Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

תקופת 3 שנות ליסינג עם מאזדה 3 מתקרבות לקיצן.

באוקטובר נובמבר אני אמור לקבל רכב חדש, ליסינג כמובן.

אני לא נעול על יצרן מסוים, אך חשוב לי לקחת דגם חדש של רכב מאותו סדר גודל (1600 אוט') (מאזדה 3 החדשה הוא כבר לא דגם חדש למשל).

איזה דגמים חדשים צפויים להגיע בחודשים אלה?

תודה.

פורסם

אף אחד חוץ מחברות הליסינג (וגם לא תמיד הם) יודעים איזה רכבים יגיעו אליהם באוקטובר.

מה קרה, קשה לך להרים אליהם טלפון?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
המאזדה 3 החדשה עוד לא נמצאת שנה בארץ, זה לא דגם חדש מבחינתך?

לא ידידי, אשמח לתשובות נוספות.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אם אתה יכול לקבל כל רכב שהוא ולא רוצה להיות חלק מהעדר שנוהג במאזדה/קורולה/I30 וכיו"ב,הייתי ממליץ לשקול פיאט בראבו,רכב נאה וחדש למדי בארץ,בעייתו העיקרית היא בעיית שמירת ערך (כלומר זו הדעה שהרי אין ניסיון לגביו אלא לגבי דגמים קודמים של פיאט בקבוצה זו) אבל בעייה זו איננה שלך אלא של חברת הליסינג.

הבראבו מצויידת היטב,גם באביזרי בטיחות,מנוע טורבו חזק וחסכוני ועיצוב מרשים,הגיר אומנם רובוטי אך מהטובים שבקטיגוריה (הרובוטית).

אולי בדרך חזרה מהעבודה תעצור בסוכנות,תעיף מבט,אולי אפילו תערוך נסיעת מבחן (לטעמי זהו המבחן האמיתי) ותחליט אם היא מדברת אליך.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אם אתה יכול לקבל כל רכב שהוא ולא רוצה להיות חלק מהעדר שנוהג במאזדה/קורולה/I30 וכיו"ב,הייתי ממליץ לשקול פיאט בראבו,רכב נאה וחדש למדי בארץ,בעייתו העיקרית היא בעיית שמירת ערך (כלומר זו הדעה שהרי אין ניסיון לגביו אלא לגבי דגמים קודמים של פיאט בקבוצה זו) אבל בעייה זו איננה שלך אלא של חברת הליסינג.

הבראבו מצויידת היטב,גם באביזרי בטיחות,מנוע טורבו חזק וחסכוני ועיצוב מרשים,הגיר אומנם רובוטי אך מהטובים שבקטיגוריה (הרובוטית).

אולי בדרך חזרה מהעבודה תעצור בסוכנות,תעיף מבט,אולי אפילו תערוך נסיעת מבחן (לטעמי זהו המבחן האמיתי) ותחליט אם היא מדברת אליך.

תודה ידידי, חשבתי על האופציה הזו

פורסם
שלום,

תקופת 3 שנות ליסינג עם מאזדה 3 מתקרבות לקיצן.

באוקטובר נובמבר אני אמור לקבל רכב חדש, ליסינג כמובן.

אני לא נעול על יצרן מסוים, אך חשוב לי לקחת דגם חדש של רכב מאותו סדר גודל (1600 אוט') (מאזדה 3 החדשה הוא כבר לא דגם חדש למשל).

איזה דגמים חדשים צפויים להגיע בחודשים אלה?

תודה.

SKSB שלום

קראתי את הודעתך ואשמח לשתף אותך במידע המצוי בידינו

רוב דגמי כלי הרכב עומדים להישאר כפי שהיו ב 2010. עם זאת סיטרואן עומדת להביא את ה C 4 החדשה

מקווה שעזרתי,

מיטל מאלדן

• תוכן חדש...