Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ניסיון מר עם מיצובישי סופר לנסר אוטומטית. הגיר גמר לי את הכיס (2 שיפוצים במהלך שנה וחצי בלבד, ובעלות כוללת של 7K!), הטיפולים יקרים (במוסך מרכזי), אינה חסכונית במיוחג, לא נוחה בכלל, צפופה מאחור, מושבים תוצרת סדום, מנוע - למרות נתוני הספק נאים - עצל.

ניסן אלמרה תהיה עדיפה שליה בכל פרמטר!

ממליץ לך לחפש רכבים אחרים.

בהצלחה רבה!

פורסם

אין כל קשר בין גיר אוטומטי של סופר לנסר 92-97 לגיר אוטומטי של הרכב הנ"ל.

מדובר ברכב פשוט וזול (וגם מיושן) המיוצר בתאילנד. אם זאת הרכב מפגין אמינות טובה מאוד,

ורוב חלקי החילוף מתאימים מדגמים הישנים של מיצובישי. (סופר לנסר / כריסמה בעיקר)

נוחות הנסיעה סבירה, מנוע וגיר מתפקדים מצויין. (יחסית)

לפי דעתי יכולה להיות אופציה טובה, בתמורה למחיר הנמוך.

לשאלתך, אין משהו מאוחד, כלומר כדאי מאוד לבדוק את הרכב ע"י מכונאי שמבין, כמו כל רכב אחר.

פורסם
תודה, הבנתי

מה בקשר למיצובישי כריזמה 1999?

הבנתי שהיפניות אמינות

הכריזמה יוצרה בהולנד, לא ביפן, וחולקת ריצפה עם וולבו S40 (שתיהן יוצרו במפעלי DAF בהולנד).

פורסם

אני ככל הנראה נסגר על הכריזמה, במחיר של 13,500 לא נראה לי שיש אופציות טובות יותר

(הקילומטרז' שלה עומד על 155,000 שזה מתחת לממוצע השנתי - של 17,000 לשנה)

מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...