Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

על חווית ה VIP בגלילות אני יודע.

האם ברעננה מקבלים את אותה החוויה ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

נצל"ש - כשנכנסים ב VIP לצפות בסרט (ומשלמים בהתאם) - מה מקבלים?

שמעתי על זה מכמה אנשים פה ושם ומעוניין לדעת למה לצפות בערך :).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

האמת שפעם אחת הייתי בערב עם העבודה של אימי בVIP גלילות, היה נחמד, קצת סלטים, שתיה חופשית, חילקו גם שמפניה והמון עוגות לקראת הסוף. הסרט עצמו היה איזה משהו על שתי פוטאניות שנוסעות לספרד לשכוח מהחיים, משהו ויקי כריסטינה, העלילה משעממת אבל הנוף יפה

בפעם השניה הייתי ברעננה בשעות הבוקר עם העבודה שלי, כמעט אותו הדבר מבחינת כיבוד, פחות ירקות יותר מתוקים, שתיה חופשית, הסרט כבר היה יותר מעניין איזה אקשן או משהו עם לאונרדו די קפריו, החויה עצמה לא משהו - כמו כל בית קולנוע רק שהצפיה הייתה בקבוצה קטנה יותר.

לא הרגשתי הבדל.

פרט לאוכל ולשתייה החופשית הכל אותו הדבר. ואני דיברתי בהכללה על VIP מול רגיל. לא היו הבדלים משמעותיים באולמות או בהרגשת ההשוואה

Confidence In Motion

פורסם

הייתי ב VIP גלילות לפני שנתיים בערך.

המקום נפתח בערך חצי שעה לפני ההקרנה והיה אולם עם כל מיני נשנושים,

היו כל מיני גבינות, ירקות מתוקים, יין, בירה ושתיה קלה לפני ההקרנה.

האולם היה הרבה יותר נח.

כמובן, הרבה פחות אנשים,

הכיסאות לא היו כמו באולם הרגיל, אלא כורסאות טלויזיה רחבות עם תמיכה נפתחת לרגליים ומשענת גב שזזה לאחור. בקיצור, כורסאות טלויזיה רחבות.

סה"כ הייתה אחלה חוויה כשהיא בחינם או אולי לאיזה דייט, אבל לא משהו מטורף.

פורסם

הייתי ב וי אי פי בסינימה בגלילות.

לטעמי , שווה את הכסף (120 ש"ח) .

יש לך מין פיצוצייה עם הרבה פינוקים שאתה פשוט לוקח הכל בחינם.

לדוגמא : בקבוקי שליש של בירה (קארלסברג ,סטלה) , פופקורן , גלידה בן וג'ריס( גם בגביע וגם בכוס) כל מיני קישים למינהם ,יין , פחיות שתייה (קולה,מיצים טבעיים) ,קינוחים (קרם בוואריה וכו') וכל זה בלי הגבלה כלל (אני בטוח שגם שכחתי עוד דברים)

את כל הדברים הללו ניתן לקחת ולהניח על השולחן הקטן שצמוד למושב של אמריקן קומפורט מעור עם מסאז' בו אתה יושב ורואה את הסרט.

הבעיה שלא בכל אולם ולכן לא בכל סרט יש וי אי פי.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

אני הייתי עם חברה שלי בVIP סינמה סיטי ומאוד נהנינו.

לא יודע אם זה שווה 240 שקל (120X2) אפילו די בטוח שלא, אבל קיבלנו את זה מתנה - וזה תמיד שווה :)

אגב, אני חושב שזה לא שווה מכיוון שאפשר היום עם הרבה כרטיסי אשראי לקבל כרטיסים לסרטים בהנחה משמעותית (בדיינרס עד החודש היה 50% על כרטיס עד שלושה כרטיסים) כך שאפשר לצאת לסרט ולשלם בסביבות 100 שקל לזוג כולל שתייה ופופקורן או משהו אחר בהנחה שלא מתפרעים מדי.

כמה כבר עולות כל הגלידות שאתה יכול לאכול....

אבל היה ממש כיף

נ.ב יש גם כרבוליות נקיות מחכות על הכורסאות המתכווננות:shock:

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

זה משתלם למי ששותה בירה ולמי שאין לו הנחות למינהם.

לי יוצא בסביבות ה100 שקל לבן אדם ללכת לסרט רגיל ,אז בשביל עוד 20 שקל ,שווה התענוג,

במיוחד מי שגבוהה או קצת גדול יותר מהממוצע.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

• תוכן חדש...