Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי לפני כמה זמן כבר ניסיתי להרכיב שרטוטים של השלדה של הקארטינג אבל כדי להבין איך מה יהיה הגודל של השלדה ואני רוצה שהוא יגיע לבערך 50 או 40 קמ"ש אני צריך בבקשה שתענו לי על כמה שאלות:

1. כמה עולה מנוע זול וטוב ומה הגודל שלו (בסנטימטרים)

2. אפשר להשתמש במנוע של מכסחת דשא שעובד על חשמל? ואיך אפשר להמיר אותו לשימוש בדלק?

3. כמה עולה בערך מטר של צינורות ברזל לבניית השלדה?

פורסם

שלום גם אני בעבר רציתי לעשות פרויקט כזה (בסוף ירדתי מזה).

תלוי לאיזה קטגוריה אתה רוצה לשייך את הקרטינג 2 פעימות או 4 פעימות?

ואם אתה רוצה להיתחרות איתו יש חוקים ותקנות שאתה צריך לעמוד בהם.

ולהמיר מנוע חשמלי למנוע בנזין? בחיים שלי לא שמעתי שאלה כזו.

זה כמו שתבקש להמיר חול לזהב...

פורסם
אוקיי לפני כמה זמן כבר ניסיתי להרכיב שרטוטים של השלדה של הקארטינג אבל כדי להבין איך מה יהיה הגודל של השלדה ואני רוצה שהוא יגיע לבערך 50 או 40 קמ"ש אני צריך בבקשה שתענו לי על כמה שאלות:

1. כמה עולה מנוע זול וטוב ומה הגודל שלו (בסנטימטרים)

2. אפשר להשתמש במנוע של מכסחת דשא שעובד על חשמל? ואיך אפשר להמיר אותו לשימוש בדלק?

3. כמה עולה בערך מטר של צינורות ברזל לבניית השלדה?

איזה ידע במכניקה ובכלל יש לך בשביל להתחיל פרוייקט כזה?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

שלום לכולם ובהקשר לתגובות שלכם אני בן 13 אז אין לי ממש ידע במכניקה... אבל ירדתי מהרעיון של מנוע של מכסחת דשא ואני לא ממש מבין בפעימות אבל אני יודע שאאני ירצה לנסוע בערך במהירות של 40-50 קמ"ש וזהו קוויותי שאתם תוכלו להגיד לי איזה מנוע לקנות (ואם אפשר הכי זול)

פורסם
שלום גם אני בעבר רציתי לעשות פרויקט כזה (בסוף ירדתי מזה).

תלוי לאיזה קטגוריה אתה רוצה לשייך את הקרטינג 2 פעימות או 4 פעימות?

ואם אתה רוצה להיתחרות איתו יש חוקים ותקנות שאתה צריך לעמוד בהם.

ולהמיר מנוע חשמלי למנוע בנזין? בחיים שלי לא שמעתי שאלה כזו.

זה כמו שתבקש להמיר חול לזהב...

ובקשר לזה אני בכלל לא רוצה להתחרות אני סתם בונה את זה לכיף :)

פורסם
איזה ידע במכניקה ובכלל יש לך בשביל להתחיל פרוייקט כזה?

יש לי ממש קצת ידע בזה אבל לאבא שלי יש חבר שהוא מכונאי והוא יעזור לי בכל הענייני הבנייה

פורסם

כך עצה שלי ותיבנה באגי.

אם אינך רוצה להיתחרות עם הקארטינג איפה בדיוק תיסע איתו?

באגי אתה יכול לרדת לשטח וליסוע שמה את ה50 קמ"ש שלך כימעט ללא חשש משוטרים.

ועוד שאלה האם חבר של אבא שלך מוכן להגדיש לפרויקט הזה זמן? (ומדובר בהרבה זמן) הרי הוא זה שבתכלס יבנה את הכלי

אתה תילמד ותוכל לישם את הידע בתיקונים וטיפולים שתיצטרך לעשות.

פורסם
כך עצה שלי ותיבנה באגי.

אם אינך רוצה להיתחרות עם הקארטינג איפה בדיוק תיסע איתו?

באגי אתה יכול לרדת לשטח וליסוע שמה את ה50 קמ"ש שלך כימעט ללא חשש משוטרים.

ועוד שאלה האם חבר של אבא שלך מוכן להגדיש לפרויקט הזה זמן? (ומדובר בהרבה זמן) הרי הוא זה שבתכלס יבנה את הכלי

אתה תילמד ותוכל לישם את הידע בתיקונים וטיפולים שתיצטרך לעשות.

בקשר לזה רציתי לדעת אם עלות בניית הבאגי עולה יותר מעלות בניית הקארטינג ואם כן בכמה ואם זה עולה יותר גם ככה יש לי ליד הבית כביש סגור שאין בו הרבה שוטרים ואני יוכל לנסוע בו אז זה לא ממש משנה כי יש לי מקום לנסוע

פורסם

אתה מתכנן פרוייקט רציני, כל הכבוד! אני חושב שניתן ללמוד המון מכזה נסיון.

הייתי ממליץ לך להיות רציני עד הסוף - תחשב כמה תקציב יש לך בתור התחלה. רק ככה אפשר להתחיל לענות על שאלות.

שלב ראשון (ומובן מאליו) - לקבל אישור של אבא ואמא (אם יש של אחד מהם - זה כבר מספיק, שיריבו בינהם...).

שלב שני - תבקש מאבא להזמין את החבר/מכונאי הביתה לקפה ודבר איתו - הוא בטוח יוכל לענות לך בצורה מדוייקת וברורה הרבה יותר מכל מי שיכתוב כאן בלי להכיר אותך ואת התוכנית שלך.

גם אני חושב שכדאי לך לחשוב בכיוון של שטח - גם אופציות לכיף הרבה יותר, וגם הרבה יותר בטוח מבחינת משטרות ושאר משתמשי הדרך.

שיהיה המון בהצלחה!!

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
בקשר לזה רציתי לדעת אם עלות בניית הבאגי עולה יותר מעלות בניית הקארטינג ואם כן בכמה ואם זה עולה יותר גם ככה יש לי ליד הבית כביש סגור שאין בו הרבה שוטרים ואני יוכל לנסוע בו אז זה לא ממש משנה כי יש לי מקום לנסוע

איני יכול לענות לך כמה כי בסוף לא התחלתי את הפרויקט.

אם אני זוכר נכון החישוב היה בסבובות ה10.

כמו שאנלוגי אמר כדי לך להיתיעץ עם חבר של אבא שלך הרי הוא זה שהולך להיות איתך בכול התהליך.

• תוכן חדש...