנון למניעת דרדור בעליה עובד רק כשהוא מזהה שהרכב עומד בשיפוע של החל מ-%x.

הוא מופעל בלחיצה על דוושת הבלם, ומחזיק את הרכב עד 2 שניות. אם תוך שתי שניות לא התחלת בנסיעה, הרכב יתדרדר. כדי לחדש את פעולתו יש ללחוץ שנית על הדוושה (יופעל לעוד 2 שניות).

עכשיו, אם אתה במצב שהמנגנון עובד ואתה מתחיל נסיעה (לוחץ על דוושת הדלק), לוקח שבריר שניה לנעילה להשתחרר ולרכב לזנק. זו ההשהיה היחידה שיכולה להיות.

במישור, הנסיעה אמורה להתחיל מיד, אתה תתרגל ללחץ שיש להפעיל על הדוושה במצבים שונים.

המלצה שלי, אל תלחץ עליו יותר מידי ב-1,500 ק"מ הראשונים. יהיה לך מספיק זמן להנות ממנו וממה שהוא מסוגל להציע, בהמשך.

תתחדש.

פורסם
חארות חארות צ'מפיון, אבל אני חולה על הרכבים של הקוצנרן הזה

מחלה

:-)

אני חולה על הרכבים שלהם גם בלי המילה חארות (-:

25224_1428414952084_1284136499_1229171_3415402_n.jpg

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

• תוכן חדש...