Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שבועיים שהייתי בלי חימום, היום החלפתי רדיאטור חימום פנימי.

העבודה נעשתה אצל דני ילאה, מומחה לחשמל מיזוג ודיאגנוסטיקה ובעל ניסיון של 12 שנה בפיז'ו- סיטרואן (מתוכן היה שותף במוסך ימית בת"א) ואלפי מכוניות עברו תחתיו.

אגב, מדובר באותו בן אדם שעשה לאורי (lythos205) את החלפת שסתום בלוק.

פירוק הדשבורד לקח כשעה וחצי נטו, והחזרתו כשעתיים.

בנוסף להחלפת הרדיאטור חימום, נוצלה ההזדמנות למספר תיקונים נוספים on the way:

1. החלפת מנוע חשמלי שאחראי על סירקולצית המזגן והשמיע זמזום טורדני עקב שבירת השיניים (זה מתקלקל כל כמה שנים בפיז'ו- סיטרואן).

2. תריס המזגן השמאלי קירר פחות טוב עקב התקנת אזעקה במקום. דני סידר את העניין.

3. כפי שתראו באחת התמונות, התגלה בעת פירוק הדשבורד כי אצל אחד הבעלים הקודמים הותקן אימובילייזר (שנותק לאחר מכן) בהתקנה חאפרית. הושארו חוטים משוחררים, שלדברי דני יכלו לגרום להשבתת האוטו באמצע נסיעה.

4. תיקון דלת תא הכפפות, שכבר חודשים לא נסגרת עקב שבירת קפיץ.

סה"כ משך העבודה היה קרוב ל- 5 שעות.

מצורפות תמונות של הבייבי שצולמו ע"י דני.

אגב, לא הייתי נוכחת בצפיה בעבודה. באותו הזמן העברתי את הזמן בגלישה באינטרנט+ סרטים וטלויזיה+ דסקוס עם אשתו.

ראוי לציין כי אני מאד מרוצה מהעבודה.

בנוסף לתיקונים שבוצעו, דני נתן לי מספר טיפים מועילים.

למתעניינים, בשבוע- שבועיים הקרובים דני פותח מחלקה במוסך ברמלה, שתעסוק בחשמל מיזוג ודיאגנוסטיקה.

מפורקת2.JPG

בייבי מפורקת.JPG

מפורקת3.JPG

מפורקת4.JPG

חוטים משוחררים.JPG

חוטים של דני.JPG

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

תתחדשי,אבל זה לא קצת מאוחר לסדר את החימום באוטו... החורף כבר נגמר אוטוטו.. :?:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
והמחיר לכל זה?

יש דברים שכואב לכתוב אותם... :roll:

אגב, הרכב התחיל לקרקש אחרי כל הפירוק הזה?

המחיר לא לציטוט בפורום.

האוטו בכלל לא התחיל לקרקש אחרי הפירוק. הכל היה פיקס.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם
והמחיר לכל זה?

המחיר לא לציטוט בפורום.

זה דבר שאני לא מצליח אף פעם להבין. מה גורם לאנשים להרגיש שאפשר לדבר על הכל חוץ מ.... נו הדבר המגעיל......המבייש........כסף :oops:

זה לא אישי נגדך חלי, אבל מה כלכך סודי במחיר? שילמת הרבה ואת מרגישה פריארית? שילמת מעט בתמורה לפרסום שמו בפורום? מה הסוד הגדול? אם מישהו שוקל לעשות פרויקט כזה, המחשבה הראשונה תהיה: כמה זה יעלה לי?

מחיר הוא חלק מרכזי בשיקול, וחשוב לפרסמו.

נמרוד

פורסם
והמחיר לכל זה?

המחיר לא לציטוט בפורום.

זה דבר שאני לא מצליח אף פעם להבין. מה גורם לאנשים להרגיש שאפשר לדבר על הכל חוץ מ.... נו הדבר המגעיל......המבייש........כסף :oops:

זה לא אישי נגדך חלי, אבל מה כלכך סודי במחיר? שילמת הרבה ואת מרגישה פריארית? שילמת מעט בתמורה לפרסום שמו בפורום? מה הסוד הגדול? אם מישהו שוקל לעשות פרויקט כזה, המחשבה הראשונה תהיה: כמה זה יעלה לי?

מחיר הוא חלק מרכזי בשיקול, וחשוב לפרסמו.

נמרוד

זה לא העניין של "סודיות/ פראייריות". כל מי ששאל אותי באופן אישי, קיבל מחירים.

העניין הוא שיקולים אחרים שקשורים לאופן הפרוייקט. אני אשמח לפרט לך אותם בהודעה פרטית.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

• 3 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...