Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

נתקע לי הרכב היום לאחר שהצ'יפ במפח נשבר גררו לי את הרכב הבית התנעתי עם המפתח הרזרבי אולם לאחר ההתנעה נדלקה לי נורית epc ולאחר מיכן נורית ה צ'אק אינגין מה יכולה להיות הבעיה האם זה נורמלי תודה מראש

פורסם

בזמן שהיא עושה - אם אתה רואה אותה - להגיד לה לא.

לגבי מה שעשית בחוץ - זו הדרך - אפשר אפילו לקחת חטיף לכלבים ולתת לה.

השיטה שאני מכיר לגבי הבית היא כשהיא עושה - פעם ראשונה לשים לנגב עם סמרטוט - ולשים אותו על העיתונים (יש משטחים יעודיים - אבל הם יקרים) - ואת הסמרטוט להעביר החוצא לגינה אחרי יום יומיים.

לגבי החצר - אתה בבעיה חבר - או שתסדר את הגדר , או שתכניס אותה הביתה.

מה שהתכוונתי זה שלהשאיר כלב קשור - ללא השגחה - זו התעללות בכלב.

במיוחד תחשוב שזו גורה עם המון מרץ , שלא רגילה ליהיות לבד באיזור פתוח - ואם אין גדר אז שלא חס וחלילה ילדים יציקו לה או משהו דומה.

עדיף שהיא תיהיה בחדר שהיא לא יכולה לעשות בו נזק בבית לטעמי מאשר בחוץ קשורה (במיוחד בגיל הזה - שהוא גיל שלגמרי מעצב את האישיות של הכלב) ופאק איט - אז תעשה לך פיפי כמה פעמים בבית ותשתוף את הרצפה, אז מה?

הבאת גורה - אתה צריך ללמוד להתמודד עם הבעיות האלו. (ולכן יש שמעדיפים לאמץ כלב בוגר - גור בתור כלב ראשון למשהו שלא יודע מי נגד מי - אולי לא הדבר הכי מומלץ - למרות שחמוד בצורה פנומנאלית)

לגבי ההמלצה של תומר לכלוב טיסה - צודק ב100% וכנ"ל לגבי תולעת הפארק.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ניראה לי שהתבלבלת בפורום :], שכחתי לציין שניסיתי להניע את האוטו מס פעמים עד שגיליתי שזאת הבעיה , אולי שיבש את המחשב

פורסם

סליחה :) מה שכן יש אני אפילו אעזור לך :)

יכול ליהיות שהסוויטץ' נשאר תקוע פתוח? פעם היתה לי אותה תופעה אחרי שהנעתי שהאוטו היה הרבה זמן עם סוויטץ' פתוח.

הוצאת המפתח לגמרי והכנסתו מחדש והנעת הרכב פתרו לי את הבעיה (גם איביזה)

לגבי התקלה עצמה EPC זו תקלה או בדוושת תאוצה או במצערת עצמה למיטב זכרוני.

בהצלחה וסליחה על הבלבול :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה על התגובה, הסוויץ לא נשאר פתוח האוטו עמד כשחיכיתי לגרר וכשהגרר הגיע הביא את האוטו הביתה גיליתי את התקלה

• ספונסר פורום
פורסם

לא אמור להופיע נורת תקלה שכזאת לאחר נסיונות הנעה

ללא האמובילייזר .

לא ניסית להניע את הרכב עם כבלים ?

תבדוק אם כל נורות הבלימה דולקות בעת לחיצה על הדוושה ותעדכן .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• ספונסר פורום
פורסם

בכל מקרה אני ממליץ לך להכנס למוסך שמכיר את הרכב כדי לחלץ את קודי

התקלה שנשמרו בזיכרון ,כדי לבצע מעקב .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...