Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייל, רק הוצאתי רישיון ואני מעוניין לרכוש את הרכב הראשון שלי. הרבה זמן חסכתי בשבילו וברשותי כרגע 25K.

אני מחפש רכב חסכוני בדלק אמין וחלקים לא יקרים. מובן לי שהתקציב לא גדול כמו הבקשות אבל אולי בכל זאת יש אופציות? לא משנה אוטומט או לא. הרכב ישמש אותי כמשלוחן, כל היום בנסיעות.

תודה מראש.

פורסם

רכב למשלוחים? הנעות וכיבוי מרובות של הרכב ונסיעות רבות ביום? רכב אמין, חסכוני ואחזקה זולה?

קנה ליאונה ב5K וסע לשלום. 8)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אולי יש משו יותר רציני בכל מקרה?

הבנתי שרכב חסכונים סקסו ושרייד.. יש עוד רכבים שתמליצו?

מה עם פיאט פונטו? אולי גטס?

פורסם

משלוחים של מה? דברים קטנים, גדולים?

האם רכב במידת הפיאט פנדה יספק אותך, או שאתה חייב רכב שהוא מינימום יונדאי גטס (מבחינת הגודל- לא שיש ביניהם הבדל ענקי אבל עדיין הגטס גדולה יותר)?

תפרט טיפה כדי שיוכלו להענות לך בצורה יותר מדויקת. :wink:

פורסם

אני הייתי הולך על סוזוקי בלנו אם אתה מחפש רכב 4 דלתות או פיאט פונטו אם מדובר במיני 5 דלתות. הסוזוקי מעולה ונותנת הרבה תמורה למחיר (שנתון 2002,2001 נראה לי).

פורסם

משלוחים של מזון וכאלה.. לא דברים גדולים.. בדרך כלל עושים את זה על קטנוע אבל אני מעדיף רכב

בגלל זה חשוב רכב חסכוני ושאני לא יבלה כל היום במוסך..

יש לי כמה אפשרויות בראש

סיטרואן סקסו

יונדאיג גטס

פיאט פונטו

פיג'ו 306 הישנה

מה מהם לדעתכם עדיף לצורך שלי? (עם הסבר קצרצר בבקשה)

פורסם
משלוחים של מזון וכאלה.. לא דברים גדולים.. בדרך כלל עושים את זה על קטנוע אבל אני מעדיף רכב

בגלל זה חשוב רכב חסכוני ושאני לא יבלה כל היום במוסך..

יש לי כמה אפשרויות בראש

סיטרואן סקסו

יונדאיג גטס

פיאט פונטו

פיג'ו 306 הישנה

מה מהם לדעתכם עדיף לצורך שלי? (עם הסבר קצרצר בבקשה)

הגטס (אם הוא מסודר) משאיר מאחור את כל אלו שהזכרת,בקלי קלות...

פורסם

כה אבל מה קורה מבחינת חיסכון בדלק? מה היחס אצל הגטס? סיטרואן סקסו כמה שהבנתי נורא נורא חסכונית..

פורסם

יש סיבה בגללה רוב השליחויות נעשות על קטנועים ולא במכוניות. מהר מאוד תגלה שאם אתה מתכוון לבצע שליחויות עירוניות עם רכב מונע בבנזין ההוצאות התפעוליות שלך נוגסות חזק-חזק בהכנסות מהשליחויות.

זה לא ממש משנה איזו אחת מהמכוניות שברשימה שלך תרכוש, אף אחת מהן לא מתאימה באופן מושלם לעבודה בשליחויות. כולן יעשו את העבודה, פחות או יותר.

הסקסו אכן חסכונית יותר בדלק מהגטס, אבל היא גם ישנה יותר מהגטס מה שעלול לגרור הוצאות אחזקה גבוהות יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
יש סיבה בגללה רוב השליחויות נעשות על קטנועים ולא במכוניות. מהר מאוד תגלה שאם אתה מתכוון לבצע שליחויות עירוניות עם רכב מונע בבנזין ההוצאות התפעוליות שלך נוגסות חזק-חזק בהכנסות מהשליחויות.

זה לא ממש משנה איזו אחת מהמכוניות שברשימה שלך תרכוש, אף אחת מהן לא מתאימה באופן מושלם לעבודה בשליחויות. כולן יעשו את העבודה, פחות או יותר.

הסקסו אכן חסכונית יותר בדלק מהגטס, אבל היא גם ישנה יותר מהגטס מה שעלול לגרור הוצאות אחזקה גבוהות יותר.

תשובה מעולה.. תודה רבה

ומה לגבי דיזל יותר טוב? ברור לי שזה עדיין לא זה.. אין להשוואת עם קטנוע כה? פשוט רכב אני צריך לקנות לא משנה מה ולקנות בנוסף קטנוע בשלב הזה בלתי אפשרי בשבילי.. לכן מנסה להרוג שתי ציפורים במכה..

פורסם

אם כבר אתה הולך לכיוון חסכוני,משלוחים וכו' הייתי הולך על ברלינגו או דומיו יש לדוד שלי בחברה צי של 7 סיטרואנים ו2 רנו קנגו,כולן בשנתונים 01~02 ועם קילומטראז נושק ל300 אלף+ ונוסעות כמו סוסי עבודה לכל רחבי הארץ נונסטופ כל היום,והמחירון שלהם לא עולה על 11~12 אלף,וב25 אלף תוכל למצוא גם שנת 04 בלי בעייה עם קילומטראז סביר.

ותוכל להתרחב עם רכב כזה גם למשלוחים מעבר למזון וכו'.

שגיא.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אם אתה מוכן נפשית לזה שכל המשכורת תלך על הוצאות הרכב (דלק, בלאי, תקלות) ושתאחר להרבה לקוחות (כלומר, אין טיפ...),

לך על מכונית למשלוחי מזון. אם לא, אין לך ברירה ואתה חייב קטנוע, עד כמה שזה הרבה פחות נעים על הכביש.

פורסם

לא הייתי מעז להשתמש בסקסו לעבודה כזו.

למעט נושא חנייה וזריזות תנועה הרכב יוצא יותר זול.

הסיכון בגטס מסודר הוא רק הסטרטר.(שיעבוד קשה).

עלות סטרטר כזה היא כ300 שח.(הוא אמין מאוד).

כל העלויות של וריאטור, צמיגים,כבל גז,וסטרטר -מצבר קטנוע, עולים לאין שיעור מסטרטר גטס.

צמיג קטנוע עולה כפול מצמיג בינוני לרכב,ואורך חיים שלו רבע.

גטס יחזיק מעמד,גם גטס קרוע.

להחזיק קטנוע למעט יתרון הדלק זה לא דבר זול.

תשווה את עלות הביטוח בקטנוע לנהג צעיר ואז בכלל.....

כאמור הגטס נחותה מקטנוע רק בנושא זריזות וחנייה.

פורסם

לא הבנתי אותך סיירה.

גטס היא מכונית, קטנוע הוא קטנוע. זה לא משנה איזו מכונית תשווה לקטנוע, תמיד הקטנוע יהיה זריז יותר, חסכוני יותר בדלק וללא בעיות חניה. זה לא משנה אם המכונית היא גטס, סקסו או בוגאטי וויירון (אם כי במקרה של הויירון יתכן שיהיה לה יתרון מהירות קל בכביש בין-עירוני).

עבדתי בשליחויות עם רכב, וזה ממש לא נוח בשליחויות עירוניות. אולי כשמדובר בשליחויות באזורים פרבריים או כפריים זה לא נורא במיוחד אבל בתוך העיר זה סיוט. המון פקקים, ואתה עם הרכב עומד אותם במלואם במקום לקצר בין המכוניות. זה כמובן גם מגדיל את הוצאות הדלק שלך ונוגס ברווחים. כשאתה מגיע למקום צריך לחפש חנייה, לפעמים לוקח זמן למסור את המשלוח כי צריך לעלות לקומה 38 ולחפש את המזכירה שצריכה לקבל את המשלוח, ואז צריך לחפש חניה חוקית ולפעמים אפילו לשלם עליה (כחול לבן). רק חיפוש חניה בת"א + הליכה לבניין מהמקום בו חנית יכול לקחת בקלות רבע שעה.

אהה, ועם כל הכבוד שלי לגטס, קשה לי להאמין שמישהו יחליף סטרטר בגטס ב300 ש"ח. אולי סטרטר משופץ לגטס עולה 300 ש"ח (לא מאמין, אבל שיהיה), אבל לא נראה לי שהבחור ידע להרכיב אותו לבד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לא הבנתי אותך סיירה.

גטס היא מכונית, קטנוע הוא קטנוע. זה לא משנה איזו מכונית תשווה לקטנוע, תמיד הקטנוע יהיה זריז יותר, חסכוני יותר בדלק וללא בעיות חניה. זה לא משנה אם המכונית היא גטס, סקסו או בוגאטי וויירון (אם כי במקרה של הויירון יתכן שיהיה לה יתרון מהירות קל בכביש בין-עירוני).

עבדתי בשליחויות עם רכב, וזה ממש לא נוח בשליחויות עירוניות. אולי כשמדובר בשליחויות באזורים פרבריים או כפריים זה לא נורא במיוחד אבל בתוך העיר זה סיוט. המון פקקים, ואתה עם הרכב עומד אותם במלואם במקום לקצר בין המכוניות. זה כמובן גם מגדיל את הוצאות הדלק שלך ונוגס ברווחים. כשאתה מגיע למקום צריך לחפש חנייה, לפעמים לוקח זמן למסור את המשלוח כי צריך לעלות לקומה 38 ולחפש את המזכירה שצריכה לקבל את המשלוח, ואז צריך לחפש חניה חוקית ולפעמים אפילו לשלם עליה (כחול לבן). רק חיפוש חניה בת"א + הליכה לבניין מהמקום בו חנית יכול לקחת בקלות רבע שעה.

אהה, ועם כל הכבוד שלי לגטס, קשה לי להאמין שמישהו יחליף סטרטר בגטס ב300 ש"ח. אולי סטרטר משופץ לגטס עולה 300 ש"ח (לא מאמין, אבל שיהיה), אבל לא נראה לי שהבחור ידע להרכיב אותו לבד.

אי אפשר לחלוק על המאסטרו פיק צבי, אתה באמת צודק,אין ויכוח.

בנושא סטרטר של גטס אכן זהו מחיר לכזה שהרכיבו אותו מחדש.,למכונאים-חשמלאי רכב אף פחות.

• תוכן חדש...