Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב עבר בדיקה והוא היה אצל בן אדם פרטי והכל מצוין סגרנו מחיר והכל..

לקראת העברת הבעלות הבעלים אומר שהרכב משועבד לבנק וצריך להכניס את הכסף להסיר את השיעבוד ואז לעשות העברת בעלות

את זה הבנתי והכל טוב ויפה..לבסוף מתברר שהרכב על שם הבנק..בעלים : בנק איגוד. והוא אמר לי להוציא צ'ק לשם איגוד ליסינג בע"מ.הבחור נראה ממש אמין ולא נראה לי שיש מצב לעקיצה,הוא אומר שהרכב פרטי לחלוטין ומדובר אך ורק בהלוואה מהבנק.

איך אפשר לבדוק מה נכון מה לא נכון ומה עושים במצב שכזה???

פורסם

בדוק כאן את מצב השעבוד.

פנה לבנק איגוד וברר את גובה הסכום, השווה בין מה שכתוב במשרד הרישוי ואז תוכל להיות רגוע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

השאלה שנשאלת היא לא אם הרכב מעוקל,אלא איך אפשר לדעת האם באמת מדובר בסך הכל מימון דרך הבנק ןהרכב פשוט רשום על הבנק . או שזה באמת רכב מליסינג ובמקרה זה יש הורדת ערך.

פורסם

נשמע כאילו הרכב נקנה בעזרת ליסינג מימוני כזה או אחר (הרכב על שם הבנק - אך השימוש בו - ביטוח , טסט , טיפולים , דלק וכו - כולם על חשבון בעל הרכב).

במקרה הזה - התהליך שאמרו לך הוא נכון.

כמובן - שיש לברר את זה מול הגוף ולעשות זאת בעצמך!

כלומר - לבדוק מה החוב מול הבנק / הליסינג המימוני - לשלם לגוף הזה תשלום אחד ולבחור את שאר הכסף בכפוף לקבלת מכתב התחייבות להסרת שיעבוד ויפוי כח להעברת בעלות מצד הליסינג המימוני.

משמעות כלכלית למיטב זכרוני אין או שעומדת על אחוזים נמוכים אבל ידידינו מר יצחק ידע ליעץ לך על זה יותר טוב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מבחינתי זה לא מפריע לי בכלל אם זה נקרא ליסינג מימוני, הוא בסך הכל לקח מימון. השאלה מבחינת המחירון אם יש הורדה? זה מה שקצת מפריע לי..תודה רבה ליביו

פורסם

עד כמה שזכור לי בליסינג מימוני הרשום על גוף המממן:בנק איגוד,שלמה סיקסט,אלבר וכו'

ישנה הפחתה של אחוזים בודדים 4%-6%

משמעות כמובן שאין מכיוון שהוא הבעלים החוקי של האוטו והוא בעצם היד הראשונה.

במידה ורכשת את הרכב מתחת למחירון בכמה שקלים אז זה בסדר,במידה ולא דבר עם המוכר על התגמשות קלה.

הסיבה היחידה שזה יכול להפריע,במכירה של האוטו ביד הבאה יראו את ההיסטוריה של הרכב,ויהיה רשום: "איגוד ליסינג", ועכשיו לך תוכיח שאין לך אחות. :-)

שיהיה בהצלחה!

פורסם

נו ונגיד ויהיה כתוב איגוד הליסינג (ולא כתוב , רק ברשיונות הקודמים יהיה כתוב) ... כמה פולו GTI אתה מכיר בליסינג?

אם זה היה מאזדה 3... נו מילא.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...