Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן. לפביה 4 כוכבי בטיחות - רק שהפביה נבחנה שם עם 4 כריות אוויר בלבד, לא עם 6 כריות אוויר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אכן. לפביה 4 כוכבי בטיחות - רק שהפביה נבחנה שם עם 4 כריות אוויר בלבד, לא עם 6 כריות אוויר.

ובארץ גרסאות האלגנס והספורט הן עם 6 כריות אוויר ? ורק הגרסה הבסיסית עם 4 ?

קראתי קצת על מערכות בטיחות ודווקא היה נשמע טוב, כל מני מערכות מחשוב ואורות מתכוונים וכד'

כל מני דברים קטנים ונחמדים (שזה חלק מהדברים שיש בסופרב )

אני לא ממש בקיא בכל בדיקות הבטיחות האלה, 6 כריות אוויר זה הבדל משמעותי, או שזה סתם תוספת על הנייר שישמע ויראה יותר טוב ?

פורסם

זה הבדל. כמה משמעותי? שלא נדע.

אכן, האלגנס והספורט מצויידות ב-6 כריות אוויר.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
זה הבדל. כמה משמעותי? שלא נדע.

אכן, האלגנס והספורט מצויידות ב-6 כריות אוויר.

סבבה תודה רבה :), עזרת לי מאוד.

ננסה לדבר קצת עם סקודה לראות מתי מגיע הדגם החדש, מתי אפשר לבדוק אותו ולנסות לקבל עוד קצת פרטים.

לדעתי הם יזכרו אותנו מהסופרב ואני מקווה שזה יפעל לטובתנו...

בכל מקרה אשמח לשמוע מאנשים אחרים גם, עוד קצת חוות דעת, ואולי אלטרנטיבות...

נשמע שהפאביה אופציה מאוד מעניינת, אך נראה לי תמוה שאין לה מתחרות, והייתי שמח לשמוע גם עליהן...

פורסם

אם אתה רוצה ידני - יש לך גם איביזה 1.6 (שבסוף השנה תקבל את ה-1.2TSI) ויש את הפונטו 1.4 מולטיאייר. שתיהן עולות כמו גרסאות DSG של פביה 1.2TSI.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אם אתה רוצה ידני - יש לך גם איביזה 1.6 (שבסוף השנה תקבל את ה-1.2TSI) ויש את הפונטו 1.4 מולטיאייר. שתיהן עולות כמו גרסאות DSG של פביה 1.2TSI.

זה רק אני לא שמעתי על זה או שבאמת נמכרת כבר בארץ הפאביה עם המנוע ה1.2TSI?

או לחילופין מישהו יודע מתי היא כבר אמורה להגיע?

פורסם

תודה רבה :)

הייתי שמח אם עוד מישהו היה מגיב, ומציע עוד קצת אלטרנטיבות עם קצת נימוקים לטובת רכבים אחרים...

הפונטו לא ממש מושכת אותנו, אבל הסיאט נראית כמו אופציה לא רעה, אבל שוב נראה שעדיף לחכות למנוע החדש, לא ?

בינתיים הנטייה החזקה היא לכיוון הפאביה, אבל שוב, הייתי מעוניין לשמוע דעות של עוד אנשים ועוד קצת חוות דעת אם אפשר :)

יואב

פורסם
עדיף להמתין לאיביזה 1.2TSI - בהחלט.

ועדיין הפאביה עושה עלי רושם יותר טוב :p

חוץ מזה שהן שתיהן שייכות VW, אני חיפשתי אולי המלצות לכיוונים אחרים

אולי פורד פיאסטה (לא יודע אם יש ידנית)

RS (הייתי שמח לדעת את שמך) עזרת לי מאוד לראות צד אחד ומאוד מעניין,

אבל הייתי שמח לשמוע גם עוד קצת חוות דעת ומאנשים שונים, כדי לעזור לי לראות את התמונה הכוללת.

תודה :)

פורסם

פיאסטה מצויינת. אין יבוא של הגרסה הידנית :|

עדכון לטובת חברי הפורום:

בניגוד למה שנמסר בעבר, צפויה הפביה להתייקר בכ-2000 ש"ח בכל גרסה. רמות הגימור לא ישתנו וימשיכו להמכר כ"אמביאנטה", "אלאגנס" ו"ספורט".

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
פיאסטה מצויינת. אין יבוא של הגרסה הידנית :|

עדכון לטובת חברי הפורום:

בניגוד למה שנמסר בעבר, צפויה הפביה להתייקר בכ-2000 ש"ח בכל גרסה. רמות הגימור לא ישתנו וימשיכו להמכר כ"אמביאנטה", "אלאגנס" ו"ספורט".

חבל שלא מביאים את המכוניות מהסוג הזה בדגמים ידניים, בכלל אני לא ממש מבין מה הפחד מהגיר ידני, לא כזאת מפלצת.

ההתייקרות היא בעקבות המנועים החדשים ? או סתם התייקרות כללית על פי החלטת היבואן ? דווקא הייתי מצפה לדילים מעט טובים יותר, אולי קצת יותר צ'ופרים וכד', היות והאירו בקרשים ועושה רושם שהרבה יבאונים דווקא כן הולכים קצת לקראת הקונה...

פורסם

את אותה השאלה גם אני שאלתי וממתין לתשובה. לא ברור לי איך ולמה ההתייקרות, הרי המנועים האלה מדורגים נמוך בטבלת הזיהום וצריכים להנות מ"מיסוי ירוק".

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
את אותה השאלה גם אני שאלתי וממתין לתשובה. לא ברור לי איך ולמה ההתייקרות, הרי המנועים האלה מדורגים נמוך בטבלת הזיהום וצריכים להנות מ"מיסוי ירוק".

האמת שאת זה שכחתי לשקלל...

אבל בהחלט יש פה מספר גורמים שאמורים לבוא לטובת הלקוח מבחינת מיר, כך שאם אין שינוי משמעותי ברכב

מבחינת אבזור אמצעי בטיחות טכנולוגיה או משהו בכיוון הזה, אני לא רואה סיבה להתייקרות, ואפילו סיבה להוזלה.

אגב מאיפה אתה משיג את כל המידע (אשמח לדעת את שמך) ? ראיתי שיש לך עבר מכובד עם פאביות בשרשור כלשהוא,

אז יש לך קשר טוב גם עם היבואן ?

• תוכן חדש...