Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנתיים רכשתי לי פונטו ספייס (לאחר ההמלצות הרבות שקראתי כאן באתר עליה) ממנה אני מאוד מרוצה.

לקראת הקיץ הקרוב ובימי השרב האחרונים הדלקתי את המזגן אך נראה כי הוא לא עובד כימים עברו :cry: . בתחילת הנסיעה הוא מקרר בסדר אבל מדי פעם הוא מתנתק ומפסיק לקרר בכלל... בעיקר בעמידה בפקקים.

יש למישהו רעיון למה יכולה להיות הבעיה ?

מישהו יכול להמליץ על מזגניסט טוב באזור פתח תקווה ?

תודה לעוזרים !!

פורסם

מצטרף להמלצה החמה של אביפרטס.

הבוקר הייתי אצלו והוא טיפל במזגן של ה206 שלי. הבחור הגון, אמין, מקצועי, באמת 100%.

אגב, אם את מגיעה אליו אז דעי שעל שלט הפרסום שלו לא מופיע השם יצחק וויס אלא שלט של "יצאת צדיק".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ובקשי מהמזגניסט שיבדוק שכשהמזגן פועל שמאורר הרדיאטור פועל בשתי מהירויותיו, הראשונה איטית ואח"כ השניה המהירה.

לפעמים המהירות הראשונה, האיטית, אינה פועלת בגלל תקלה בנגד המאורר ו/או בחיבורי החשמל אליו.

בברכה - רפי לין

פורסם
ובקשי מהמזגניסט שיבדוק שכשהמזגן פועל שמאורר הרדיאטור פועל בשתי מהירויותיו, הראשונה איטית ואח"כ השניה המהירה.

לפעמים המהירות הראשונה, האיטית, אינה פועלת בגלל תקלה בנגד המאורר ו/או בחיבורי החשמל אליו.

בברכה - רפי לין

תודה לעונים.

יש אפשרות לבדוק את זה לבד או שרק המזגניסט יכול לעשות את זה ? אולי כשהמזגן לא מקרר לבדוק שהמאוורר עובד ?

פשוט ייקח זמן עד שאני יגיע לאזור הזה ובקרוב חם...

פורסם

מכיוון שמאורר הרדיאטור מופעל ע"י מחשב ניהול המנוע לפי חום המנוע או לחץ הגז במזגן, יהיה לך קשה לבדוק את פעול מאורר הרדיאטור וכיצד ומתי הוא אמור לפעול.

בברכה - רפי לין

פורסם

או קיי תודה על העצות.

חשבתי שאני יבוא להורים בפתח תקווה לחג אבל זה לא יקרה בזמן הקרוב.

אני בבאר שבע , יש המלצה על צדיק גם כאן ?8)

• תוכן חדש...