Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות רכב מסוג סקודה אוקטביה

שנת: 2008

יד: 1

ק"מ : 295000

אני עושה בשנה בערך 20000 ק"מ...

בעלות קודמת : מונית (שזה מהווה את ההתלבטות)

האוטו במצב שמור עבד כמונית בערך 8-9 חודשים

ואני יכול לרכוש אותו במחיר ממש זול יחסית

40000 אלף שקל

נהגתי על הרכב והוא בהחלט מצויין לא מורגש הק"מ שעשה עד היום אבל הפחד שלי שעוד כמה זמן הרכב כבר יהיה גמור

מה אתם אומרים יש לי עד יום ראשון בבוקר להחליט ולרכוש

תודה לעוזרים :-)

פורסם

המחיר נשמע זול מאוד לרכב שמור - מומלץ לבדוק היטב במכון בדיקה אם יש תאונות וכדומה.

הק"מ מאוד גבוה - בדוק אם יש היסטוריית טיפולים מסודרת, ותכין כסף בצד לתקלות כאלו ואחרות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני הוציא לי את המילים מהמקלדת.. המחיר נשמע זול מדי גם למונית עם קילומטראז' כפי שציינת.

האם מדובר במנו ה-2.0ל' או 1.9? גיר ידני/אוטומט?

כדאי לבדוק היטב את היסטוריית הטיפולים של הרכב והאם הוחלפו מכלולים כלשהם (ידוע שיבואן סקודה מעניק לנהגי מוניות אחריות מקיפה {bumper to bumper} למשך שנתיים ללא הגבלת נסועה). אם הכל נראה תקין, לדעתי תעשה עסקה מצוינת!

בהצלחה!

פורסם
המחיר נשמע זול מאוד לרכב שמור - מומלץ לבדוק היטב במכון בדיקה אם יש תאונות וכדומה.

הק"מ מאוד גבוה - בדוק אם יש היסטוריית טיפולים מסודרת, ותכין כסף בצד לתקלות כאלו ואחרות.

המחיר הוא ככה מהסיבה שזה אדם שחבר של המשפחהו ואטרקטיבי רק לנו ועד יום ראשון!

יש היסטורית טיפולים מסודרת לרכב האוטו שמור מכל הבחינות

הבעיה היחידה שמדאיגה אותי היא הק"מ

ולא מודאג כי יש לרכב מסוג זה לא יהיה קשה למצוא קונים

השאלה שלי היא עד כמה ק"מ הרכב הזה נשאר במצב טוב ומאיזה ק"מ הוא כבר לא "סוחב" ומתחיל אם תקלות

פורסם
רוני הוציא לי את המילים מהמקלדת.. המחיר נשמע זול מדי גם למונית עם קילומטראז' כפי שציינת.

האם מדובר במנו ה-2.0ל' או 1.9? גיר ידני/אוטומט?

כדאי לבדוק היטב את היסטוריית הטיפולים של הרכב והאם הוחלפו מכלולים כלשהם (ידוע שיבואן סקודה מעניק לנהגי מוניות אחריות מקיפה {bumper to bumper} למשך שנתיים ללא הגבלת נסועה). אם הכל נראה תקין, לדעתי תעשה עסקה מצוינת!

בהצלחה!

המחיר הוא ממש ברצפה אני יודע אבל זה לא העניין

מנוע 2.0

יש אחריות עד 900000 ק"מ חחח לא חושב שאני יגיע לשם אי פעם

פורסם

אין אחריות ליותר משנתיים, תבדוק. המחיר ברצפה וזה משאיר לך כסף לתיקונים שבוודאי יהיו בשלב כזה או אחר. אם אתה מכיר טוב את ההיסטוריה של הרכב - נשמע כמו קנייה טובה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוקיי

אז לסיכום קנייה טובה פחות או יותר

תודה לכולכם מפה אני כבר ידע איך להמשיך

תודה לכולם ושבת שלום :-)

• תוכן חדש...