Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני לפני קניה של הרכב הזה ( דגם הes המפואר ) עשיתי המון חיפושים אך לא מצאתי תשובות חד משמעיות

מהי צריכת הדלק ברכב ?

האם הוא אמין ?

האם החלקים יקרים כמו שכולם אומרים ?

מה עלות הטסט?

האם הרכב הולך מחירון או פחות?

מה צריך לבדוק לפני קניית הרכב הזה ספציפי ?

מחלות של הרכב?

תודה לכולם על העזרה !

פורסם
שלום לכולם אני לפני קניה של הרכב הזה ( דגם הes המפואר ) עשיתי המון חיפושים אך לא מצאתי תשובות חד משמעיות

מהי צריכת הדלק ברכב ?

האם הוא אמין ?

האם החלקים יקרים כמו שכולם אומרים ?

מה עלות הטסט?

האם הרכב הולך מחירון או פחות?

מה צריך לבדוק לפני קניית הרכב הזה ספציפי ?

מחלות של הרכב?

תודה לכולם על העזרה !

לגבי אמינות אני יכול לענות לך בביטחון שאין ממה לדאוג כל עוד הרכב בא מבית טוב וטופל טוב זה הונדה והונדה זה הונדה זה אמין תהיה בטוח.

לא הכי חסכוני בדלק הייתי אומר 1:9~1:10 נתון לוויכוח אבל זה בערך הצריכה.

בהשוואה למה יקרים? אם זה בהשוואה לרכב גרמני אז לא הם לא יקרים.

אין לי מושג.

מחירון,הונדה שומרת על ערך וגם אם אתה לחוץ להעיף אתה לא תצטרך לרדת הרבה במחירון למרות שהדגם הזה 1.8 בעייתי מבחינת סחירות הוא לא נמכר מהר כמו שאר הדגמים אבל אל תתפוס אותי במילה כי אני מדבר על דגמים של שנת 2000 שנה פחות או יותר.

לא משהו שעולה לי לראש ספציפית,בקש נסיעת מבחן,תסע איתה לפחות חצי שעה,תניע בדוק שהכל תקין הייתי מציע אפילו למען השקט הנפשי ואם בעל הרכב נחמד לקחת אותה לבדיקה אצל גורם מקצועי בתשלום כמובן.

אין היו לי שני הונדות כאלה במשפחה אחת מנוע 1.8 ועוד אחת 3.0 במשך כמעט עשור והבעיה היחידה שהייתה לזאת עם המנוע 3.0 זה שהיא נכנסה למוסך והוחלפה רצועת טיימינג שנקרעה,מלבד זה לא זכור לי שהרכבים האלה עשו בעיות או ראו מוסך.

מקווה שעשיתי רווח כדי להבדיל בין תשובה לתשובה.

תהנה,הונדה אקורד זה אחלה של רכב.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

כבעלים של אחת כזו (אמנם דגם LS) מחזק את מה שכתב הבחור לפני.

רכב מאד אמין ונותן הנאה מהנהיגה.

מפואר מבפנים, צריכת דלק בתוך העיר 1:9 - 1:10 ומחוץ לעיר 1:14

אמין וטיפולום לא יקרים יותר מידי ובטוח יותר זולים בהשוואה לרכב אירופאי.

מחלות - אין משהו מיוחד.

קובי

:-)

• תוכן חדש...