Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה!

בשעה טובה אני מתקין מחר את הדיבורית הזאת (Motorola t605) במאזדה 3 חדשה.

רציתי לשמוע מכם המצלמה למקום נוח ופרקטי להתקנת הדיבורית הזאת.

אני אישית חשבתי לשים את זה בין המחזיק כוסות לתיבת הילוכים,

או מאחורי ההגה מצד ימין במקום נסתר כזה שגם ככה אין הרבה כפתורים וזה נוח לשליטה - ככה שאולי בעתיד (אם זה לא יהיה נוח) אני אעביר את הלוח מקשים למקום נוח אחר.

תודה על העזרה!

0811_03z+2010_mazda_3+interior_view.jpg

motorola-t605-photo.jpg

Polo 2012

פורסם

אני חושב שכדאי שזה יהיה במקום שלא תיצטרך להתכופף אליו או להתאמץ אפילו קצת להגיע אליו.

אולי מתחת לפתח השמאלי של המזגן בקונסולה המרכזית? או מעל הסוויץ' של המפתח?

פורסם

אצלי השלט ממוקם קצת מעל ידית ההילוכים ומתחת לרדיו, על הקונסולה המרכזית. אני מוצא את המיקום מאוד נוח, תמיד אפשר לשלוח יד ולענות לשיחה.

מצד שני, אתה נוהג באוטומת, אז כנראה שידית ההילוכים שלך נשארת מיותמת רוב הנסיעה :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כנראה שאני באמת הולך לשים את זה מעל הסוויץ', יש שם מספיק מקום בשביל הדיבורית הזאת - פרקטי וקרוב ליד.

Polo 2012

פורסם

קח בחשבון ש מתחת לסוויץ' זה מקום מוסתר ואתה לא תראה את הדיבורית וכדי לענות תצטרך להסיט את המבט אבל מאחר וההגה יסתיר תצטרך יותר זמן להביט.

לדעתי עדיף מתחת ליציאת המזגן השמאלי בקונסולה האמצעית

פורסם

אוקיי,

אז היום הלכתי להתקין את הדיבורית, לבסוף שמתי את זה מעל הסוויץ' כמו שאמרתי.

מקום מאוד פרקטי מבחינתי, אני רק צריך ללחוץ על SEND או END אפשר לעשות את זה בשיטה עיוורת.

תודה לעוזרים!

Polo 2012

• תוכן חדש...