Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי אתם נתפסים כאן למסקנות שאין לי מושג מאיפה הבאתם אותן.

מה קשור שמי שלא מבטח מקיף לא מחליף צמיגים?

אני מכיר מישהו שמעולם לא ביטח מקיף, את אף אחד מהרכבים שלו,

כי הוא חושב שזה לא כלכלי.(ואלה רכבים ששוים הרבה יותר מ 45K)

ואני מאחל לכל אחד מכם לקנות את הרכבים שלו, שמתוחזקים ברמה הכי גבוהה שיש.

אם ביטוח מקיף היה חובה, אז הוא היה נקרא ביטוח חובה ולא מקיף.מי שרוצה עושה, ומי שלא אז לא.

אם הוא היה חושב ששווה לבטח רכב של 45K במקיף, הוא היה עושה את זה, ועובדה שהוא לא ביטח.

לגבי ההחלקה, אתם לא הייתם שם, לא נהגתם, ואין לכם מספיק מידע למה הבחור החליק

עם הרכב, עובדה שגם הוא לא יודע(או לא רוצה לדעת).

אז מה אתם ישר קופצים?!

כי בכל המקרים שאני מכיר במציאות ועל גבי הפורום, מי שמתקמצן ,מתקמצן עד הסוף וצמיגים בדרך כלל זה המקום הראשון שאנשים חוסכים עליו , בניגוד לחשיבות הגדולה של העניין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכל מקרה יש לי כמה עדכונים:

א- ההחלקה לא הייתה החלקה קלאסית. כלומר לא כזאת שהנהג בא במהירות מסויימת לסיבוב. ואז בתוך הסיבוב הוא מרגיש שהמהירות לא מתאימה לסיבוב ונוצרת החלקה, במקרה שלי אפילו לא לחצתי על דוושת הבלם. פשוט מצאתי את עצמי מסתובב לתוך גדר הבטיחות, ולגבי ההערה הדי טיפשטית יש לומר של אייל. הצמיגים היו במצב תקין לחלוטין. מדובר ברכב שטופל במוסך מורשה בלבד. ויום לפני כן (יום ו') הרכב היה במוסך מורשה שם תוקנה בו תקלת חשמל,

פורסם
בכל מקרה יש לי כמה עדכונים:

א- ההחלקה לא הייתה החלקה קלאסית. כלומר לא כזאת שהנהג בא במהירות מסויימת לסיבוב. ואז בתוך הסיבוב הוא מרגיש שהמהירות לא מתאימה לסיבוב ונוצרת החלקה, במקרה שלי אפילו לא לחצתי על דוושת הבלם. פשוט מצאתי את עצמי מסתובב לתוך גדר הבטיחות, ולגבי ההערה הדי טיפשטית יש לומר של אייל. הצמיגים היו במצב תקין לחלוטין. מדובר ברכב שטופל במוסך מורשה בלבד. ויום לפני כן (יום ו') הרכב היה במוסך מורשה שם תוקנה בו תקלת חשמל,

דווקא נשמע לי שחבל שלא לחצת על דוושת הבלם, זה היה אולי ממזער נזקים.

פורסם
והקשר בין צמיגים למוסך מורשה הוא... ?

והקשר בין החלקה ללא סיבה נראית לעיין ומשיכת הרכב ימינה. לאיזושהו קצר\תקלה חשמלית שקרתה באוטו כתוצאה מנגיעה וטיפול במערכות חשמליות ברכב ערב לפני התאונה. לא נשמע קצת מוזר???

פורסם
דווקא נשמע לי שחבל שלא לחצת על דוושת הבלם, זה היה אולי ממזער נזקים.

לשבריר שניה לא הבנתי שאני מחליק. פשוט מצאתי את עצמי בגדר! (מוזר. אבל כך זה היה)

פורסם

בהחלט שווה בדיקה מה שאתה אומר למרות שזה נשמע לי בסבירות מאוד נמוכה.

אולי המחשב של הרכב אם הוא עדיין שלם יוכל לשפוך קצת אור האם באמת הייתה איזשהיא תקלה אלקטרונית.

פורסם

ויכול להיות ששניה לפני התאונה עבר רכב עם נזילת שמן

ויכול להיות שהיה מכשול על הכביש

ויכול להיות שבדיוק יונה הפליצה תרד בגובה 150 מטר שגרם לנהג אוטובוס בנתיב ממולו לאבד ראיה לרגע ואז הוא התרכז במבטו המזוגג של נהג האוטובוס שאמר "זה בטח חוסך על צמיגים", ובגלל שהוא יודע לקרוא שפתיים הוא התעצבן ודפק על ההגה ואיבד שליטה.

כולם חוקרי תאונות א"א.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

צודק, הכל בגדר ספקולציות, חבל על המלים ועל הניתוחים.

בכל מקרה, היחיד שיכול לקבוע אם יש שאסי או לא זה פחח מומחה או מכון שלדות. לא הייתי סומך על סתם הערכה של מוסך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שום טעות שאני יכול לחשוב שגרמה לתאונה. מה שכן זה היה ב 06:30 והכביש היה רטוב ומחליק בצורה יוצאת דופן, אבל עדיין אני נוסע את הכביש הזה במשך שנתיים יום-יום. בוקר-בוקר, אין לי קצה חוט. וזה ממש מתסכל...

לכל אלה ששואלים מאיפה הבאתי את הגשם, מצורף ציטוט עם הדגשה (בלי הגדלת פונט הפעם).

כביש יכול להיות רטוב מנוזל כלשהו, מכיוון שדוויד ידידנו לא כתב "כתם שמן",

הרי שמן הסתם הברירה היחידה שנותרה היא שתן ג'ירפות. אה, לא, סליחה, גשם.

בנוגע ל"אותה מהירות שבה הוא נוהג לנסוע בכביש יבש", הרי שזאת הסקה פשוטה ממה שהבחור כתב,

לא המצאתי כלום ולא הייתי צריך להמציא כלום.

אם בכל הודעה חדשה של פותח השרשור מופיעה איזו גרסה אחרת, זה כבר לא בשליטתי ותשכחו ממה שכתבתי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ההסבר היחיד לכביש רטוב הוא גשם?

דווקא יותר הגיוני לחשוב שאיזו ממטרה השתגעה או צינור השקיה התפוצץ.

Auto Emoción

פורסם

רק לעדכנכם... הרכב נמכר היום ב 9500 ש"ח לסוחר רכב. שכמובן אמר שהוא הולך לפרק אותו... אבל אל תתפלאו אם תראו עוד חודשיים מודעה "רכב שמור בקנאות. יד שניה מרופא"...

פורסם
כי בכל המקרים שאני מכיר במציאות ועל גבי הפורום, מי שמתקמצן ,מתקמצן עד הסוף וצמיגים בדרך כלל זה המקום הראשון שאנשים חוסכים עליו , בניגוד לחשיבות הגדולה של העניין.

אתה יכול לפרט, כדי שנדע על סמך איזה מדגם אתה קורא לאדם כאן בפורום "קמצן" ומאשים אותו בזנחה פושעת של רכבו?

לגופו של עניין, ולא לגופה של ההתבטאות האומללה שלך, לא לעשות ביטוח מקיף זה עניין של חישוב סיכוי-סיכון. אין לזה קשר לא להזנחה ולא לקמצנות.

לפותח השרשור, קשה לנהג לא מיומן לדעת מה קרה.

מצד אחד, ברור שספין הוא תוצאה של טעות נהיגה שכרוכה בהעברת משקל הרכב לפנים, כלומר, עזיבת גז או בלימה (דרך אגב, זה שאתה לא זוכר שבלמת לא אומר שלא בלמת... לא תאמין כמה דברים לא מודעים עושים אנשים לא מיומנים בנהיגה). תוסיף לזה את השיפוע, ולא כל כך קשה ליצור ספין. אני מניח שגם ההכרות שלך מהמקום, בצירוף שינוי תנאי האחיזה, יצרה את ההפתעה, יחד עם חוסר המיומנות והיכולת להבחין בהחלקה בזמן.

עם זאת חשוב שתזכור שעברו שם עוד כמה מאות רכבים, באותם תנאים, והם לא עשו ספין...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
רק לעדכנכם... הרכב נמכר היום ב 9500 ש"ח לסוחר רכב. שכמובן אמר שהוא הולך לפרק אותו... אבל אל תתפלאו אם תראו עוד חודשיים מודעה "רכב שמור בקנאות. יד שניה מרופא"...

האמת היא שזה מחיר טוב בסך הכל.

ואין ספק שהרכב בעוד חודש + מינוס יהיה ביד 2 , חדש דנדש.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...