Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגבר: MAC AUDIO Z4200

קומפוננט: MOREL TEMPO

רדיו דיסק: PIONEER 4050

יש לי תקציב של 2000-2500 כולל התקנה

המערכת להונדה סיויק שנת 97

אני לא רוצה בעתיד להתקין סאב והמגבר הזה הוא 4 ערוצים . כדאי להחליף אותו ל-2 ערוצים? אם כן לאיזה?

האם כדאי להשאיר את הרדיו דיסק הזה או להחליף אותו ליותר פשוט ? כי הוא עם 3 יציאות כולל 1 לסאב ואני לא רוצה סאב.

תודה לעוזרים

פורסם

את הרדיו דיסק אתה יכול להחליף, אבל את המגבר הייתי משאיר 4 ערוצים ומביא 6X9 לאחורה

בשביל לקבל קצת תדרים נמוכים (כלומר באסים).

פורסם

למה אתה לא מעוניין בסאב??

אלא אם אתה שומע סימפוניות של בטהובן או מוזיקה קלאסית כזו או אחרת שלא מצריכה שימוש בסאב,

אז אני באמת לא מבין למה אתה רוצה לוותר על סאב.

תישאר עם הר"ד והמגבר, ואם אתה באמת לא רוצה סאב, 6X9 מאחורה יספקו אותך.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
למה אתה לא מעוניין בסאב??

אלא אם אתה שומע סימפוניות של בטהובן או מוזיקה קלאסית כזו או אחרת שלא מצריכה שימוש בסאב,

אז אני באמת לא מבין למה אתה רוצה לוותר על סאב.

סתם לידיעה כללית, במוזיקה קלאסית מגיעים לפעמים לתדרים מאוד נמוכים, 20 הרץ למשל, כאלו שלא תגיע אליהם בראפ רגיל (רק בשירי באס ייעודיים).

לפותח השרשור-

המערכת כבר מותקנת?

אתה יכול להגיד מה מפריע לך בשמיעה כדי שנוכל לדעת על מה להמליץ?

אתה מוכן לקנות רכיבים מיד שניה או חדשים בלבד?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

למה לא לשדרג את הקומפוננט?

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
סתם לידיעה כללית, במוזיקה קלאסית מגיעים לפעמים לתדרים מאוד נמוכים, 20 הרץ למשל, כאלו שלא תגיע אליהם בראפ רגיל (רק בשירי באס ייעודיים).

ברור שיש שירים כאלה, לא מה שאמא שלי שומעת אבל. וזאת בערך ההכרות היחידה שלי עם הז'אנר, כשהרכב שלה היה במוסך היא השתמשה ברכב שלי כשאני בבסיס וכשחזרתי, הדיסק שלה עדיין היה בפנים, האמת שלא בדיוק שמעתי אותם יורדים נמוך מספיק כדי להרגיש את הסאב.

בכל מקרה נחזור לנושא, אם אתה לא מעוניין גם ב6X9 אז כדאי שתחשוב טוב על קומפוננטים שיורדים נמוך, מאוד, אחרת אתה תשמע כמו במערכת שבאה עם הרכב, ואז חבל להשקיע סתם.

זאת דעתי בעניין.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

המגבר ברמה סבירה

הקומפוננט ברמה סבירה

הייתי ממליץ לך לשדרג את הרדיו דיסק שלך לאיכותי ואז תשמע הרבה יותר טוב

אם ישאר לך משהו מהתקציב הייתי ממליץ לך על 6*9 זה מוסיף לרקע ואם לא 6*9 אז לפחות סאב

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

הבעיה היא שהתקציב שלי הוא עד 2500 שח ולפי מה שביררתי זה הרכיבים הכי טובים שאפשר להשיג בתקציב הזה,אם אני טועה תקנו אותי.

(אני לא מעוניין ביד 2)

פורסם

זו ההצעה שלי:

JBL GTO1004

Pioneer DEH1050

Dotech MKII 6 Morel

ומתי שיוקצב לך עוד כמה מאות שקלים הייתי ממליץ על אחוריים מוראל טמפו 6X9 להשלמה של קצת תדרים נמוכים (כי אינך מעוניין בסאב) כי שום קומפוננט 6אינצ' לא יוכל לספק לך נמוכים מורגשים (ואני מתכוון לפחות כמו אחוריים).

הקומפוננט הזה על פי דעתי האישית יותר נעים מהטמפו,טוויטר יותר עוקצני לטעמי לאוזן שלי מיד רך ונעים.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

התקציב שאתה מעליי נתת לי הוא יותר מ2500 ואני לא יכול לחרוג מהסכום הזה.

מה אתם אומרים על המערכת הזאת?

MOREL TEMPO

Pulse Audio BA2900

Kicker c12

איזה רדיו דיסק אתם ממליצים כאן? שלא יחרוג 500 שקל

פורסם

תשאיר את הטמפו שלך ואת המגבר תוסיף את הC12 וזהו בתאכלס יש לך מערכת ברמה סבירה מאוד

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

סבבה. מה לגבי המערכת הזאת:

MOREL TEMPO

Pulse Audio BA2900

Kicker c12

ואיזה רדיו דיסק מומלץ כאן עד 500 שח ?

• תוכן חדש...