Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי (טעות?) דפוס בביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה אם זה לא המקום אבל לא ידעתי איפה לפרסם ,

אם יש מקום יותר מתאים ואפשר להעביר לשם אני אודה :).

קנינו פיאט טיפו 92' 1.4 .

ביטחנו אות , ובטפסים ב''יצרן\דגם'' כתוב 'פיאט אונו 70 אס.' (מספר רישוי אותו המספר שעל הרככ , הגיוני).

השאלה היא אם צריך ללכת לביטוח ולהגיד להם שישנו את זה לטיפו ?[ או שזה השם הנפוץ של הפיאט ( מה שלא נראה לי הגיוני).]

ואם עוצר אותי שוטר ומסתכל על הביטוח ורואה שהמספר הוא אותו מספר אבל בדגם כתוב רכב אחר , מה יכולות להיות התוצאות של זה?

פורסם
סליחה אם זה לא המקום אבל לא ידעתי איפה לפרסם ,

אם יש מקום יותר מתאים ואפשר להעביר לשם אני אודה :).

קנינו פיאט טיפו 92' 1.4 .

ביטחנו אות , ובטפסים ב''יצרן\דגם'' כתוב 'פיאט אונו 70 אס.' (מספר רישוי אותו המספר שעל הרככ , הגיוני).

השאלה היא אם צריך ללכת לביטוח ולהגיד להם שישנו את זה לטיפו ?[ או שזה השם הנפוץ של הפיאט ( מה שלא נראה לי הגיוני).]

ואם עוצר אותי שוטר ומסתכל על הביטוח ורואה שהמספר הוא אותו מספר אבל בדגם כתוב רכב אחר , מה יכולות להיות התוצאות של זה?

לא יודע כל כך על ענין השוטר, אבל במקרה של ח"ו הפעלת ביטוח, ישפו אותך עפ"י הדגם שרשום שם ולא זה שיש לך.

לא יודע אם זה לטובתך או לא.

פורסם

כדאי ליצור קשר עם חברת הביטוח ולהודיע על התקלה, אני משערת שזו תקלה טכנית בלבד שניתן לתקן במקום.

מבחינת החוק, לא נאכפת עברות הקשורות לביטוח, אלא אם כן:

1. הנהג מודה.

2. עבירה נילוות לתוקף רשיון נהיגה שפקע מעל שנה.

3. עבירה נילוות לנהג שלא הוציא רשיון נהיגה מעולם.

4. עברות נילוות לנהג שרשיון הנהיגה שלו אינו תקף לסוג הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא רואה בעיה להרים טלפון לחברת הביטוח ולבקש, שידפיסו תעודת ביטוח חדשה, ללא שגיאות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...