Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה יהיה עם האלימות בכבישים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כ"כ מסכים עם מה שנכתב פה, לי היה מקרה ש2 ערבים רדפו אחרי אחרי שבאתי לפנות שמאלה מהנתיב השמאלי, והרכב שמאחורי האט אז הוא רצה לעקוף אותי ואת הרכב שמאחורי וכמעט נכנסתי בו ברגע האחרון בלמתי אז הוא התעצבן והתחיל לרדוף אחרי עם חבר שלו, עד שבא מישהו והחזיק אותו (מזל שזה היה ליד תחנת דלק שהאינטרס שלה שאני אחזור לתדלק שם).

פשוט צריך לנקות את העבריינים האלה (ואני מאד נזהר פה מגזענות) מהכביש ומהמדינה!

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1.

... בבית המשפט לא רצו להתעסק כנראה עם המשפחה של הדודים וניקו את כל העניין מתחת לשטיח ושכחו מזה, ורק בגלל הדברים האלו הם ממשיכים להתנהג ככה, זה פשוט נורא. :evil:

צודק.

לפחות באזור הצפון יש בעיה קשה עם פעילות פלילית(בעיקר גניבות חקלאיות,אלימות,בניה בלתי חוקית) בחלק מהמגזר והרשויות מעדיפות לא להתערב,להשתיק ורק אם אין ברירה מטפלים במינימום ההכרחי.ראו לדוגמא את מקרה דריסת הילדה בכפר תבור ביום הכיפורים - בעיית האלימות של חלק מהתושבים הצעירים מהכפרים הסמוכים הייתה ידועה לרשויות ולמרות זאת זמן רב התעלמו ממנה.

2. לגבי הטענות שהמתנדב התגרה בנהג:אם מה שציינו חלק מהמגיבים שמתנדב הוא שוטר,אז לדעתי הוא פעל כראוי.זכותו לנקוט פעולה.יכול להיות שהוא היה יכול לנהוג קצת אחרת כמו להציג את עצמו וכו',אבל לדעתי הוא בהחלט פעל במסגרת סמכותו וע"פ הכשרה שקיבל (אני מניח..).אם היה מדובר באזרח מהשורה אז לדעתי אכן היה עליו רק לצלם את הרכב עם לוחית הרישוי ולא ליצור מגע עם הנהג.נשק להגנה עצמית ברשות אזרח מיועד להגנה מפני תוקף/ים ולא לאכיפת חוק על דעת עצמך.

3. כנראה שאם רק היו מצלמים את הנהג ללא כל אירוע נוסף ומוסרים את הצילום למשטרה כלום לא היה נעשה.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

• תוכן חדש...