Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה מחר לשבת על האוטו ולהתקין איטום בדלת אז יריעות יש אבל גלגלת אין, מאיפה אני קונה/משאיל דבר כזה.

האם בהום סנטר אייס זייפר ושאר חנויות הבנין אני אוכל למצוא משהו שאני אוכל לעבוד איתו?

אם למישהו יש רעיון מקורי, שלא מצריך ללכת לבקש ממתקין שישאיל לי על זה חשבתי לבד, אני אשמח להצעות

או אם למישהו מהמרכז יש כזאת שהוא רוצה למכור או מוכן להשאיל לי אותה גם טוב שיפנה בה"פ.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למה צריך ללכת רחוק, מה שאני עשיתי בזמנו זה לקנות רולר פשוט לצבע, מכל טמבוריה

ולהוציא את הספוג (מתפרק בקלות). אתה נשאר עם הבסיס שהוא בעצם פלסטיק שיעשה את העבודה מצוין

תקנה רק רולר קצר לא ארוך שיצליח להכנס לדלת.

בהצלחה

אלי

פורסם

ניסיתי גם ככה וגם ככה ומצאתי שהרולר גומי של דיינא מאוד מאוד נוח לסוג העבודה ולאזורים אליו הוא נכנס.

אם כי - שתי השיטות עובדות.

אלי - אל תשכח שמדובר אצלו בדלת של בלנו ואצלך מדובר בדלת של מנו ספנות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שיבנה גלגלת קאסטום מפחית שימורים יצוקת בטון :)

הגלגלת צבע עובדת יפה, מניסיון עם כמה חומרי איטום, וכמה עשרות יריעות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אדי,

את השיטה הזאת ניסה גם ישראל, בהצלחה לא מבוטלת והדלת שלו לא הכי קלה בעולם לעבודה.

על תקנה רולר גדול יש את הקטני של כ10 סמ רוחב, יעשה יופי את העבודה.

אוח אדי איך אתה מצליח להצחיק אותי כל פעם מחדש, זה בטח לא מהצד הפולני שלך:-D

אלי

פורסם

הצד השני שלי הוא מעורב רוסי עם גרמני - אין שם שום דבר מצחיק :-P

למען האמת, זה אפילו עצוב :?

Pioneer TS-X150

פורסם

זה די מצחיק אם אתה מערבב את הבירה של צד אחד עם הוודקה של הצד השני.

מעבר לזה, מברג עם ידית עגולה ועבה יעשה גם יופי של עבודה (מהצד של הידית כמובן).

מה שחשוב זה לנקות את הפח טוב מלכלוך ושומן לפני ההדבקה.

מתחדשת*

פורסם

מציע לך להתרחק מידית עגולה ורחבה ומברג אחרי ערבוב של בירה וגם וודקה :shock: זה באמת יעשה יופי - רק אני לא יודע יופי של מה בדיוק.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני השתמשתי במפתח עם ידית T וברולר שהורדתי ממנו את הספוג.

חיפשתי באיזור שלי (חדרה) במלא חנויות כולל אייס והום סנטר ולא מצאתי, הבנתי דווקא שבחנויות יצירה יש גלגלות כאלה.

פורסם

עומרי שהישתמשנו במפתח T וברולר הם עשו חריצים, וזה לא כל כך כדאי, קצת לחץ והיריעה ניקרעת!

לפותח התרד, אמור להיות בחנויות עיצוב ואומנות גלגלות גומי במבחר גדלים וזויות החזקה גלגלות גומי, הם ממש לא זולות, אבל הם מצוינות! שווה כל שקל.

רק מנסיוני קשה למצוא חניות מקצועיות שמחזיקות במלאי את הרולרים האלה, כי הם נועדו למתוח בדים על קני ציור, אבל מכל מקום אפשר לבקש להזמין אותם!

לי בבית יש אחד אבל אימא שלי (העקשנית שתזכה לחיים ארוכים) לא מוכנה שאני יקח לה רולר ב150 שקל לעבוד איתו ברכב :|

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

טוב אז מה שאני יעשה מחר, יקנה פיינטינר ומטליות להסיר שומן ולכלוך, רולר אני אחפש אצל בן דוד שלי שהוא מתקין, למרות שאני לא אוהב לבקש טובות.

אם אין לו אני אלך על רולר צבע ויעבוד בעדינות, חשבתי על עוד רעיון, אני יאלתר כבר משהו,

אגב באותו הזדמנות מה עדיף בשביל נקודת מינוס? חגורות צד או חגורת אמצע? מתחת למושב.

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...