Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סאבים דקים עולים גם הרבה,ואם יש יכולת,ידע וידיים טובות,אפשר לעשות לבד,וזה יחסוך כמה מאות שקלים

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

אני מכיר את ההתקנה של יוסי, ובינתיים אני בטוח לא אבנה תיבה כזאת עקב חוסר ידע, או במילים פשוטות , אם אני אבנה ייצא מעפן. בכל אופן תיבת MDF 30X30X30 נשמע כמו רעיון מעניין ובר ביצוע, ואולי אפילו פרוייקט מעניין. בעיקרון שמעתי באחד המפגשים את הES250 , וממש אהבתי , וזאת בעיה כי זה מתחיל להכניס לי ג'יוקים לראש וקניתי לא מזמן את הסוני שיש לי כרגע :

http://www.woofersetc.com/p7548/XSLB10S--Sony-Shallowmount-Sealed-Truck-Enclosure-w-10"-subwoofer.htm

בכל אופן , מבחינת מקום אני בטוח שזה יתפוס טיפה יותר.

אם יש עוד אופציות בסגנון ה ES250, כמובן במחיר דומה שלו אפילו טיפה פחות אשמח לשמוע.

פורסם

אני מכיר מישהו עם IDMAX ותיבת 18 ליטר אהמ אהמ :), לא רחוקה מהמידות שציינת והסאב יש לציין נשמע מצויין.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

+1 על ההמלצה על הES250.

יש לי אותו בתיבה 23 ליטר אטומה + תוספת פוליפיל, לפי המלצות HERTZ.

נשמע מעולה, עמוק, מדויק. תופס אחוז זעיר מהבגז'.

לא מחליף אותו ב-12 בשום אופן.

תמורה מעולה למחיר

פורסם
אני מכיר מישהו עם IDMAX ותיבת 18 ליטר אהמ אהמ :), לא רחוקה מהמידות שציינת והסאב יש לציין נשמע מצויין.

באמת נשמע מדהים! רק חבל שעדיין לא מחובר :cry:

אבל יש עוד סאבים שדורשים נפח קטן,כמו ES250

גם היי אנרגי 10" לפי המלצות יצרן בין 10 ל16 ליטר בתיבה אתומה,וראיתי אחד כזה ביד 2 בפורום

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

יאן יהיה מחובר, לאט לאט יהיה בסדר :)

חוץ מזה עם כל הכבוד להרץ שאני ממש אוהב, ה IDMAX והוא לא באותו LEVEL ככה שתלוי מה התקציב ומה דורש הבן אדם.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...