Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותינו פיאט טמפרה 1400 שנת 92.

בעבר לאבא שלי התפוצץ הצינור שבין הרדיאטור לרדיאטור חימום, אז אבא שלי עשה מעקף, עכשיו אני רוצה להחזיר את זה כדי שיהיה חימום באוטו, מישהו עשה את זה בעבר ברכב הזה? יש לו המלצות לסוג הצינור? מוכרים כזה מוכן או שאפשר להכין? מומלץ לשים מגומי או ממתכת קלה?

תודה מראש.

פורסם

שלום רב !

בסבירות גבוהה, שהרדיאטור החימום נוזל וזה הסיבה למעקף שעשה אביך, ולא התפוצצות של צינור גומי מהרדיאטור לרדיאטור החימום.

בכל מקרה הצנרת אמורה להיות מגומי בלבד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה רבה צביקה.

אנחנו בטוחים שזה הצינור התפוצץ כי ראינו זאת במו עיניינו, היה בו חתך לאורך כ-3 ס"מ.

עריכה:

האם יש צורך בריקון מי רדיאטור כשעובדים על הרדיאטור חימום? אני חושב שכן, לא?

פורסם

לגביי היתפוצצות הצינור ככל הניראה הייתה לזה סיבה ולפי דעתי הסיבה היא עניין של לחץ על הצינור וחוסר היכולת של המיים לזרום אל רדיאטור החימום ולצאת ממנו חזרה. בדוק אם אכן אין סתימה ברדיאטור החימום ע"י הזרמת מיים אפילו בעזרת צינור גינה מצידו האחד ויציאת מיים דרך הצינור השני שיוצא ממנו. אם ישנה סתימה פשוט אין טעם לחבר בחזרה את הצינורות אליו לפני פתיחת הסתימה שם. בעניין ריקון מיי הרדיאטור ברגע שהרכב אינו עובד המיים שייצאו ברגע שתפתח את המעקף זה לא כל המיים הקיימים ברדיאטור אלא רק השאריות הנימצאות באיזור הצינורות וסביבתם כך שאחרי שאתה עובד על העניין מקסימום אתה משלים את החוסר אם קיים.

:)
  • תוכן חדש...