Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

לאחר חיפוש מעמיק ברחבי האינטרנט וכמו כן גם כאן בפורום, לא הצלחתי למצוא תשובות חד משמעיות לגבי ההליך שאותו צריך לעשות בהצהרת המכס.

ראשית אני אציין שקניתי מערכת לרכב , RNS-E כפי שפירסמתי בפורום בעבר. לאחר בדיקה קצרה עלה הצורך לשלוח חזרה את המוצר למוכר לשם החלפת גירסא ומכאן החלה הבעיה שכן יש צורך להצהיר במכס לפני שליחת מוצר על מנת לא לשלם עם חזרתו לארץ.

את ההליך נתחיל בדואר המרכזי שנמצא ברחוב ההגנה 137 , ת"א - סניף הדואר המרכזי. כאשר מגיעים למקום יש לפנות ימינה לפקידת המכס, על מנת להצהיר על ערך ה"טובין" ועל פרטים מזהים של הנכס. הפרטים שנמסרו היו מספר סידורי, דגם, וכל מספר שהיה רשום על הרכיב על מנת שיוכלו להזהות אותו בוודאות - על פי פקודת מסך הכנסה במידה ומחליפים לכם את המוצר לחדש עליכם לשלם על גובהה ההפרש, ולכן הזיהוי הקפדני בזהות המוצר.

לאחר שהודפס טופס אשר מצהיר על ערך הטובין והפרטים שהוזכרו לעיל , יש לגשת לצד השני של הדואר בהמשך המסדרון ולגשת לדלפק היצוא, תוך שליחתו בדואר מהיר EMS עם מספר זיהוי וביטוח. נשאלתי לגבי ערך הטובין ובמידה ואני ארצה לבטחו אצטרך להוסיף תשלום - מפאת התחשבות במוכר הצהרתי על ערך נמוך משמעותית וזאת על מנת שלא יתקל בפקידי מכס זועמים בארצו. סך הכל המשלוח עלה לי 146 שקלים חדשים לשלוח חבילה בעלת משקל של 3.6 קילו. EMS הינו דואר מהיר אשר אמור להגיע תוך 3 ימי עבודה ליעדו. בזאת הסתימה השליחה , יש לציין שעליכם לבוא עם חומרי אריזה מהבית - שכן לאחר ההצהרה אצל פקידת המכס בהתחלה שתדרוש לראות את הטובין עצמו , תצטרכו לארוז מחדש ולכן הצטיידתי בנייר פצפץ מספריים ודבק, על אף תרומתם הנדיבה של אנשי הדואר לתרום דבק על חשבון החברה.

מקווה שעזרתי למי שצריך לשלוח , לא נתקלתי במדריך מפורט ברחבי האינטרנט ולכן אני מקווה שהדבר יענה על שאלות שלא הצלחתי למצוא להן תשובה לפני הנסיון העצמי שאותו הזכרתי כאן. כמו כן אשמח לענות על שאלות שיעלו וזאת במידה ואוכל לתרום מן הידע ש"נצבר" :lol:

פורסם

אז ככה, RNS הינו מכשיר מולטימדיה לרכבי צמ'פיון מוטורוס . ישנם כמה מכשירים בעלי שם אשר מתחיל ב מילה RNS וכל אחד מהם מתאים לרכב אחר .

את המכשיר קניתי מאדם במכרז ב EBAY , המכשיר עלה לי כ 900 פאונד עם משלוח ואחריות לחצי שנה. כמו כן החבילה כללה אנטנה , ודיסק מפות שלא יעיל במדינת ישראל.

פורסם

אני מבין שרכשת את ה510?

הוא בא עם בלוטות'?

דרך אגב כמה הוא עולה בארץ שהחלטת לשלם 900 פאונד?

POLO TSI 2010

פורסם
אני מבין שרכשת את ה510?

הוא בא עם בלוטות'?

דרך אגב כמה הוא עולה בארץ שהחלטת לשלם 900 פאונד?

את האמת שרכשתי את ה RNS-E , מכיוון שיש לי Audi A3 :-D

בארץ דרשו מחיר של 21,000 ש"ח. כמובן עם אחריות לשלוש שנים ומקור אמין וחדש.אני העדפתי לשלם מחיר נמוך בהרבה על מכשיר שהיה בשימוש חודשיים , נראה חדש ויש עליו אחריות.

פורסם

תודה על המדריך, גם אני מתכוון לקנות בצורה זו מחו"ל.

אגב, לא לקחו לך מכס על ה900 פאונד האלה?

האם היה כדאי לקנות מכשיר ללא GPS ב900 פאונד? יש לו ערך מוסף ספציפי? דיבורית BT, משהו ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תודה על המדריך, גם אני מתכוון לקנות בצורה זו מחו"ל.

אגב, לא לקחו לך מכס על ה900 פאונד האלה?

האם היה כדאי לקנות מכשיר ללא GPS ב900 פאונד? יש לו ערך מוסף ספציפי? דיבורית BT, משהו ?

מכס לא לקחו, החבילה הגיעה הישר אלי הביתה. מזל של מתחילים אך אני בספק אם זה יעבוד בכל פעם.:lol:

המכשיר שווה כל שקל , הסיבה שאני שולח היא שינוי גירסה, קיבלתי עם "Version x", שלא מאפשרת בשילוב עם הדיבורית המקורית לחלק מהפונקציות לפעול, לדוגמא "Dail number" וכו' . לכן דיברתי עם המוכר , והוא הסכים להחליף את המכשיר לחדש, בעל גירסה תקינה ונורמאלית.

פורסם

אתה יכול לפרסם קישור למוכר ?

אולי יש לו מכשירים שמתאימים גם לפולסווגאן ... הוא נשמע אמין לפי מה שקורה איתך..!

POLO TSI 2010

פורסם
אתה יכול לפרסם קישור למוכר ?

אולי יש לו מכשירים שמתאימים גם לפולסווגאן ... הוא נשמע אמין לפי מה שקורה איתך..!

http://myworld.ebay.com/lukas078

הבנאדם אמין , אך יש בעית תקשורת קלה מכיוון שהוא לא נוטעה לענות לעיתים קרובות למייל.

בכל מקרה , תשלח לו הודעה תשאל לגבי פריטים שהוא מוכר מכיוון שלפעמים יש דברים שהוא לא מפרסם בדף אך בכל זאת הוא מציע למכירה.

ד"א , טעיתי במחיר! שילמתי עבור המכשיר 599 פאונד , ולא 900 כפי שציינתי.

פורסם

600 זה כבר נשמע מחיר מעולה אבל ממש לא ברור איך לא אנסו אותך במכס?!?!?!?!

כרגע אין לבחור פריטים שהוא מוכר אבל שלחתי לו הודעה ונראה איזה תשובה יש לו בשבילי... אני יעדכן אותך!

דרך אגב בררת את המחיר בקלאס A?

POLO TSI 2010

פורסם
600 זה כבר נשמע מחיר מעולה אבל ממש לא ברור איך לא אנסו אותך במכס?!?!?!?!

כרגע אין לבחור פריטים שהוא מוכר אבל שלחתי לו הודעה ונראה איזה תשובה יש לו בשבילי... אני יעדכן אותך!

דרך אגב בררת את המחיר בקלאס A?

המחיר שנקבתי פה הוא מקלאס איי.. היבואן מפנה אותך הישר לשם, או לרדיו מילאנו שאני מעדיף לאחר נסיון מר לא לחוות את דעתי עליהם.

ד"א זה הזמן להסביר שיש מקום אחד במדינה שאתה מקבל שרות, אומנם תמורת סכום גבוהה אך בהחלט תצא עם חיוך. CLASS A.

פורסם
http://myworld.ebay.com/lukas078

הבנאדם אמין , אך יש בעית תקשורת קלה מכיוון שהוא לא נוטעה לענות לעיתים קרובות למייל.

בכל מקרה , תשלח לו הודעה תשאל לגבי פריטים שהוא מוכר מכיוון שלפעמים יש דברים שהוא לא מפרסם בדף אך בכל זאת הוא מציע למכירה.

ד"א , טעיתי במחיר! שילמתי עבור המכשיר 599 פאונד , ולא 900 כפי שציינתי.

המממ... אין לו שום מוצר למכירה כרגע.

פורסם
המממ... אין לו שום מוצר למכירה כרגע.

אמרתי שאפשר לשלוח לו הודעה בקשר למוצרים רלוונטיים , מכיוון שגם המוצר שאני רכשתי לא הופיע במוצרים המוצעים למכירה אלא רק לאחר שיח עם המוכר.

• תוכן חדש...