Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתכנן קנייה של רכב שיסע מעט , 6KM כל יום לעבודה ופעם בשבוע הוד-השרון- רשל"צ

מחפש רק יד ראשונה לא משומש.

מדובר ברכב שני בבית לכן לא חשוב הגודל והמושב האחורי.

חשבתי על איביזה 2010 חדשה אבל רציתי לדעת מה תהיה ירידת הערך המשוערת שלה מהרגע שאני יוצא מהסוכנות

תודה רבה!

פורסם

ברגע שאתה יוצא היא נופלת ב-5000 שקל. מאז, כל ק"מ נסיעה זה מינוס 45 אגורות. אם אתה רופא, לעומת זאת, אתה מקבל בונוס של 15%.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז נגיד עכשיו רופא קונה איביזה ב100 אלף היא יורדת ב5 אלף (95 אלף) ועולה ב 15% 15% של 95 זה 14250 זאת אומרת שאני מוכר יד ראשונה ביותר כסף מחדש ?

הגיוני ?

נ.ב. איזה ניק (שם) קטלני יש לי !!!

איזה ניק (שם) קטלני יש לי !!

פורסם
אז נגיד עכשיו רופא קונה איביזה ב100 אלף היא יורדת ב5 אלף (95 אלף) ועולה ב 15% 15% של 95 זה 14250 זאת אומרת שאני מוכר יד ראשונה ביותר כסף מחדש ?

הגיוני ?

נ.ב. איזה ניק (שם) קטלני יש לי !!!

אם אתה רופא זה הגיוני, אבל אתה לא. הרי זה לא יכול להיות הגיוני.

נ.ב. קפיש?

פורסם

אם לא כ"כ חשוב לך מהרכב, למה שלא תקח אלטו ב59K במקום לקנות רכב בעוד 30-40K...

וככה הירידת ערך שלך תהיה גם הרבה יותר קטנה...

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

אז בקיצור, תשובה עניינית היא שהירידה המיידית בכל רכב חדש היא משהו כמו 5000ש"ח מהרגע שהוא יוצא מהסוכנות?

בהנחה שאני לא רופא אבל כן אשכנזי...

פורסם

לא, תשובה עניינית היא שרכב הוא הוצאה, לא השקעה. הוא מאבד 10-15 אחוז משוויו בממוצע כל שנה. תעשה את החשבון לבד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היי

כל אוטו שיוצא מפתח הסוכנות של הרכב יש ירידת ערך בין 5% ל8% ועוד שלושה חודשים ולאחר שלושה חודשים כל חודש נוסף

0.5%-

פורסם

הייתי מחפש רכב שני פיאט פונטו

מתכנן קנייה של רכב שיסע מעט , 6KM כל יום לעבודה ופעם בשבוע הוד-השרון- רשל"צ

מחפש רק יד ראשונה לא משומש.

מדובר ברכב שני בבית לכן לא חשוב הגודל והמושב האחורי.

חשבתי על איביזה 2010 חדשה אבל רציתי לדעת מה תהיה ירידת הערך המשוערת שלה מהרגע שאני יוצא מהסוכנות

תודה רבה!

• תוכן חדש...