Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא הייתי מעוניין להכניס את רכבי למוסך שמפרסם את פרטי הלקוחות ברשת באופן חופשי, מעבר לזה שלא הייתי מעוניין להיכנס למוסך בגלל רצועת אלטרנטור שזקוקה להחלפה ולשמוע שצריך להחליף את כל האלטרנטור - אבל שכל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון.

במוסך מורשה אחר בצפון ממש לא מזמן עשו טיפול לפונטו HGT של חבר ושכחו (?) להחליף פילטר אוויר, שבינתיים התפורר וגרם לנזק קל. נוסף על זאת הוא התלונן על תקלה במזגן, לאחר שחיברו למכונה וראו שאין גז במע' אמרו לו "הלך מדחס" מבלי לבדוק אפילו דליפות. הסברתי לחבר לנסוע למוסך המרכזי ברמת החייל או לשמשון ביהוד בלבד, אבל הוא לא הקשיב. בעוד מוסך אחר שמו לי לפני שנתיים מי ברז ברדיאטור בטענה שאלו "מים ירוקים" - אני עדיין יודע איך נראים מים ירוקים... זה נראה לך הגיוני שאני אחרי טיפול במוסך אצטרך לרכוש ג'ריקן נוזל קירור ב- 50 ש"ח ולהחליף את הנוזל קירור ליד הבית? בשביל מה הייתי במוסך? אהה, וחבל שבאותו היום מנהל שירות דפק ללקוח רכב עם רכב של לקוח אחר. :screwy:

לי היה נמאס - במידה ולכם לא נמאס מכל החגיגה הזו שיהיה לכם בהצלחה. זה ממש לא מעניין אותי יותר, אני עם מוסכים סיימתי באותו היום שהזמנתי את הפאביה.

פורסם
אני עם מוסכים סיימתי באותו היום שהזמנתי את הפאביה.

משתמע מדבריך כאילו כל מי שקונה פיאט חדשה מבלה יום יום במוסך.

אנא בצע גילוי נאות שהפיאט שלך היתה אונו משנות ה-80.

ואגב, אני מאחל לך לא לראות את המוסכים שמטפלים ברכבי ואג בארץ (אני רק אציין שהניסיון האישי שלי לא טוב, בלשון המעטה), למרות שמשרשורי הפאביה אפשר ללמוד שיש לך סיכוי לא רע לכך.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
ואגב, אני מאחל לך לא לראות את המוסכים שמטפלים ברכבי ואג בארץ (אני רק אציין שהניסיון האישי שלי לא טוב, בלשון המעטה), למרות שמשרשורי הפאביה אפשר ללמוד שיש לך סיכוי לא רע לכך.

אני יכול להבטיח לך שבמידה ו... הוא יצטרך מוסך - הוא יקבל שירות מצויין במוסך המרכזי של שקודה.

חוץ ממקרה אחד ויחיד - אין לי תלונות על המוסך המרכזי של פיאט.

ואגב, דעתי די זהה לשל פותח הת'רד - היחס בסוכנות המרכזית של פיאט אינו אחיד. ישנם ימים שהחבר'ה מתאמצים למכור ובאים לקראת הלקוח וישנם ימים שהם לא מנסים ונראה שפשוט לא בא להם למכור.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני מכיר מישהו שכיום נוסע על מרצדס s חדשה וכמעט תמיד נסע על רכבים בקטגוריה הזאת,

הבעיה שרואים אותו לפעמים ברחוב זה נראה כאילו הוא הולך להיכנס לאיזה סובארו גרוטאה ואולי אפילו בא לך לתרום לו כמה שקלים.

לפני כמה שנים הוא נכנס לסוכנות של bmw והוא חשב להזמין את ה 7, וכשהוא ניגש לסוכן הוא התחיל לזלזל בו ואמר לו משהו כמו "עזוב אותך לאנשים כמוך אנחנו לא רוצים למכור", הוא הלך לסוכנות של מרצדס הזמין וקנה ומאז כמעט כל שנה הוא קונה מרצדס חדשה.

תראו מה זה טמטום של סוכן מתנשא.

וע"ז נאמר "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו".

פורסם

יופי של עונש האיש הצנוע הזה שאתה מכיר, נתן לב.מ.וו. כל הכבוד ! רק שיזהר מהמשטרה שלא יחשבו שבשל הופעתו הצנועה הוא סתם גנב רכב ולא איזה טייקון נורא צנוע.

פורסם
אני מכיר מישהו שכיום נוסע על מרצדס s חדשה וכמעט תמיד נסע על רכבים בקטגוריה הזאת,

הבעיה שרואים אותו לפעמים ברחוב זה נראה כאילו הוא הולך להיכנס לאיזה סובארו גרוטאה ואולי אפילו בא לך לתרום לו כמה שקלים.

לפני כמה שנים הוא נכנס לסוכנות של bmw והוא חשב להזמין את ה 7, וכשהוא ניגש לסוכן הוא התחיל לזלזל בו ואמר לו משהו כמו "עזוב אותך לאנשים כמוך אנחנו לא רוצים למכור", הוא הלך לסוכנות של מרצדס הזמין וקנה ומאז כמעט כל שנה הוא קונה מרצדס חדשה.

תראו מה זה טמטום של סוכן מתנשא.

וע"ז נאמר "אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו".

תשמע אפשר להבין כזה דבר דווקא...

תחשוב שאתה איש מכירות של מכוניות מאוד יקרות ונכנס מישהו שאתה משוכנע שהוא איזה קבצן ובא לזיין לך בשכל, לא מפתיע שהוא נתקל בתגובה כזאת.

Auto Emoción

• תוכן חדש...