Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו באמת...

לא חוכמה להשוות לפברואר הקודם שהיה בשיא המיתון.

ההשוואה הרלוונטית היא לחודש שעבר, שהיה לפני המשבר.

בחודש ינואר נמסרו 2124 רכבים מסוג טויוטה.

בחודש פברואר נמסרו 1577 רכבים מסוג טויוטה.

לפיכך מדובר בירידה של 25 אחוז.

בנוסף יש לקחת בחשבון שרוב הרכבים שנמסרו בפברואר הוזמנו חודשים קודם לכם, ואף כל הסכום שולם לפני שנודע על המשבר. להזכירכם בין העברת התשלום המלא למסירה 17 ימי עבודה שהם כמעט חודש קלנדרי. נראה מה יהיה במרץ.

+1 בעצם +100, ולכן

רשמת את זה כאילו כתבה פרסומית לטויוטה!!ידוע שאפקט העדר עובד בארץ בצורה מושלמת,זה עדיין לא משנה את העובדה שטויוטה בונים רכבים סטמיים ושיש מספיק יצרניות רכב אמינות כמוה עם לא יותר.

ואפילו שאני מניח שזה לא ככה, תראו מה הצגה שגויה של נתונים עושה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דווקא ה 147 עומדת יפה מאוד במבחן הזמן ובכלל לא מתפרקת. היא גם שומרת על אמינות גבוהה יחסית. יש לי שני חברים עם 147 (אחת 2008, השניה 2003 או 2002). אם לא פידבק מהם לגבי האמינות, הייתי הרבה יותר מפחד לקנות מיטו. תא הנוסעים בשתיהן שמור בצורה טובה מאוד. כן, יש קצת קילופים באיזורים מסויימים, אבל זה קורה גם באודי.

על איזו אמינות אתה מדבר? של הסלה-ספיד הזוועתי או של המנוע? ואני אישית לא יודע מה איתך, אני לא מתלהב כשיש סביבי סימפוניית פלסטיקים במהלך נסיעה. המיטו היא סיפור אחר לחלוטין. עבור פרוייקט המיטו אפילו ייבאו גרמני אחד שייפקח :)

פורסם
הפלסטיקה במאזדה סבירה. היא גם לא עושה רעש של צעצוע סיני כשנוגעים בה ברוב המקומות.

בקורולה זה אמנם נראה טוב, אבל הכל ממש זבל ומרעיש בצורה מגעילה. מאחורה בכלל אי אפשר לגעת במתגים ובידיות מרוב שהן זבל.

אני לא יודע מאיפה אתה מביא את העובדות האלה שאתה מציג, אבל בהחלט ניתן לומר שיש לך כישרון.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

האם מישהו מכיר ריכוז נתוני השוק הפרטי בלבד, או הליסינג לבדו?

מעניין לראות איך נראית הטבלה אז.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
על איזו אמינות אתה מדבר? של הסלה-ספיד הזוועתי או של המנוע? ואני אישית לא יודע מה איתך, אני לא מתלהב כשיש סביבי סימפוניית פלסטיקים במהלך נסיעה. המיטו היא סיפור אחר לחלוטין. עבור פרוייקט המיטו אפילו ייבאו גרמני אחד שייפקח :)

אני מדבר על אמינות באופן כללי. תקלות שגורמות לכניסה למוסך. שתיהן ידניות אז אני לא יודע לגבי הסלה-ספיד.

בשתיהן הסימפוניה היחידה שאני שומע היא המנוע.

אכן במיטו וב 159 איכות החומרים וההרכבה טובה יותר אם כי במיטו לפחות, לא מושלמת.

אני לא יודע מאיפה אתה מביא את העובדות האלה שאתה מציג, אבל בהחלט ניתן לומר שיש לך כישרון.

הכל מהתרשמות אישית שלי. במאזדה 3 עשיתי לא מעט ק"מ. יש לנו בחברה מלא כאלה בליסינג ובטיולים של העבודה נותנים לי לנהוג בד"כ כי בשביל אחרים זו מטלה. לכן יצא לי להתרשם מהרבה רכבי ליסינג.

קורולה דור קודם, אני מתבייש להודות, היתה לי כרכב חברה (לא היתה אפשרות לבחור משהו אחר. היא עפה אחרי חודשיים כי לא סבלתי אותה), אז אני יכול להשוות ביניהן.

emotion of motion

פורסם

אלכס, המיטו היא רכב זול יותר של אותה החברה, אז מטבע הדברים סביר שיהיה פחות איכותי בהשוואה ל159.

לעומת זאת ניתן להבחין שאיכות ההרכבה (לא בהכרח איכות החומרים) השתפרה משמעותית במיטו בהשוואה לדור הקודם של האלפא (לא 159\בררה\ספיידר אלא GT\156\147). הבאסה שהיא איבדה בניהוג כגודל השיפור באיכות (אם לא יותר).

• תוכן חדש...